Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar. Çok okuyacak şey var. Geçmişe bakıyorum. Bu arada bugün hiç yanlış yapmadım şu ana kadar.

bana kim çıktı kim çıktı kafamçokkarıştı balık hafızam bak yine unuttu opuyorumnanaktan

aaa ben biliyorum ben biliyorum sölemem ama
hadi herkes en çok istediği şeyi yazsın ben diğer çekilişte baya bi hediye gönderdim akşam resimlerini atacam burayada eklerim bakalım beğenecekmisiniz ama burdaki arkadaşım a çok istediği bişeyi almayı istiyorum aslında onu iyi tanıyorum nelerden hoşlanacağınıı çok iyi biliyorum ve aklımdada bişeyler var ama bakalım

Kızlar, ayın 6 sında kargocu kapıyı çalmazsa anlayın ki hediyeniz melzeyitimle birlikte geliyor :))))

benim ayın 5inde bende gün var ozaman 4ünde kargoya vermem lazım :)) yoksa eline gemeyince melzeyit gelecek diye bekler durur :))

Çatlayacağım şimdi..
Kapı çaldı, yoksa hediye mi geldi bana ne?

benim ayın 5inde bende gün var ozaman 4ünde kargoya vermem lazım :)) yoksa eline gemeyince melzeyit gelecek diye bekler durur :))

beklemem canım saklarsın geldiğimde alırım bi bahane olur artık nasıl ama
ama bana gönderecek arkadaş hafta içine denk getirsin lütfenn ben hafta sonu şubede olmuyorum ikigün şubede beklerse çok üzülürüm

obenim ruhumdu canım bendim ben

psikoloğumuz çıkmış devletmemuru olunca çıkıyosun bizim gibi ameleler bekliyorr iştee
adcığım yılbaşına katılsaydın asıl heyecan ordaydıı ama bugün itibariyle burayada heyecan katıyoruz diğer topikte hediyeler arkadaşların eline geçmeye başladı bu hafta herkes hediyesini alır muhtemelen

Canım lahana çorbası diyetin nasıl gidiyor? Halsizlik oluyor mu? Başak birşey yemiyor musun?

Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler olayına dönmüş :))) Daha okumadım ama sonrasında toparlamışsındır eminim.

c.tesi günü çok güzel bi gömlek-bluz tarzı bişi beğendim pahalı idi ama onu da geçtim onu giymek için ince olmak lazım ( ben ise hala yerimde sayıyorum
bu haftadan sonra kaçamak yok !!!

Yaa canım benim de aklımda var bir sürü kıyafet. Hepsini alıp güzel güzel giyicez inşallah.

Canım büyük marketlerde fruktozlu (meyve şekerli) kakao oranı yüksel bitter çikolatalar oluyor. Normal şeker yerine fruktoz kullanıldığı için kan şekerini daha geç yükseltiyormuş. Bitter olduğu için de şeker oranı az oluyor. Bir dene istersen, belki seversin. Diyet sayfasinda çikolata tavsiyesi yapmak biraz garip oldu ama sen kesin yiyeceksin diye dedim :) Konunun rakibim olmasıyla ilgisi yok yani yerimseniben

Ben fazla tuzlu yersem şişkinlik oluyor. Tuz, turşu, cips falan. Tatlıdan da olabilir tabii.

Ben de salata yapmaya üşenenler grubunun üyesiyim. Evde yemek olmasina rağmen geçende yemeği dışarıdan söyledim yanında salata da gelecek diye :kedi:

Canım baget dediğin tavuk baget mi? Öğünün güzelmiş, afiyet olsun.

Hepsine varım. Diyetisyen yüzünden yapamadığım olursa yazarım. Ama böyle kural yok gibi duruyor. Nasıl kontrol edicez peki? Veya yapamayanlara ne dicez, ne yapıcaz?

Yaa arada iş çıktı. Dün 18.33'e kadarkileri okuyabildim. Sonra yine yazıcam.

Ben de hep merak etmişimdir. Nasıl mesai dolunca hemen çıkılabiliyor diye? Herhalde mesai bitimine 15 dk kala hazırlanıyorlar :))))
Ben adcığım yılbaşı çekilişine katıldı sanıyorum :))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Ispanak yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata
Ara: 2 mandalina, 16 badem
Akşam: Tavuklu salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok :mymeka:

Ben de hep merak etmişimdir. Nasıl mesai dolunca hemen çıkılabiliyor diye? Herhalde mesai bitimine 15 dk kala hazırlanıyorlar :))))
Ben adcığım yılbaşı çekilişine katıldı sanıyorum :))

nasıl yani ad katılmadımı allah allah ben katıldı biliyorum hatta 28 şubat oğlumun doğum günü 28inden sonra gönderecem demişti doğru hatırlıyorum yoksa admı çıktı eee ozaman ben kime çıktım ayyy kafam allak bullak oldu şimdi ben kimim nerdeyim çekiliş nasıldı ne hediye aldımmm:))))))laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Katıldı katıldı adcığım :)))))

ayy bayağı karışmış :)) ad katıldı derya çıktı hahah
ben daha da karıştırayım :))
ben kime çıktığımı biliyorum :))

Canım yemen de sporun da iyi, maşallah

Baharcım gelmene sevindim. Buraya gelmenin etkisi çok. Burası olmasa ben vermeyi bırak almaya başlamıştım muhtemelen.

Canım salatayı ne güzel anlatmışsın, malzemeleriyle falan. Canım çekti valla. Eve gidip salata yapasım geldi. Ben de yaptığım salatayı anlatacağım. Sizin de canınız çeksin, siz de yiyin cokacimcoook

Çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun.

iyi geceler yediklerim sabah çok az kahvaltı ara 1 elma
öğlen lah.çorbası
ara lah.çorbası akşam 1 parça tavuk 1 dilim ekmek bol salata
sonra 1 portakal ve 1 kase lah.çorbası
tekrar iyi geceler

Lahana çorbası dışında da besleniyormuşsun. Öteki türlü hem zor hem sağlıksız olurdu. Sonuç alıyor musun? Ben de bir ara lahana çorbası yapıyordum, ama içinde bir sürü şey vardı kereviz falan da vardı. Gerçekten de bayağı farketmişti. Yine mi yapsam :uhm:

Canım kaç yaşlarında kızın? Ergenlik dönemi mi?

İyi tatiller nurcum. Yediklerine orada da dikkat ettiğin için de tebrikler.

Hem güzel beslenmişsin, hem spor yapmışsın, tebrikler

günaydın a.s. :)) evet benimki de çok geç oldu
diyetim bu hafta çok ii gidiyor kızlar umarım bi engelle karşılaşmam...
hatta baskül bugün ümit verdi...

Çok sevindim, maşallah

Bende de 36'dan 44'e kadar var. Ki diyete başladığımda 44'un icine zar zor sığabiliyordum, 46'lık olmuştum aslında. Ama 10 kilo zayıflayınca kıyafetleri vermeye başladım. Sadece bir tane 44 sakladım, ne kadar kilo verdiğimi göstermek için. Kilolu zamanlardan kalan kıyafetler saklanırsa beyine sinyal gidiyormuş "yine şişmanlayacağımı düşünüyorum, hazırlık yapıyorum" diye, o da şişmanlama eğiliminde oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…