Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar şimdi geldim
elacım kızın çok tatlı maaşallah allah bağışlasın canım.gerçekten bir prenses.öpüyorum onu.ileride bende oğluşumu gösteririm size.
akşam 6 gibi akşam yemeği yedim.3 kaşık bakla yemeği az da yoğurt ekledim.salata tabi yağlı limonlu.2 kaşık pilav ve yarım kase yoğurt.sonra 7 buçuk gibi spor salonuna gittim 15 dk.bisiklet yarım saat yürüyüş bel çevirdim 100 tane de ip atladım.şimdide nesquikli süt içiyorum.
fikriyeciğim tam düşündüğüm gibi çok şıklar kuzumada ne yakışacak o ciciler yafffrum benim
kitap gerçekten çok güzel hayatta affedemeyiz diye düşündüğümüz şeyler aslında okadar ufak tefek geliyor ki zamanka kime neden kızdığınızı unutuyorsunuz bana acılarımın içinde nasıl acılardı o tartışılırışık gibi geldi hayatıma yön verdi bi bakıma artık affetmenin hazzını yaşıyorum:)))
Canlarım, malum benim uyku saatim geliyor.
İyi geceler, pembe rüyalar :)))
Canlarım, malum benim uyku saatim geliyor.
İyi geceler, pembe rüyalar :)))
elacım en pratik sebze karnıbahar ve brokoli bence :))
haşlıyorum tuz limon çok çok az yağ ve sarımsak ekliyorum
çok lezzetli oluyor
Şu haşlamış sebzeleri yapıyorsunuz ya nasıl yiyorsunuz çok merak ediyorum yarın oğluma brokoli çorbası yapacam güzel bir tarifeniz varmı?kendiem nasıl yapayım ben de deneyim.
cnm dün yaptım corba brokolileri haslıyorum tereyağla unu kavuruyorum süt katıyorum birazda su brokolileride katıyorum içine 1 tablette et suyu katıyorum en son eziyorum robotla brokolileri bi taşım daha kaynatıyorum kızıa verirkenkimyon katıyorum gaz yapmasın diyee