Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar ben geldim
evet sabah bi selam verdim başkada uğrayamadım
öğle yemeğinde eşimin yanına gittim
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon tavuk şiş yedim ama tam bitiremedim 2 parçasını ona verdim
1 light kola
eve gelirken komşumu gördüm ona uğradım çay içtim derken vakit bayağı olmuş
eşim aradı geç gelecekmiş sadece sebze yemeği yemeyi istiyorum ve yoğurt
başka da bişey yemezsem tartıda ii çıkacağım inş.

dosbacığım senden bişey rica ediyorum lütfen beni kırma
şu tartını sadece cuma günü uyandıktan yarımsaat sonra kullanıp tekrar cumaya kadar kaldır bak aradaki farkı göreeksin sen strese giriyorsun vücudun tepki gösteriyor

Afiyet olsun canım. Tek eksiğin sebze, salata olmuş. Onun dışında gayet güzel olmuş.

ben akşam yemeğinden sonra 2 ceviz 1 avuç leblebi yedim
1 elma
yarım bardakta süt
çoook acıktım yatsam ii olcak
ii geceler

Canım çok iyi fikir. Akşam çok acıkmadan yatmak lazım. Yoksa ben dayanamıyorum cokacimcoook

Benim de sadece 1 dilim ekmek kaçamak yapacağım günler de gelecek :)))

Yaa canım sorma, sonra 2 dilim ekmek ve 1 dilim peynir daha yedim, mesajımı da edit ettim. Bugün şu ana kadar iyiyim ama kaçamağım olmaz inşallah. Benim verecek çok kilom olduğu için maksimum kasmam lazım. Normal kategorisine indiğimde ben de arada tatlı kaçamağı yapıcam inşallah :)

Birşey gerçekten çok güzelse kaçamak yapıldığında o kadar üzülmüyorum. Kaçamak yapıyorsak da değsin değil mi zemuszemus Zaten peynir yemişin canım, kötü birşey değil. Ama çok yediysen belki vücudunda su tutmuştur. Kilonda değişiklik olmamasının sebebi belki odur.

Evet canım yaaa. Eninde sonunda vereceğiz.

Bu arada yazmış mıydım bilmiyorum, hipotiroitte TSH 0.3 - 2 hatta 0.3 - 1.5 arasında tutulursa daha kolay kilo veriliyormuş. Doktorun ilaç miktarını ona göre ayarlaması gerekiyormuş. Senin TSH'ın kaç?

bende protein diyeti yapacam karar verdim bu gün listesini bulayımda zaten sürekli proteinle besleniyorum 1 hafta protein sonra sebzeye geçiş mantıklı geldii bakalım artıkkk nasıl olacak

Hiç mi karbonhidrat tüketmeyeceksin canım? Halsizlik yapmaz inşallah.

Canım sen ne yaptın? :))) Neyse, olsun, akşam toparlarsın. Zaten spor da yapıyorsun.

2 günde 400 gram olmuş daha ne olsun canım. Bu hızla giderse haftada 1.3 kilo ediyor. Börek yersen inşallah lahana çorbası da içersin. İçinde çok sebze varya, kan şekerini yavaş yükseltip böreğin zararını azaltır.

Kimsecikler yok.

Ben hala yemek yemedim. Çok acıktım. Bir an önce yiyeyim yoksa kaçamak yapma ihtimali artıyor. Görüşürüz.

Günün çok güzel geçmiş canım :))) Güzel de beslenmişsin. Komşunda bi şey yemediysen akşam da dediğin gibi sebzeyle günü kapatırsan süper olur :)))

Canım, hediyelerine tek tek baktım, çok güzel ve çeşitli olmuş :))))
Hepsi birbirinden güzel :)) Çok özenle seçtiğin belli :)))

Canım sen ne yaptın? :))) Neyse, olsun, akşam toparlarsın. Zaten spor da yapıyorsun.

Çok fena şeyler yapmışım değil mi taylorcım (((

Kimsecikler yok.

Ben hala yemek yemedim. Çok acıktım. Bir an önce yiyeyim yoksa kaçamak yapma ihtimali artıyor. Görüşürüz.

Bence de hemen yemek ye :))) Afiyet olsun cnaım :))))

Tavuğun yanında salata veya domates falan da yemişsen süper olmuş canım.

Ben geldim ama sen yoksun melzeyitim
Midem çok kötü..
Nasıl tarif etsem, bilmiyorum. Hazımsızlık galiba. Şişkin ve huzursuz. Bitki çayları içiyorum ama düzelmiyor. Ama, bana müstahak!!klava:

Canım kuru pasta mı bozdu mideni? Lifli birşeyler ye canım, salata falan.

Kızlar akşam yemeğinde sebze yemeği yedim ama bugün hiç doymuyorum yaa. Yine çok yorgun ve uykusuzum, sanırım ondan.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, salata,
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon kayısı kurusu

Diyetim değişti.

Yemek: 2 porsiyon meyve yemem gerekiyordu, 3 porsiyon yedim: -0.5. Kendime 9.5 puan veriyorum.

Spor: Yok. Çok yorgun ve uykusuzum.

Midem çok kötü..
Nasıl tarif etsem, bilmiyorum. Hazımsızlık galiba. Şişkin ve huzursuz. Bitki çayları içiyorum ama düzelmiyor. Ama, bana müstahak!!klava:

çok üzüldüm ys çaylar fayda etmiyosa maden suyu yada mestil yada yemek sonrası çayları var varsa onlardan bu arada arkadaşlar hazımsızlık için doğadan yemek sonrası çayları birebirr

bu arada ben cozuttum tutamıyorum kendimi sürekli yiyorum ama mens dönemim kapıyı çalmak üzere muhtemelen ondandırr bakalım yarın oruç tutayım diyorum ama kesin hastaolurum karnımda ben geliyorum diyor

10-15 tane miiii klava:

bitanecik pikodan bişey olmaz bence olurmu acaba

olmaz heralde en masum çikolataymış yaaa

bu konuda sana katılıyorum canım dosbacım her gün tartılma bencede gün günü tutmuyor haftada bir yada iki gün belirle kendine öyle tartıl canım eminin sonuçtan memnun kalacaksın

Afiyet olsun canım. Tek eksiğin sebze, salata olmuş. Onun dışında gayet güzel olmuş.

canım ben de aynen sizler gibi salata yapmaya üşeniyorum hele kışın onları ayıklayıp yıkamak bana tam bir işkenceymiş gibi geliyor o yüzden de hiç bir menümde salata yok dikkat ediyosan mafoldumben

Midem çok kötü..

o kadar kendi kendinin üzerine gitme canım hangimiz kaçamak yapmıyoruz ki iyi tarafından bakılacak olursa şerbetli tatlı falan yememişsin inşallah yediklerin de tuzlu kurabiyelerdir tatlı değil yerimseniben

kızlar yarın kandilmiş keşke bugün oruç tutsaydımm artık yarın tutayım inşallah

aaa bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım

slm ben geldim canlar nasılsınız. bende biraz üzgün,biraz mutlu,biraz sıkkın,biraz bıkkın,biraz edalı biraz sevdalı,ortaya karışık devam ediyorum. geçmişe çok kısa bir gözderip geliyorum.öpüldünüz.

melzeyitcim ozaman söz veriyorum sadece cumadan cumaya tartılacağım
ii sonuç alırsam bundan sonra hep öle yaparım

adciğim ne oldu bi film var izlemelisin ilişki durumu karışık :)))) ben izlemedim daha buraya gelmedi

dosbacığım dene bakalım bende yarın proteine başlayacaktım ama oruç tutmak istiyorum tabi hasta olmazsamm

sağolun kızlar,takvimi bende bulamıyorum.melzeyitcim netten bakındım ama bir türlü bulamadım,sıkıntı yaptım bıraktım aramayı. keşke oğlum doğduğunda saklasaydım. :çok üzgünüm:
dosbacım; adet dönemime daha var,tatlı krizi arada tutuyor ne hikmetse.ama bu sıralar abartmamaya özen gösteriyorum.anlayacağın daha beterleri olabiliyor. kredi kartlarından biri boşalsa taksitle alabilirim bisikleti,ne yazıkki hep karta taksit yapıyorlar. o yüzden bu kadar uzadı.elden olsa belkide şimdiye kadar almıştım. bu arada sende spor konusunda istikrarı iyice sağladın ya helal olsun valla. bu gidişle kas yığını olup çıkcan hatun. kaydirigubbakcemile3
8 mart çekilişinde kaç kişiydik unuttum . melzeyit bakalım sana tahmin ettiğim kişimi çıktı.aslında 2 tahminim var söylemicem. e herkesin ayın altısında elinde olacaksa senin hediye vereceğin arkadaşa haksızlık olmazmıkine. ben 6 martta verebilirim kargoyu rahat ve sakin kafayla. yılbaşı ekilişinde vardım hayatım,ama seni toplu çekilişi diyorsan ondan yoktum tabi. bildiğim kişilerden hediye almak istiyorum,hediyeleri severim ama gönderende önemlidir benim için bşeyler paylaştığım insanlardan hediye almak daha çok hoşuma gider.
taylor cum sağol canım. malesef aralarda kaçamaklar oluyor. neyseki biraz toparladım yani kaçamak yapmadım aslında yaptım ama diğerlerinin yanında pek kaçamak gibi gelmedi.geçmişi bitirince yediğime içtiğime gelecek sıra. sen iyi gidiyorsun, tebrik ederim canım. güzel kilolar verirsin inşallah. yorgunluk ve uykusuzluk halindeyken vücut kendini toparlamak adına sürekli yemek istermiş hayatım.
karamanlım gözünaydın ve de Allah kavuştursun balım. hoşgeldin tekrardan. kaldığın yerden devam edersin artık. özledim seni. opuyorumnanaktan
bhr cım dersler ve kilo verme işi sona erince yani hayırlısı ile istediğin noktaya geldiğinde vakti zamanında o kadar sıkıntı çektim ama deydi deyip kaymağını yiceksin hayatım.ama dikkat et fazla yeme yine kilo yapar. kaydirigubbakcemile3
nachticim bahane süper ben inandım. ama ne yalan diim kaçamağın beline vurmuşsun hatun kaydirigubbakcemile3 ama olsun toparlarsın ertesi günde ceza verirsin kendine. yaparsın sen hayatım.
chegue cim azda olsa kiloları vermeye devam edersin inşallah hayatım.lahana çorbasının etkisi olmuş ne güzel bendemi tekrar yapsam acep diyorum ama tadından çok bıktım yemek istemiyorum. akannehir
melzeyitcim hediyeleri göremedim hayatım. eminimki güzeldirler.
unuttuğum varsa affola bu saatte anca bu kadar oldu. a.s.

önemli birşey yok canım her zamankş sıradan şeyler. kafa geniş olunca herşeye takılıyor işte.
dünden beri işyerinde epey yoğundum.arada geldim buraya ama yazamadan çıktım hereferinde.
bu sabah eşimi kızdırdım biraz ona sıkıldım sadece. neyseki şuan iyiyiz,önemli birşey yok.
kızlar yediklerime dikkat ediyorum ama çok kilo vermedim sinirimi bozuyor,sebebini biliyorum 2 gündür wc olayı sıfır ve acayip şişim ama cumaya kadar rahatlamış olmayı diliyorum.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ama bugün 2-3 çatal pat.kızartması yedim.
ara :1 fincan yeşil çay,5 ad diyet bisküvi.
öğle : bir tabakta patlıcan musakka ve pilav ikisi yanyana. 1 porsiyon salata. pilavı yemeseydim keşke şişirdi iyice.
ara: bir elma,bir fincan nescafe
akşam: sabahtan kalan patates kızartmalarım boşa gitmesin diye patatesli kıymalı bol soğanlı sote tarzı bir yemek yaptım.yarım tabak onu yedim 1 dilim ekmekle, 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da biraz kaçırdım açıkçası.
bugün kaçamak olarak az önce 1 bardk fanta içip 2 ad gofret yedim.
bakalım yarına ne yapıcaz.
melzeyit filmin adı nedir hayatım belki buraya gelmiştir. gerçi bu sıralar gidemem ama şansımı bir denerim yapabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…