Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar ütüm bozuldu sabah sabah canım çok sıkıldı yığınla ütü var daha alalı 2 yıl oldu ya kaldım ortada bide pazar herye rkapalı
miğdemin ağrısı geçmedi nezlem yoğun bu hafta pek hayırlı olmadı bana

herkse günaydın mesajlarınız için çok teşekkürler
eşimle tartıştık biraz şimdi iy sayılırım tekrra geldim
bide tam regl zamanıma gelmiş çok aşırı gerginli var üzerimde
taylorcum yemek yemedim aam birsürü pişmaniye yedim
bütün hıncımı pişmaniye kutusundan çıkardım anlıycan
karnım davul gibi kilom fazla çıkıyor umarım rregl dönemimiden dolayıdır
neyse
şimdi kahvaltı yapıcam az yaparım bugün 1 tane yumurta yicem ek olarak
soonra tekrar girmeye çalışırım
öpldünüzzzz

günaydın arkadaşlar,Melziyetcim çok geçmiş olsun canım.
kahvaltım 1 bardak portakal suyu kahvaltım öğlende olur anca

geçmiş olsun guzumm olumunekankayizsmile

bana getirr ütülerii ben yaparımmmm yawrimm :jeyyar:

Tühh. Yarına acil yapman gereken ütü var mı? Eğer varsa isteyebileceğin bir komşun varsa komşundan ödünç alabilirsin belki canım. Güne kötü başladım diye düşünme cnaım. Kendini daha kötü hissedersin. Zaten pazar sendromu vardır şimdi sende..
Küçücük kilo da vermişsin, bu hafta daha da vereceksin şekerim :))) Akşama nezlen de kalmayacak şekerim

Canım, sana kızamıyorum. Kaç zamandır istikrarlı bir şekilde rejim yapıyorsun. Afiyet olsun. Tabi bu kadarla kalmalı kaçamak :))) Her zaman yanındayız canım :)))

günaydın arkadaşlar,Melziyetcim çok geçmiş olsun canım.
kahvaltım 1 bardak portakal suyu kahvaltım öğlende olur anca

Fikoşum çok sağlıklı başlamışsın güne, afiyet olsun. Ben sabahları portakalm suyu falan içemem, midem çatır çatır kavrulur.

Kızlar, bolca içtim az önce. Yarım litre su, efervesan ginkolu 1 bardak su ve şimdi de zencefilli limonlu çay...
Biraz ütü yaptım. Şimdi televizyonda bir program var, takip ettiğim. Tv 8 de. Tavsiye ederim. Onu seyrediyorum. Sonra pazara gideceğiz.

citol yok demezdim canım ama çok uzaksın ya hehehe ütü alacam nach ama arkadaşalr yatıyodur ben erkenci tavuğum artık akşam ütü alır yaparım ne yapayımm((

günaydıııııınnnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin domates bu kadar
nac canım itirafının yazısı o kadar açık sarıydı ki çok zor okudum :)) umarım senin üzerinde de öle etkisiz olmuştur...
bende çok severim ama tostlarda azıcık yersem ( eşim kayserili düşün gerisini... :))
che ii olmana sevindim canım ... tartışmalar evliliğin tadı tuzu ..inş en kısa zamanda orta yolu bulursunuz...
melzeyit ütüne üzüldüm ama citol kadar ii bi arkadaş olamayacağım bu konuda :)) ütümü verebilirim ama hayatta en sevmediğim ev işi ütü olduğu için yaparım diye bol keseden atamayacağım :))
tanklı ütüyü arkadaşım (fakir) bi alışveriş merkezinden çoook uyguna aldı... benimde o dönem nakit sorunum olmasaydı hemen alırdım ... benim de bugün ütüm var yarın temizliğe kadın gelecek ortadan kaldırmam lazım

nach canım ütüm yeniydi ona üzülüyorum tefalden 2 yıl önce enson çıkanının almıştım ona üzülüyorum muhtemelen ben bozdum ütüyü ama bişey diyemiyorum kireç olmuştu içi bende kireç sökücü bir malzeme aldım ütü için onu kullandım 1 aydır sorun yoktu ama şimdi ısınmıyor içindeki suyu tamamen akıtıyor
dosbacığım bende nefret ediyorum ütüden ama malesefff iş bana kalıyor geneldee

allah herseyi gönlüne göre versin canim insalah hersey istedigin gibi olur kendimi hazir hissedince döneegim takima kitabi sabirsizlikla bekliyoruz
arkadaş 3. takımdaymış önceden kafanızı yormayın hatırlamak için :)
iyi oldu valla bende düsünüyordum
ayy canim ya bu elektronik esyalar öyle oluyor benim de camasir makinam öyle olmustu hemde garantisi 1 hafta gectikten sonra bozuldu
benim de varr kocaman bir sepet ütü birde ona robot cikarsalar ne iyi olurdu
melyezit kuzum ne zaman gidiyorsun istanbula bu sene bende geliyorum martin sonunda galiba tam kesin degil ama
BEKLE BENI ISTANBULLL
fikriye , bahar ,dosba ,taylor ve adini unuttugum arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah
ben az önce kahvalti yaptim
ev isi yapacagim

Umarım canım bir etkisi kalmamıştır. Sabah tartıya çıktım, derin bir nefes aldım. Hemen yemek yeme alışkanlığımı değiştirmem lazım (( Ah dosbik ahh. Sen daha şanssızmışsın. Gelir size Kayseri'den sucuklar, pastırmalar. Kolay gelsin canım.

Ne yaptın melzeyitim sen!!! :)))) Neyse, senin canın sağolsun. Dosbikin de dediği gibi tanklı ütüler çok başarılı. Benim de bir yakınım tefalden almıştı. Tabi fiyatı tuzlu hafiften.
Bi de yer kaplıyorlar. Yer sorunun ve nakit sıkıntın yoksa jilet gibi yapıyor kıyafetleri

Şimdi daha iyi olmana sevindim canım. Bu hafta sağlıklı beslenip dünküleri telafi edersin.

Neyse canım sıkma canını, mala gelsin boşver. Akşam kolayca halledersin inşallah.

Afiyet olsun canım.

Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.

melzeyitim tabii ki de senin kullandığın ürününde zararı olmuştur ama canım zaten artık bütün beyaz eşyaları programlıyorlar mesela buzdolabı ve ç.makinası 7yıl garentisi bitiyo sonra hemen bozuluyo :))
artık programlıyorlar bozulsun ki tekrar satabilsinler
tefal önceden ütü de çok başalı idi ama artık onun kadar ii ürünler var... özellikle tanklılarda
bende bugün ütü yapacağım bi de balkonu yıkamayı düşünüyorum
nac.. ben tartılmıyorum artık bu hafta böle :)) sözümü tutuyorum eşimde diyo bu baskülün pili nerde diye hahaha ... üzgünüm söz verdim dediğimde ama ben söz vermedim diyo :))
öğle yemeği için biftek,çorba ve makarna yapacağım
ben makarna yemeyeceğim bakalım

can sıkıntısı mı yoksa bi problem mi var canım :??

Canım ikisinden de var. Kaç yıldır tatil yapmadan çalışıyorum. Geçen yaz bir hafta tatil yapayım dedim, burnumdan geldi, onu tatilden saymıyorum. Hafta sonları da çalışmam gerekiyor. Artık pilim bitti. Çok verimsizim. Bu kadar stresli olunca zayıflamam da olumsuz etkileniyor.

Şimdi forumda birşeyler buldum onlara bakıyorum. Arada da buraya bakıyorum. Sonra gidip uyuycam.

Bekliyoruz cnaım, şimdiden hoşgeldinnnn

Ay kızlar çok canım sıkkın. Ne işimi yapıyorum. Ne spora gidiyorum. Dün gece de uyuyamadım. Gidip biraz uyuyayım bari.

Canım sen bugün tatsızsın. Umarım ciddi bir şey yoktur

Şimdiden afiyet olsun canım, her gün tartılmamak iyi fikir canım :)))

kızlar şimdilik çıkıyorum şu işleri bi toparlayayım gelirim görüşürüz
öpüyorum hepinizi

Kolay gelsin canım :)))

Canım genelde ben de içmem ama akşam çok ağır yemekleri yedim ve sanki portakal iyi geldi midem rahatladı.

Canım ne güzel baya sıvı tükettmişsin.ıyiki de yazdın bana da hatırlatmış oldun bugün çok az su içtim hemen gidip içeyim.

Kız şuraya bizden 1 adımda oturuyorsun ama görüşelim hiç demiyorsun ıııııııııı.Korkma seni kilolu da severim.Bide ben senden daha kiloluyum.Bak benim pazar günlerim uygun :)))))))artık enden haber beklerim.zemuszemus

citol yok demezdim canım ama çok uzaksın ya hehehe ütü alacam nach ama arkadaşalr yatıyodur ben erkenci tavuğum artık akşam ütü alır yaparım ne yapayımm((

kı bir tane ütü gondereli mi sana ne yapalım.Tekımca toplanalım güzel bir ütü alalım sana :))))))))

canım büyük bir ihtimalle bahar yorgunluğu başlıyor sende bol bol taze meyve tükketmelisin bol bol açık havada yoruyuşleri yapmalısın.Sen de ıstanbuldasın deniz kıyısına yakın isen git biraz iyotlu hava al çok iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…