How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fikriyecim bana melzeyit önermişti o kitabı teeee milattan önce. malesef aksilikler yüzünden alamamıştım kitabı ama sağolsun nur sayesinde okuyacağız inşallah.

tamam elacım tekrar denerim.bu arada kızının resmini ben göremedim. kızlar alt kat komşularım geldi onlarla ilgileneğim öpüyorum sizleri tekrar gelirim. inşallah.

slm kızlar şimdi geldim
elacım kızın çok tatlı maaşallah allah bağışlasın canım.gerçekten bir prenses.öpüyorum onu.ileride bende oğluşumu gösteririm size.
akşam 6 gibi akşam yemeği yedim.3 kaşık bakla yemeği az da yoğurt ekledim.salata tabi yağlı limonlu.2 kaşık pilav ve yarım kase yoğurt.sonra 7 buçuk gibi spor salonuna gittim 15 dk.bisiklet yarım saat yürüyüş bel çevirdim 100 tane de ip atladım.şimdide nesquikli süt içiyorum.

slm kızlar şimdi geldim
elacım kızın çok tatlı maaşallah allah bağışlasın canım.gerçekten bir prenses.öpüyorum onu.ileride bende oğluşumu gösteririm size.
akşam 6 gibi akşam yemeği yedim.3 kaşık bakla yemeği az da yoğurt ekledim.salata tabi yağlı limonlu.2 kaşık pilav ve yarım kase yoğurt.sonra 7 buçuk gibi spor salonuna gittim 15 dk.bisiklet yarım saat yürüyüş bel çevirdim 100 tane de ip atladım.şimdide nesquikli süt içiyorum.

saol cnm hepizinkinleri bağışlasın güzel yemişsin azimlisin cnm sporda yapıyomuşsun ne güzel bende yürüyüş yapmak istiyorum ama kızla olmuyo malasef havalar düzelsin inş bakalım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

fikriyeciğim tam düşündüğüm gibi çok şıklar kuzumada ne yakışacak o ciciler yafffrum benim
kitap gerçekten çok güzel hayatta affedemeyiz diye düşündüğümüz şeyler aslında okadar ufak tefek geliyor ki zamanka kime neden kızdığınızı unutuyorsunuz bana acılarımın içinde nasıl acılardı o tartışılırışık gibi geldi hayatıma yön verdi bi bakıma artık affetmenin hazzını yaşıyorum:)))

Kısmet ise fırsat bulunca ben de almak istiyorum.Başaka önerebilecez bir kitabın var mı canım.Kitap okumak için açlık hissediyorum açıkçası uzun zamandır kitap okumadım.Okumak istediğim kitap şöyle şimdi hayatımı unuttuuracak bir kitap olmasını isterdim. Eski anadolu yaşamı ilgimi çekiyor. Lisedeyken bir türk kitabı okumuşrum çok çok beğenmiştim 7 kez okudum ondan sonra,filmi de vardı onu da izledim birkaç kez :)

Çağlıkuşu- Reşetnuri Güntekin açıkçası yazarın ismi çok iy hatırlamıyrum umarım doğru yazmışım. Başka ona benzeyen bir kitabı önerirmisiniz.

Kızlar, hediyeleriniz çookk güzel :))) Ben de yarın sizlere göstereceğim :)))
Ethoscum ve Elacım, ne iyi etmişsiniz de spor yapmışsınız :)))
Darısı başıma. Boğazımda bir kuruluk var kızlar, hasta olmak istemiyorum

elacım en pratik sebze karnıbahar ve brokoli bence :))
haşlıyorum tuz limon çok çok az yağ ve sarımsak ekliyorum
çok lezzetli oluyor

katılıyorum sana dosbacım.az haşla brokoliyi ayrıca çok tok tutuyor.ayrıca kırmızı biber varya onu az su ile pişiriyorum ve yoğurtla süper oluyor.hem o da çok doyurucu bence.ben çok severim

Şu haşlamış sebzeleri yapıyorsunuz ya nasıl yiyorsunuz çok merak ediyorum yarın oğluma brokoli çorbası yapacam güzel bir tarifeniz varmı?kendiem nasıl yapayım ben de deneyim.

Asu arkadaşım eşim küpelerime bayıldı tekrar bana aşık olmuşmuş :)))))))))))) Çok yakıştırdı.
Benim için film seçmiş oğluma uyutayım film izleyecekmişiz.

Size iyi geceler,kaçamak yapmamak için erken yatın.En azından ben böyle yapmayı planlıyorum :)))))))))))

Şu haşlamış sebzeleri yapıyorsunuz ya nasıl yiyorsunuz çok merak ediyorum yarın oğluma brokoli çorbası yapacam güzel bir tarifeniz varmı?kendiem nasıl yapayım ben de deneyim.

cnm dün yaptım corba brokolileri haslıyorum tereyağla unu kavuruyorum süt katıyorum birazda su brokolileride katıyorum içine 1 tablette et suyu katıyorum en son eziyorum robotla brokolileri bi taşım daha kaynatıyorum kızıa verirkenkimyon katıyorum gaz yapmasın diyee

cnm dün yaptım corba brokolileri haslıyorum tereyağla unu kavuruyorum süt katıyorum birazda su brokolileride katıyorum içine 1 tablette et suyu katıyorum en son eziyorum robotla brokolileri bi taşım daha kaynatıyorum kızıa verirkenkimyon katıyorum gaz yapmasın diyee

Teşekkürler canım tarife güzelmiş.Bende genelde pirinçli yaparım ama sütlü yapmamıştım.Yarın öyle deneyim umarım yer.

Kendim için de haşlayım bakalım yiyebilecekmiyim.:çok üzgünüm:

Back