Canlarım, kimsecikler uğramamış, merak ettim. dosbikim, senin günaydının da yok(
günaydııııııınnnnnn a.s.
evet çok geç kalktım çok tembellik yaptım
gece 2 de yattım sabah gözümü 7de açıp eşime kahvaltı hazırladım
bugün taktik değiştirdim onunla kahvaltı yapmadım çnk çok uykum vardı ve yatacağımdan kesin emindim :))
kalktım kahvaltımı yaptım
çamaşır ve ütü olayı çok evi de temizlemek istiyorum bakalım ne kadarı yetişecek
sizler nasılsınız....
bu sabah baskül ancak 68.1i gösterdi en azından bütün hafta haftasonu şişkinliğimle uğraşmayacağım...
haftaya günüm var ve bende temizliğe yardımcı alacağım ama bu haftadan stres başladı... :))
burda da güneş var bi açıp bi kapanıyo ama hava güzel....
c.tesi günü çok güzel bi gömlek-bluz tarzı bişi beğendim pahalı idi ama onu da geçtim onu giymek için ince olmak lazım( ben ise hala yerimde sayıyorum
bu haftadan sonra kaçamak yok !!!
günaydın arkadaşlar,bu günlerde sizden biraz uzak kaldım ama bugünden itibaren buralardayım.Oğlum düzeldi çok şükür tek yemekle biraz problemli hal ama o da düzelir İnşallah.
kahvaltım 1 dilim helim peyniri,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz yeşil çay.Bide uyandığımda 2 kare siyah çikolata .Biliyorum çikolata iyi olmamaış ama birkaç gün bu şekilde denedim sabah iyiyince gündüz tatlı isteğim azalıyor ve yemiyorum.Bu hafta böyle denerim haftaya belki 2 kareyi 1 indirebilirm.
hava çok güzel oğlumu alıp biraz dolaşırız hem d eben de biraz hareket etmiş olurum.
Şİmdiya kadar yarım litre su içtim 1 bardak yeşil çay.Oğlumla 1 saat yürüyüş de yaparım.Geçen hafta koyduğumuz kurallara pek uyumadım ama bu hafta artık uyumak zorundayız.
Bide 1 tane daha kura aklıma geldi en azında 1 öğünde yeşil salata yemelidir tercih akşam öğümde bu şekilde akşam fazla yemekten kaçınmış oluruz.
Bişey sormak istiyorum,bu son zamnlarda kollarım ve karnımda şişkinlik var sanki su tutyor vucudum.Neyden kaynaklanabilr acaba?Sanki tatlılardan kaynaklanıyor gibime geliyor ama belki de yanlış düşünüyorum.Hamileyken tatlı çok sınırlı yiyordum ama son aylarda tatlı isteyim artmıştı ve zor dayanıyordum.Dr da munkunse tatlıyı kes demişti ayakalrında kollarında şişkinlik olmasın diye.Çünkü o zman şişmeye başlamıştı.Tatlıyı kesmiştim şişkinlikler kalmıştı ama en azından fazla olmadı artık doğumdan sonra kendinden geçti.
herkese merabalar.umarım iyisinizdir kızlar.bende iyiyim.2 gün gelemedim,yoğunluktan,bugünde biraz yoğunum. güne klasik kahvaltıyla başladım.henüz öğle yemeği yemedim. canım yemekte istemiyor açıkçası. buralarda olurum. fikriyecim o konuda bilgim yok ama dr un dediği gibi olmuştur belki .eğer geçmiyorsa dr a görün hayatım ihmal etme derim. tatlı isteğin konusunda da farklı şeylere alıştırmayı dene derim.hep yazıyorum ama siyah kayısı ve ceviz iyi gidiyor canım dene istersen.
öğle yemeğimi şimdi yedim
biftek ve yoğurt
keşke salata da yapsaydım ama üşendim sanırım(
malzemeleri ayıklayıp yıkamayınca böle üşengeçlik başlıo
akşam yapıorum ama öğlen sadece kendime yapmak ??
biraz çayımı içeyim yemekteyiz programını koşu bandımda seyredeceğim :))
normalde yapılanlardan bazen canım çekio ama koşu bandında sadece öylesine bakıyorum :))
selam arkadaşlar bilgisayarım sonunda yapıldı hepinizi çok özledim geçmişi okuyup dönücem size..
[13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3-4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan sonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
kural 11. en az 1 öğün yemekte salata tüketilecek.
Kızlar Kural 4 için bir şey önermek istiyorum. Geçen haftadan beri yeşil çay tüketiyoruz. Bir süre sonra vücudumuz alışacak ve hızlı çalışmayı bırakabilir. Önümüzdeki hafta yeşil çay yerine ıhlamur, adaçayı gibi başka bitki çaylarına geçelim diyorum. Mesela zencefil de metabolizmayı hızlandırır. Limonlu zencefil çayı denedim. Beğendim. Marketlerde satılıyor. Onu deneyelim derim ben. Görüşleriniz nedir?
slm kızlar gelemedim çok feci yoğunum bugün başım ağrıdı yoğunluktan Nachitical canım 4. kurala bende varım hayatım olabilir değişik şeyler ben aralarda ıhlamır adaçayı karışık meyve sürekli içiyodum zati ama yeşilçayı biraz azaltığ değişik çayla alacağım bugün bende güzel fikir. bağışıklık kazanmayalım :)
bu arada ben bugün ne yedim ona gelelim
sabah: 2 dl ekmekle yapılmış soğuk sandviç
içinde ince az yağlı kaşar ve salam var
ara: yoğunluktan unuttum gerçekten acıkmadım hiç
öğlen: 2 küçük kepçe nohut yemeği
1,5 servis kaşığı pilav
ara: 1 elma yedim artık midem kazınınca aklıma geldi
akşam: 1 kase çorba 2 dl ekmek ve salata yemeği planlıyorum
ekmeği 2dl yazdığıma bakmayın farklı fırından aldım çok minik dilimleri 2 dl nerdeyse 1 dl ekmek eder belki neyse bilemicem gramajını2 dl işte sonuçta
bugün 1 saat yürüdüm yine bu sabah
verimli bir pazar geçirdim. cumartesi çok geç evdeydim kabak yemeğimi yiyip hemen temizliğe saldırdım. saat 11 e kadar evi temizledim
pazar günüde sabah tostumu yaptım herzamanki gibi kepekliyle yanında yeşil çay sonra
saat 10 dan 10,30 kadar bisiklet hızlı tempoda terledim.
arada 1 adet nar yedim
öğlen yine kabak yemeğinin kalanını yedim 2dl ekmekle tabi 3 çk yoğurt vardı bide
arada 1 avuç ceviz içi yedim
akşamda 5 küçük ızgara köfte biraz patates püresi ( yağsız) ve yanına sumaklı soğan 1,5 dl ekmek yedim
ara: 1 adet elma ,
te bitti bukaağaaar
selam arkadaşlar bilgisayarım sonunda yapıldı hepinizi çok özledim geçmişi okuyup dönücem size..
herkese merabalar.umarım iyisinizdir kızlar.bende iyiyim.2 gün gelemedim,yoğunluktan,bugünde biraz yoğunum. güne klasik kahvaltıyla başladım.henüz öğle yemeği yemedim. canım yemekte istemiyor açıkçası. buralarda olurum. fikriyecim o konuda bilgim yok ama dr un dediği gibi olmuştur belki .eğer geçmiyorsa dr a görün hayatım ihmal etme derim. tatlı isteğin konusunda da farklı şeylere alıştırmayı dene derim.hep yazıyorum ama siyah kayısı ve ceviz iyi gidiyor canım dene istersen.
fikriyecim oğluşunun ii olmasına sevindim canım
şişkinlik neden olur bilmiyorum ama ödem attırıcı karışımları deneyebilirsin
mısır püskülü ve kiraz sapı çok etkili
yada maydanoz saplarını kaynatıp içebilirsin
adcım ii olmana sevindim canım bende kaysı ve cevzi tercih ediyorum
cevizim var ama cuma günü kaysım bitti alsam ii olcak
ben günde 2 tane ceviz 2 tane kaysı yiyorum
eşimin dyetinde ise 6kaysı 2 ceviz var
haliyle evde kaysı hemen tükenio :))
iyi geceler yediklerim sabah çok az kahvaltı ara 1 elma
öğlen lah.çorbası
ara lah.çorbası akşam 1 parça tavuk 1 dilim ekmek bol salata
sonra 1 portakal ve 1 kase lah.çorbası
tekrar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?