Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.

ben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))

selam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.

Canım harika bir doğum günü olmuştur, belli :))) Çok yormamaya çalış kendini. Yoksa halsiz düşersin

Ev pırıl pırıl olmuştur şimdi. Ohh. Öğlen beslenmen güzelmiş dosbik. Ama ara olarak muhakkak bi şeyler ye. Bir elma falan..
Kolay gelsin canım

Son düzenleme:
merhabalar.kahvaltımı yazayım sabah 2 dilim ekmek,peynir 3 tane zeytin.çay
öğlen 2 köfte,1 dilim ekmek, yeşil salata.
suan portakal yiyorum.

kızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim

canım dün ne yedim saabh dediğim gibi portakal suyu sonra 1 sütlü neskafe,sonra direkt öğlen yemeğe geçtik 2 köfte yedim.2 dilim ekmek salata
akşam yemeginde dışırdaydık ben 1 lahmacun yedim ama yağlı değildi ayran içtim.b,rkaç kaşık eşimin kumpirinden de yedim. hm sabah unuttum sonra da 1 gofret yedim.

Canım sen bana misafirliğe gelirsen büyük bir sevaba girersin emin ol.Evde misafir çok gelir ama özellikle bana gelen çok nadiren gelir.Bana misafir gelmesi beni çok çok mutlu eder.Sabırsızlıkla beklerim seni.Tek pazar günü değil istediğin vakitte gelebilirsin.Seni beklerim.

Canım benim çok geçmiş olsun.İnşallah dr dediği doğru çıkmaz.Belkide uzun süre diyet yaptığın için olmuştur.

ad canım oğlunun doğum günü nasıl geçti.Biraz geç ama Doğumgünü kutlu olsun Allah mutlu ve neşeli günleriniz versin.En önemlisi hastalıklardan kurusun sağlıkla büyüsün.Çok öpüyorum ikinizi.

canım günün çok iyi gidiyor arada biraz meyve yesen iyi olurdu bence.en azından akşam için fazla acıkmazsın.

bugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.

merhabalar.kahvaltımı yazayım sabah 2 dilim ekmek,peynir 3 tane zeytin.çay
öğlen 2 köfte,1 dilim ekmek, yeşil salata.
suan portakal yiyorum.

Fikoşum gayet sağlıklı bir gün geçiriyorsun, tebrik ediyorum :)))

Melzeyitim ben de sanıyorum ki bugün yoğun. Bakan falan gelecek ya.. Canım, allah korusun. Umarım şeker falan çıkmaz. Üzüldüm.

Fikoşum, emin ol geleceğim :)))) Dün yemekte abarttığını söylemişsin ama öyle aman aman bir abartma yok. Gofreti saymıyorum. O senin günlük menün dahilinde :)))

ben artık gofret yemeyicem yuzume sivilciler çıktı :(((((( bana iyi ders oldu

Pek sevindim :))) Şu ana göre çok daha hızlı kilo vereceksin şekerim. Bak gör

Fikoşcum, allah korumuş. En tehlikeli zamanları... Ele avuca sığmıyorlar. Çok büyük geçmiş olsun..

fikriyecim Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakan varmış yerinde durmayan bi çocuk işte kendini suçlama 24 saat gözün onda olamaz ki canım
melzeyitcim sana da geçmiş olsun inşallah kötü çıkmaz sonuçların canım
dosbacım temizlik içindesin sanırım halen kolay gelsin canım
nachtigallcim sen de okuldasındır heralde sana da derslerde kolay gelsin hayatım
adcım haktanın doğum günü geçti di mi yanlış hatırlamıyorum nasıldı peki eminim güzel geçmiştir?

Baharım, evdeyim ama iş getirdim. Hem iş yapıyorum hem de sizinle çene çalıyorum :)))) Sen bugün başlayacaktın değil mi ayran detoksuna, başladın mı? Nasıl gidiyor?

Ben acayip bisboğazım. Az önce yarım paket etiform yedim, şimdi de 1 muz yedim

melzyit canım geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir
nac.. canım ev temiz oldu mis gibi gel çay içelim :)) hala temizliolar
fikriyecim büyük geçmiş olsun sadakasını ver canım
ara yapamadım şimdi çay koydum beraer içecez

Baharcım çok saol canım.moral veriyorsun bana.Ama bir anne böyle durumların olmasını izin vermemlidir.Hep duymuştum buna benzeyen olaylar hep annelere suçlamıştım,böyle bişeye nasıl izin vermişler diye duüşünüyordum ama bak ben de o annelerden oldum.

Kesinlikle vercem canım.Allahın gözleri bizdeyimiş yavrumu kurudu.Allaha bin kez şükürler olsun.

Bak sen bizimde temiz evinde 1 er çay içme hakkımız yokmu .Ben de geliyorum bekleyin beni.lülülülülülü

Ben de kaçgündür bir diyet arıyorum,vuvudu temizlemek için meyve çay ve su bir diyet.Ama ne zamn başlayım karar veremdim.Acaba yapabilecekmiyim knedime pek güvenim yok.

dün bir alışveriş merkezine gittik orda yağı ölçen alati vardı ben tartayım dedim kilom 69.440 gr çıktı yani cumadan 200 gr almışım. Diyer sonuçları da yazayım Çağla sen tercumesini yaparmısın veya ingilizce bilern diyer arkadaşlar.ben pek anlmadım sözlükle de uğraşmayım.

Bana da bardak hazırla, geliyorum...

Fikoşum, tabi ki Baharımın dediği doğru. Sen de makina değilsin ya. Hiç kendini suçlama. Ne kadar titiz bir anne olduğunu hepimiz biliyoruz. Buraya girmek için bile oğlunu uyutmayı bekliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…