• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende 63-65 olmak istoyrum 13 kilo vermem gerekiyo ama hikaye okuyorumm sadece yerimde say say dur benimkisi burda vakit geçiriyorum gerçi artık kimseninde hakkına girmiyorumm:(((

Böyle düşünme canım. Grubumuzda kimsenin birinci olma gibi bir takibi yok. Biz kendimize bakıyoruz ve kaç kilo olursan ol kimsenin hakkına girmezsin )))))
Kızlar şimdilik çıkıyorum, görüşürüz.

Görüşürüz canım. Ben de .ıkıyorum.

merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür gelemedim çok yorgunum geçmişide okuyamadım bu gün misafirlerim vardı dün temizlikle uğraştım bu gün misafirler vardı bu gün çok acıktım ve maalesef yedim

iyi geceler arkadaşlar bugünkü yediklerim

sabah sütlü kahve 1 ceviz
ara 1 mandalina
öğlen 1 küçük konserve ton balığı,2 dilim ekmek
ara 1 mandalina
ara 1 bardak sütlü kahve
akşam 1 tabak havuçlu pilav

ara 1 mandalina
ara 1 mandalina
ara 1 bardak sütlü kahve

Akşam yemeğini saymazsak az bile yemişsin.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir
Ara: 2 elma
Öğle: -
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran

Spor: 50 dakika hızlı hızlı yürüdüm sositososito

Yanlışlarım: Maalesef öğle yemeğini yiyemedim. Geç uyanınca ve sabah kahvaltısını uyandıktan 3 saat sonra yapınca böyle oldu bilmiyorumkismile

merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür gelemedim çok yorgunum geçmişide okuyamadım bu gün misafirlerim vardı dün temizlikle uğraştım bu gün misafirler vardı bu gün çok acıktım ve maalesef yedim

Kolay gelsin canım. Umarım yediklerin tartıya yansımaz

ara 1 mandalina
ara 1 mandalina
ara 1 bardak sütlü kahve

Fikoş,biraz az bile yemişsin. Afiyet olsun :)))

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir
Öğle: -
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran

Spor: 50 dakika hızlı hızlı yürüdüm sositososito

Yanlışlarım: Maalesef öğle yemeğini yiyemedim. Geç uyanınca ve sabah kahvaltısını uyandıktan 3 saat sonra yapınca böyle oldu bilmiyorumkismile

Şekerim, atlama öğünleriiiii :))

Kimsecikler yok. Ben de uyuyayım artık. Herkese iyi uykular.

Ben geldim ama biraz geç kaldım galiba :)))))

Canlarım, dün akşam bi ara midem kötü oldu. Maalesef 1 dilim ekmek ve peynir yedim.
Şimdi de klasik kahvaltı yapıyorum.
Bu sabah güneş kendini bi gösteriyor, bi saklanıyor :)))
Hepinize güzel günler :)))

günaydın kızlar bugün ayran kürüne başladım bakalım yapabilecek miyim 1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir salatalık az domates ve çay.bundan sonrada ayran içeceğim 2 gün hadi bakalım hayırlısı

melzeyitcim canım sana iyi yolculuklar bol eğlenceler diliyorum hayatım. şöyle bir güzel kafanı dağıt,keyfine bak azıcık.bol bol resim çek,güzel fotolarını bekliyorum,ben gidemiyprum ama oraları yaşat bize :)) epeydirde konuşamadık.
ethoş merhaba canım. ayran kürü iyide bol bol uyutmasın seni. :))

kızalr nasıılısnız yabeni bugünler izinli yazın giremiorum paylaşımda bulunamıyorum cnaım sıkılıyor cuma kilomu yazarım
kafam dağılsın biraz

sabh kahvaltıda 2 dilim ekmek bir dilim kaşar
ara yeşil cay
öğlen çorba bir kepceee
ara nescafeee

merhaba kızlar bu gün şu ana kadar bir kaçamak yapmadım çok şükür ama birazdan arkadaş gelecek inş kaçamak yapmam yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek pennirve yeşillik yedim
öğle hardal otunu haşladım limon biraz yağ tuz onu yedim herhalde salata yemiş sayılırım

ama dün öyle çok kaçamak yaptım ki anlatama anlatmayayım en iyisi
arkadaşım gelene kadar geçmişi okuyup geleyim

Ben de geldim kızlar ama bugün çok yoğun çıkmak zorundayım. Dün gece uykusuz kaldım vücudum hemen şişti. Şu ana kadar kaçamak falan yok. Hatta hala zor yiyorum.

günaydın
fırsat buldukça buralardayım.öpüyorum.

alkisalkisalkisgünaydın bugünden sonra salıya kadar yokumm cuma istanbuldayım

Seni hasretle bekliyoruz canımmm

kızalr nasıılısnız yabeni bugünler izinli yazın giremiorum paylaşımda bulunamıyorum cnaım sıkılıyor cuma kilomu yazarım
kafam dağılsın biraz

checim, ne oldu, nasılsın? Merak ettim. Umarım ciddi bi şey değildir
sabh kahvaltıda 2 dilim ekmek bir dilim kaşar
ara yeşil cay
öğlen çorba bir kepceee
ara nescafeee

Canım, neskafe istedi şimdi ))) kan serumundayım şimdi. Eve gidince yapayım bari )))
merhaba kızlar bu gün şu ana kadar bir kaçamak yapmadım çok şükür ama birazdan arkadaş gelecek inş kaçamak yapmam yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek pennirve yeşillik yedim
öğle hardal otunu haşladım limon biraz yağ tuz onu yedim herhalde salata yemiş sayılırım

Çok iyi beslenmişsin canım. Afiyet olsun
ama dün öyle çok kaçamak yaptım ki anlatama anlatmayayım en iyisi
arkadaşım gelene kadar geçmişi okuyup geleyim
Demek ki yarına dikkat edeceksin canım. Umarım bugün arkadaşınla çok kaçırmazsınız)
Dün yediklerini sormaya çekiniyorum şekerim ))

Ben de geldim kızlar ama bugün çok yoğun çıkmak zorundayım. Dün gece uykusuz kaldım vücudum hemen şişti. Şu ana kadar kaçamak falan yok. Hatta hala zor yiyorum.

Canım, bu akşam erken yatmaya çalış. Gecen haftalarda 3 hafta sonra yapmam gereken bir işim var demiştin, ne oldu canım?

Canalrım, neler yediğimi yazayım: öğleye doğru 1 elma
öğlen yarım kase mercimek çorbası, 3 kaşık kısır
Şimdi de 2 adet eti form ve kahve

merhabalar nasılsınız bakalım
benim kızım diş çıkarıyor çok huysuz ben akşam dondurma kaçamağı yaptım
sabah3 ilim kepek ekmeği peynir ve 2 tane zeytin yadim
aradada eti form ve şekersiz çay kahve akşama dışarıdayız
ızgara yemeyi düşünüyorum

Back