• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ethoşcum günaydın canım.kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun hayatım. bugün burasıda yağmurlu ve soğuk. canım en fazla 3 fincan içebildiğin kadar,herkes içemeyebilir. ben bazen 1 bazen 2 fincan içebiliyorum. 3.ye fırsat olmuyor yada canım istemiyor. kendimide zorlayıp iyice tiksinmek istemiyorum. içebildiğin kadar.
bu arada bende iş çıkışı hediye olayımı halledeceğim. aslında dün hazırlanacktı ama eşim sağolsun planlarımı bozdu. bugün karkoya yetirtirmek için çok koşturacağım. hediyemi alacak arkadaşa duyurulur, terimle beraber göndericem hediyeyi ona göre lütfen. buyrunnnnnnnnn

yeşil çayı tarçın çubuğuyla içince tadı güzel oluyor ayrıca tatlı ihtiyacını da azaltıyor.

canım,ben yeşil çayın sadesini içebiliyorum. tarçını pek sevmediğim için kullanmıyorum. :))

merhaba kizlar nasilsiniz kati kurallar gelmis valla isimiz zor ben sabah bir uyandim heryer bembeyaz bu kistan kurtulamayacagiz bu sene gercekten cok kar yagdi
ben aksam 1 saat step diye gittim pilates yaptik büyük toplarla iyi oldu iyi sonuc alabilmek icin haftad 3kere yapmak gerkiyormus bu hafta iyiydim valla (vünmek gibi olmasi) 3 kere spor yaptim
benden bu kadar ad canim nasilsin karsilasamiyoruz cok yogun calisiyorsun galiba oglusun kac yasinda oldu
ya kizlar ben yesil cay icemiyorum ya gecen bi denedim midem almadi iki yudum aldim sonrasi malum

Merhaba kızlar. Daha önce bahsettiğim gibi dün çok yoğun geçti. Şimdi geçmişi okuyacağım.

herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir.bende iyiyim.
bugüne klaik kahvaltı ile başladım.250 ml su içtim. bugün çok dikkatli gitmek istiyorum.yarın ailecek yemeğe gideceğiz.büyük ihtimal ızgara türü yicekler yerim ama belli olmaz tabi. :))
dün akşam yemekte çok az çorba ve1 tabak bol acılı kısır yedim.ama ne acı. oğlum yemek yemeğe başladığından beri yediklerime tadı bakımından dikkat ediyordum hala öyle ama dün akşam kısıra kattım acıyı yedim. sonra bişey yemedim. daha ne olsunki zaten. :))
fikriyecim kanına baktırdınmı hiç,yani kansız olabilirmisin acaba,o yüzden tatlı çok yemek istiyor olabilirsin,ama değilse, kendini şartlandırdığın içindir.
elacım sanada günaydın canım afiyet olsun.

Canım ilgin için sağol benim kansızlığım var canım.Hep vardı.Yani benim kansızlık normal halim. O kadar tatlı değil de ben çikolatayı çok severim,Sorunum çikolatasız gün geçmiyor sanki. Bazen canım çok çikolata istediğinde kahve içerim biraz kapatıyor sanki ama yine aynı değil.Bide kahveyi sütlü ve ballı olcak yani yineden çok kalori amış oluyorum. Bu hafta cumaya kadar yememey çalışacam bakalım dayanırmıyım.Hafta sonu misafirler de olcak mutlaka kaçamak yapıyorum çok dikkat etmeliyim.

kızlar bu saate kada rinternetim yoktu kusarabakmayın sizide merakta bıraktım artık teyze oldum çok zor geçen 24 saatin sonunda sancıları çektirdikten sonra kardeşime sezeryana aldılar sezeryandda uyuşmamış epidurallde inanmamışlar kesmişler çok acı çekti kardeşim inşallah bunlar günahlarının kefareti olmuştur öyle derler ya anne her doğumda yeni doğmuş gibi olurmuş
bende çok yoruldum o 24 saat o içerde ben dışarda çok acı çektimm artık ayşe nazımız dünyada ve bende varım diye bağırıyor
hediyemi arkadaşım evine getirmeyi istiyordum ama nezaman geleceğim belli olmadığı için yarın kargoyla göndermeyi planlıyorum inşallah kusurabakma yarın gönderemezsemde engeç cumartesi gönderecemm çok özürdilerim durumları biliyorsun bu haftahalledecektim ve kendim sana getirecektim ama doğum ve hastalık bir araya gelince olmadı

Hayırlı olsun canım, tebrikler. Umarım kardeşin şimdi çok iyidir.

mrb bende aranıza aldığınız için teşekkürler ben emine 2009 haziranda doğum yaptım ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum 165 boyundayım 65.700 kilom bana yarışma hakkında bilgi verirmisiniz örnek menü

Hoşgeldin canım.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılacağım.bende doğum yapalu 4.5 ay oluyor doğumda 24 kilo aldım şimdi 81 kiloyum 13 kilo vermişim.sezeryan olduğumdan göbekte aynen duruyor hala hamile gibiyim çok moralim bozuk.amacım mayısta 70 kilo olmak.birlikte zayıflayalım.

Hoşgeldin canım. Boyun kaç yazabilir misin? Beden kitle endeksimizi hesaplıyorum da onun için gerekiyor.

kızlar ilk günaydın benden olsun,
melzeyitim konuştuk ama buradan da söyliyim gözünaydın ayşenaz hanım hoşgeldi dünyamıza.
baharım ne güzeldir hamile birisinin karnına dokunmak ben de o günleri özledim tekrar isti,yorum bebiş işlerimi halledeyim.
adcım gözünaydın yeni bebiş geliyormuş.
dosbacım söylemem bana kimin çıktığını ve sana kimin alacağını :kedi: 1-2 güne öğrenirsin.
ben hediyemi aldım ama 1-2 şey daha eklemek istiyorum yarın vermeye çalışırım olmadı cumartesi.

benden yeni haberler vereyim 64e çıknca yaşadığım bunalıma babam dayanamayıp diyetisyenden randevu ayarladı cumartesi annemle gideceğiz. Yaza kadar zayıflayacağım :))

yarın yüksek sadakat geliyor söyleşiye ben ağarlayacağım foto eklerim facebooka :))

ela ve ethos hoşgeldiniz. sağlıklı kilo vermeniz dileğiyle.

bu arada geçmişi okudum ama aklımda kaldığı kadarıyla cevap verdim kimsecikler alınmasın. Biraz kilo vereyim döneceğim aranıza.

Canım diyetisyene gideceğine çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönersin.

1 ad1 22.6
2 CheGuevera 23.6
3 ela26 24.1
4 Nachtingall 24.3
5 dosba 24.9
6 fikriye_bg 26.1
7 taylor 28.1

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez.

BMI (vücut litle endeksi) değerlerimize göre sıralamamız değişmemiş. ela26 arkadaşımız listeye eklendi. ethos arkadaşımızı boyunu bilmediğim için ekleyemedim.

merhaba kızlar,

dosbacım gönderdiğin hediyeyi dün aldım canım dün gelemedim bir türlü kendimi kaba hissettim, canım çok teşekkür ederim dün akşama doğru geldi. Harika bir fular severek kullanacağım emin ol. Melis zaten tokalarını elinden düşürmüyor o da çok sevdi çok zevliymişsin. Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım canım arkadaşım hislerimiz karşılıklı inan. Seni seviyorum çok teşekkür ederim.

kızlar geldim ama çıkmam lazım bir haber vereyim diyetisyene gittim bugün listem var artık p.tesi başlıyorum, detayları yazarım akşama.
öpüyorum.
taylorcum ellerine sağlık yuarıda gördüm bmileri hesaplamışsın yine :)

selam taylor boyum 168 kilom 81 şu an.
ara olarak yarım armut yedim.öğle yemeği de çorba ve şinitzel yedim 1 tane.biraz da salata.
ayrıca

1 ad1 22.6
2 CheGuevera 23.6
3 ela26 24.1
4 Nachtingall 24.3
5 dosba 24.9
6 fikriye_bg 26.1
7 taylor 28.1
8 ethos 28.7

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

merhaba kızlar,

dosbacım gönderdiğin hediyeyi dün aldım canım dün gelemedim bir türlü kendimi kaba hissettim, canım çok teşekkür ederim dün akşama doğru geldi. Harika bir fular severek kullanacağım emin ol. Melis zaten tokalarını elinden düşürmüyor o da çok sevdi çok zevliymişsin. Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım canım arkadaşım hislerimiz karşılıklı inan. Seni seviyorum çok teşekkür ederim.

kızlar geldim ama çıkmam lazım bir haber vereyim diyetisyene gittim bugün listem var artık p.tesi başlıyorum, detayları yazarım akşama.
öpüyorum.
taylorcum ellerine sağlık yuarıda gördüm bmileri hesaplamışsın yine :)

Hayırlı olsun canım. Diyetisyenin dediklerini yaptığın sürece kilo vereceğini bilmek çok kolaylaştırıyor işleri.

günaydın
sabah yeni kalktık kzı kalktı babasıyla oturdu ben yrım saat daha uyudum uykuya hasretim 1 senedir eşim sabah babamız sosis ve patates kızartması istedi yaptım şimdi yicek ben yemicem inş peynir zeytin bi kaç patates 1 tanede sosis

Çok tatlı gelmiştir o uyku sana :)))) Umuyorum sosis ve patateste iradeli davranabilmişsin canım :))))

herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir.bende iyiyim.
bugüne klaik kahvaltı ile başladım.250 ml su içtim. bugün çok dikkatli gitmek istiyorum.yarın ailecek yemeğe gideceğiz.büyük ihtimal ızgara türü yicekler yerim ama belli olmaz tabi. :))
dün akşam yemekte çok az çorba ve1 tabak bol acılı kısır yedim.ama ne acı. oğlum yemek yemeğe başladığından beri yediklerime tadı bakımından dikkat ediyordum hala öyle ama dün akşam kısıra kattım acıyı yedim. sonra bişey yemedim. daha ne olsunki zaten. :))
fikriyecim kanına baktırdınmı hiç,yani kansız olabilirmisin acaba,o yüzden tatlı çok yemek istiyor olabilirsin,ama değilse, kendini şartlandırdığın içindir.
elacım sanada günaydın canım afiyet olsun.

Afiyet olsun canım, hırsını almışsındır :))) Çorba diyetine gözün arkada kalmadan başlarsın artık :)))

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (%) göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
İlk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. İşte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

Ellerine sağlık Püsküütcüm :)))

günaydın kızlar bende bugün biraz geç kaldım.oğlumla uğraştım onun için kahvaltıda geç kaldı.ancak 10:45 gibi başlayabildim.1 çavdar ekmeği 1 yumurta bal biraz tereyağ salatalık 1 peynir ve çay içtim.spor da kaldı bugün.ayrıca havada yağmurlu.ve bugün temizlik yapacağım.kaç gündür erteliyordum yorgunluktan bugün kaçmaz atık.saat 13:00 gibi de 1 meyve yerim artık. bu arada kurallara baktım.şu 3 fincan yeşil çay çok geldi bana.çünkü çok fazla kafein var içinde.ben emzirdiğim için bunu 1 veya 2 bardak içiyorum.uygun mudur?

Canım afiyet olsun. Yediklerinin porsiyonları ne kadardı acaba?
Yeşil çay da 3 bardak yazılıyor ama istersen hiç içme canım, biz metabolizmamız hızlansın diye öyle karar aldık, ki hepimiz her gün 3 bardak da içemiyoruz. Bazen bir bardak, bazen iki. Sen bi de emziriyorsun, kendine göre karar ver :)))

ethoşcum günaydın canım.kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun hayatım. bugün burasıda yağmurlu ve soğuk. canım en fazla 3 fincan içebildiğin kadar,herkes içemeyebilir. ben bazen 1 bazen 2 fincan içebiliyorum. 3.ye fırsat olmuyor yada canım istemiyor. kendimide zorlayıp iyice tiksinmek istemiyorum. içebildiğin kadar.
bu arada bende iş çıkışı hediye olayımı halledeceğim. aslında dün hazırlanacktı ama eşim sağolsun planlarımı bozdu. bugün karkoya yetirtirmek için çok koşturacağım. hediyemi alacak arkadaşa duyurulur, terimle beraber göndericem hediyeyi ona göre lütfen. buyrunnnnnnnnn

Kime gönderiyorsun hayatım? Merak ettim :)))

yeşil çayı tarçın çubuğuyla içince tadı güzel oluyor ayrıca tatlı ihtiyacını da azaltıyor.

Canım, ben limonlu yeşil çayı seviyorum ama tarçınlıyı da merak ettim. deneyeceğim. Çok sağol :)))

merhaba kizlar nasilsiniz kati kurallar gelmis valla isimiz zor ben sabah bir uyandim heryer bembeyaz bu kistan kurtulamayacagiz bu sene gercekten cok kar yagdi
ben aksam 1 saat step diye gittim pilates yaptik büyük toplarla iyi oldu iyi sonuc alabilmek icin haftad 3kere yapmak gerkiyormus bu hafta iyiydim valla (vünmek gibi olmasi) 3 kere spor yaptim
benden bu kadar ad canim nasilsin karsilasamiyoruz cok yogun calisiyorsun galiba oglusun kac yasinda oldu
ya kizlar ben yesil cay icemiyorum ya gecen bi denedim midem almadi iki yudum aldim sonrasi malum

Canım, gene süper spor yapmışsın, daha ne yapacaksın :)))) Burada da karla karışık yağmur var, kar yağsın diye bakıyoruz :))) Canım, içemiyorsan hiç zorlama kendini :((( Ben yeni bir çay keşfettim, sana da tavsiye ederim. Limonlu zencefil çayı. Hem metabolizmayı da hızlandırıyor. Tavsiye ederim.

selam taylor boyum 168 kilom 81 şu an.
ara olarak yarım armut yedim.öğle yemeği de çorba ve şinitzel yedim 1 tane.biraz da salata.
ayrıca

Çok güzel gidiyorsun canım, afiyet olsun :)))

ayrıca temizlik yaptım bugün.o da spor sayılır değil mi?

Diyetisyenler temizliği spordan pek saymazlar ama..

Back