Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım, yazarım. Desteğin için çok teşekkür ediyorum canım a.s.

Canım bazen oluyor öyle. Ben tuzlu yediğimde şişiyorum. Uykusuz kaldığımdaysa yüzüm çöküyor ama vücudum su topluyor.

günaydın herkese
kilom 64.500 yupiii 1kilo gitmiş bilee ama karnım şiş regle olcam sanırım ondan

Tebrikler canım.

Canım geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyisindir.

kızlar ismimin karşısına yazamadım.böyle yazayım.81.8 di geçen hafta bugün:79.7olmuşum.yuppi.....

Tebrikler ethos. Bu hafta takımdaki kilo verme şampiyonu olmuşsun :hooray:

Canım evde sağlıklı yemekler yapılacağına çok sevindim. Senin kilo vermende çok çok faydası olacak eminim.

Melzeyitim bazen çok iyiyim canım, arkadaşlarlayken, eğleniyorken. Bazen de iyi olmaya çalışıyorum. Dansta bende de yetenek var mı bilmiyorum ama çok seviyorum. Görücem bakalım.

çok uzun süre sonra ilk defa kendimi listede görmedim tuhaf oldum bari vererek döneyimde yüzüm olsun

Canım en yakın zamanda listeye dönersin inşallah. Stres de yapma, nasıl rahat ediyorsan.

kaydirigubbakcemile3 canımsın.

Canım benim öpüyorum a.s. Umarım işlerin güzel gidiyordur, diyetisyenin verdiği listeyi yapabiliyorsundur.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-diyetler-yeniden-zayiflamayi-seciyorum.html

kızlar yeni sayyfamız bakmak isteyene
melisim nasılsın neyaptınn nasıl gidiyorr bakalım

Canım hayırlı olsun. Bu sayfa diyet günlüğü mü?

Yürümek çok güzel, ben çok seviyorum. Havalar da ısınmaya başladı. Ben de başlamayı düşünüyorum.

Canım nasılsın? İnşallah düzelmişsindir.

Kızlar düne göre 300 gr. daha verip 70.5 kiloya inmişim. Biraz uykumu aldım, sanırım ondandır.

1 ad1 22.8
2 ela26 23.7
3 CheGuevera 23.9
4 Nachtingall 24.7
5 fikriye_bg 26.1
6 nur_84 27.5
7 taylor 28.0
8 ethos 28.2

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez.

Rakamları Cuma günkü listedeki kilolarımıza göre hesapladım. emirel'in boyunu bilmediğim için listeye ekleyemedim. Listemizde ilk kez değişiklik oldu. Yani ilk kez bir arkadaş başka bir arkadaşı geçti. Bunda yeni gelen arkadaşların çabuk kilo verebilmesinin payı büyük.

Geçen hafta CheGuevera ela26'dan daha zayıfken, bu hafta ela26 daha zayıf. Bu arada en büyük farkı aslında ethos yaptı. Sıralamamız değişmedi ama böyle giderse gelecek hafta o beni geçer ve ben yine listenin sonuna düşerim yaa. Geçen hafta aramızda 0.9 fark varken, bu hafta fark 0.2'ye düşmüş. Neyse bir hafta daha sondan 2. olmanın keyfini süreyim :)

slm kızlar kaçamaksız bi gün
şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz
FıKRıYECıM doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünceee olsuuuunnnnn

Canlarım, eve yeni geldim. Bi daha bu tür sınavları kabul etmeyeceğim. Bütün günüm ölüyor. Yarın da kurs var. Ben ne anladım bu işten?
Okulda öğleye doğru yarım paket etiform yedim. Öğlen 5 tane köfte yedim. Az önce de 1 muz yedim.
Fena değilim, değil mi?

bende 1 saat yürüdüm ama belim felaket ağrıyo dün regle oldum ondan sanırım
öğlen çorba kuru fasülye pilav

nac canım güzel beslenmişsin benimde bugünüm fena geçmiyo
1 saat yürüdüm inş. böle devam edelibilirim
ama kiloma yansınayn bişi yok hatta kilo almış gibi görünüyorum sadece şiş olduğumu düşünmek istiyorum
elacım sende çok güzel yürümüşsün

Dosbik, sen de çok güzel yürüyorsun canım, umarım böyle gidersin. Biberiye çayı nasıl?

canım biberiye çayını aktardan almıştım geçen sene beşi bi yerde şeklinde demliyordum
ama şimdi eşimin dytsyeni günde 1 fincan biberiye ve yeşil çay verdi
biberiyeninde zayıflattığını biliyordum, tek başına tadı daha güzel tavsiye ederim

5-6 kaşı kurufasülye salata yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadarcık yedim
yatana kadar meyve yerim bu kadar
canım çooookkk tatlı çekiyor ama dayanacağım :))

kızlar nasılsınız bugün öyle yorgunumki istanbuldan amcamlar halamlar babannemler geldi tüm gün ayaktaydım hiç oturmadım ancak dinlenebildim bi babannem bizde kaldı diğerleri halamlara geçtiler yarın biz de oraya geçicez koşturmaca devam ediyor anlayacağınız pek sık gelemiyorum o yüzden şekerler bi yandan da dersler çok yoğunum aklım burda ama diyet deseniz hiç tartılmadığım için bilemiyorum durumumu :) hepiniz öpüldünüzzz

slm kızlar öncelikle teşekkürler.vallahi dünden beri rahatsızım ve acayip halsizim o yüzden ne yaptığımı bilmiuyorum.sporyok maalesef.doğru düzgün uyku da yok.sabah erkenden direksiyon kursuna gittiğim için 2 şey atıştırıp çıkıyorum gelince de kahvaltı.bugün maalesef beyaz ekmekle kahvaltı yaptım sonra yattım yorgunluk ve hastalıktan.3 gibi et yedim ve haşlama bakla.akşamda 1 kase tarhana çorbası ve 4 kaşık makarna.biraz da havuç salatası.ama yarın spora devam.durmak yok.

slm kızlar nasılsınız
slm canım iiyiz sen nasılsın??

ooo... ne güzel..tabii dersler için ii değil ama kalabalık aile toplantılarını hep sevmişimdir

geçmiş olsun canım... nazar değdi sanırım
neyse önemli olan sağlık dikkat et hasta iken kendini zorlama

5-6 kaşı kurufasülye salata yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadarcık yedim
yatana kadar meyve yerim bu kadar
canım çooookkk tatlı çekiyor ama dayanacağım :))

Afiyet olsun dosbik. Umarım tatlı isteğine karşı dayanmışsındır:)))

slm kızlar nasılsınız

Yorgunum canım (((((

Telaşen çokmuş canım. Gelen, giden... Özlemişsindir akrabalarını :)))) Kendine dikkat et Baharcım. Halsiz düşüp hasta olma, havalar da dengesiz zaten.

Canım, geçmiş olsun (Gene de beslenmen çok kötü olmamış. Ben de dün açık ilköğretim sınavına gittim, akşama kadar sürdü. Şimdi de okula kursa gideceğim. Dünkü sınavı kabul etmekte büyük hata yapmışım. 7 gün çalışma yordu (

Canlarım, dünü kazasız belasız atlattım. Akşam 2 köfte ve yarım dilim ekmek yedim. İlerleyen saatlerde de biraz beyaz leblebi yedim.
Şimdi de standart kahvaltıma ek olarak 1 yumurta yedim
Güzel pazarlar..

slm kızlar sabah gene erkenciydim yarım dilim yeşil elma yedim.şimdi de klasik kahvaltı yumurta var hemde sucuklu.azcık yerim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…