Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın herkese Dün akşam balığı fazla kaçırdım ekmeğide 4 dl yedim galiba birde 2 kare çikolata yedim pişmanım ama çok değil bugün kaldığım yerden devam ama dün çok yememin cezası sabah midem çok köytüydü çok bulanıyordu kahvaltı yapamadım taze elma suyu yaptım koca bir bardak onu içtim şimdide yeşilçayımı içiyorum öğlen brokolim var haşlama limonlu akşamda kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yiyeceğiim bugün menümde hiç ekmek yok bugünle telafi edeyim dün akşamı. şu balığa dayanamıyom ya :)

bu sabah yürümedim öğleden sonra akşama kadar temizlik yapacağım onu telafi eder herhalde şimdi işyerindeyim temizlik yapacağımiçin yorulmak istemedim :) ama yarın evde 1 saat yürüyüş yerine bisiklet yapacağım.

bu arada ben pazar günleri ve akşamları giremiyorum evde net yok bizim işyerinden idare eediyorum. o yüzden hafta sonları gelmiyorum sanmayın. :)

Son düzenleme:

canım balık kızartma değilse sorun yok ekmeği de bugün telafi edersin artık
bisikletine de bin ohhh ... kalmaz bişi telaş etme....
haftasonları zaten çok sessiz olur topic :) emin ol çok şey kaçırmıyosun

yine kimsecikler yok ama ben yinede yazayım 30dk koşu bandıma çıktım
akşam üzeri bi 30dk daha düşünüyorum

Çok güzel canım böyle devam et bak nasıl gidiyor kilolar her hafta:) bu arada balık kızartmaydı ondan yksa hiç takmazdım :) neyse bugün telafi ediyorum artıkım bende.

Çok güzel canım böyle devam et bak nasıl gidiyor kilolar her hafta:) bu arada balık kızartmaydı ondan yksa hiç takmazdım :) neyse bugün telafi ediyorum artıkım bende.

bende kızartmayı çok seviyorum ama bu sene sadece 1 defa kızartma yedim
üzülme bugün haşlama sebze ye,ekmek yeme sorun olmaz
hem beynimize hemen kilo aldık mesajı göndermeyelim dimi CADIARZU

Canım kaldığın yerden devam etmen çok güzel, hem telafi de edecekmişsin. Daha ne olsun.

Maşallah dosbacım

Ben dün yürüdüm, inşallah bugün de yürüyebilirim. Ama akşam veya gece yapabileceğim. O yüzden herhalde açık hava yerine salona giderim. Havalar güzelleşse de hep açık havada yürüyebilsek.

Şimdi kimse kalmamış. Arada yine gelirim.

Anladım canım :))) Bazen üni. hayatımı özlüyorum. Çok eğlenirdik :)))

Canım, umuyorum balık kızartma değildi, afiyet olsun :))))
Biz de haftasonları pek sessiz sedasızız :))

Bin hayatım, iyi edersin :)

Canlarım, sabah bir uyandım, okula koştur koştur gittim. Sandviçimi yolda yedim. Kahvemi okulda içtim. Saat uykumun en güzel yerinde araya girdi ((
Şekerler, kahvaltım, aynı idi. Öğleye doğru yarımdan fazla etiform mısır patlağı yedim. Öğlen 2 dilim ekmek arası 2 baget ve ayran içtim. Bir saat sonra falan da 2-3 mandalina yerim. Akşama da bakalım ne yerim. Ya karnabahar ya da bezelye. Karar veremedim. Hele bi acıkayım..
Şimdi de derslerimi ayarlamalım. Okunacak sınavlarım var, çıkıyorum.
Sevgiler, güzel haftasonları..

naniknanik
Benim sorum da hızlı yemek yemem,yazın tarda çalışırdım vatim yoktu hep ayakta bişeyler atıştırıdım hızlı yemeye ordan alıştım.Ama tarlada ne yesen gidiyor vucutta bişey kalmaz.O zamnlarda istediğimi yerdim hiç sınır bimezdim ama yineden zayıftım.Şimdi eski yemek alışkanlıklarım hala var ama bu spor işi başlayabilsem yine kilo veririm diye düşünüyorum ama çooook tembeleştim ben..Türkiye bana yaramıyor aaaa boshayallersmile Aslında çok güzel yarıyor hertarafım puf puf oldu.kaydirigubbakcemile2

Canım benimde var biraz boncu şeyler hiç takmıyorum ama sana göndereyim.Oh ne güzel kurtulmuş olurum .Şimdi Sanberk takıyor onlarla oynuyor bayanssulusmile biliyorum erkek çocuğu ama merağını alsın yavrum. Melis sana benzemiş demekki o da takıyor hep. Annesinin kızı olcak o Aslan kızları -tatlicadiarzu-

Hadi bakalım yarından yeni Ferda istiyoruz ..)

Tam benim düşüncelerim yazmışsın canım.Aynı şeyleri ben de düşündüm ama nasıl ifade edeceğimi bilmiyordum,teşekkürler arkadaşım benim yerime yazmış gibisin :roflol:

Canım sen de istanbuldasın bana yakındamısın acaba ben Çapada oturuyorum ya sen.:dance:

Süpersin arkadaşım haftaya beni geçeceksin gibime geliyor.Kendimi sıkmakm lazım. of rahat brakmıyorsun beni aaaaa ne zor rakipmişsin sen ..olumunekankayizsmile

Bize kilo aldıran o kaçamaklar işte onları bi kesebilsek biraz daha spor ve su tamma işte hepimiz manken oluruz.

Canım yürüyüş yapınca ellerin şişiyor demişsin ben de de oluyor böyle ama yazın bide hamileyken daha çok olurdu.Acaba sumu topluyor vucudun.Ondan oluyor diye düşünüyorum.

Çağla canım,merhaba nasılsın?Sabah okula geç kalmışsın.Seni gidiseni uyukucu...Sana sanberke göndereyim sabah erkenden uyandır seni.

Sanberk bugün daha iyi en azından ateşi yok ama hala burnu akıyor ve iştahsız,zar zor bişeyler yedirdim.
Keşke en bu kadar iştahsız olsaydım.Nedense o yemeğince ben tama tersi oluyrum deli gibi acıkıyoru ve hep tatlı isityorum.Stresli olunca aklımda hep çiklata geziyor. ıtraf etmeliyim bugün yine çikolata yedim :umursamaz: uf

canım geçmiş olsun bebeğine işallah hemen sağlığına kavuşur kıyamam canım öyle düşünme iştahsız olsam falan diye herşeyden önce sağlık sağlığın yerinde olsun önce sende dr. gidip kan şekerinebaktırmalısın bence sürekli tatlı istemen şeker sorunu olabilir allah korusun ihmal etme canım.

of ya çıkamadım hala işyerindeyim temizlik planlarım suya düştü saat kaçta çıkcağım bile belli değil şuan hala çok sinir olddum işim olmadığı halde izin vermiyorlar gitmeme çok canım sıkıldı.

Canım ya ben de temizlik yapmak istedim ama oğlumla ilgilenmyi tercih ettim. Karşı komşular çok güzel sık sık temizlik yapıyorlar perdeleri yikadılar,camları.benim camlar da yikasalar ya çok güzel olurdu.:jeyyar: Aslında temizlik yapmayı çok severim ama evde kimse olmayacak yalnız olcam ve evi alt yüst yapacam.Herşey ayrıntılı silerim yikarım.Şöyle hergün yukardan yukardan temizlik yapmak canımı sıkıyor sanki hep kirliymiş gibime geliyor.Titiz insan değil ama elim heryere sürmedimi sanki temiz değilmiş gibime geliyor.

Canım dr diyorsun hiç gidesim yok açıkçası.Bilmiyorum ben hep tatlı severim canım sıkı olunca dhaa da çok düşkün oluyorum.Daha küçüklüğümden tatlı krizleri geçiriyorum max 1 hafta tatlısız daha doğrusu çikolatasız durabilirim sonra artık dayanamıyorum.Mesela sab ah uyandığımda ik işim çikolata yeme ve gündüz rahat oluyorum bu konuda.Çikolata hap gibi geliyor bana rahatlatıyor beni:)))))

bende aynı her hafta cumartesi temizliğimi yapmazsam çatlarım şuanda sinirden çatlıyom zaten halledemedim. çalışınca herşeyi tek tek paklayamıyon maalesef olduğu kadar oluyo benim çok kısıtlı zamanım var ama canım çıkıyo resmen cumartesileri temizlik pazarları hafta içine yemek yapmakla geçiyo bazen çok beziyom bıkıyom ev hanımıı olmak istiyom bazende evde yapamam diyom :) çok dengesizim.

bence dr. gitmelisin canım gerçekten baktırmanda yarar ver birşey yoksada için de rahat eder eğer öyle bişey varsa tedavi olursun krizlerin olmaz. bendede bazen oluyor tatlı krizimi yok meyveymiş yok bilmem neymiş hayatta geçiremez illa çikolata pasta yicem bende mart ayında gidip baktıracam.

Fikoşcum ben de Merter'de oturuyorum. Yakınız aslında. Bir tramvaya bakar :))) Seninle en kısa zamanda yüz yüze tanışmak isterim :)))

Gönder valla Sanberk'i. Isırırım ben onu :)))
Sanberk'in ateşinin düşmesine çok sevindim arkadaşım. Yavaş yavaş iştahı da yerine gelir.
Ben de iştahı kuvveetli olmayan biri olmayı isterdim valla :)))
9 lardımdan bir öğrencim var. Boyu 1.74, kilosu 46. Nasıl güzel, manken gibi. Tabi o kiloda olmak için yemek yemekten hoşlanmamak lazım :)) Boyu da uzun olduğu için yakışmış. Ben olsam boy 1.60 kilo 40 çoluk çocuk gibi olurum herhalde.

Canım, ben ayran içmeyi bir ara bırakmıştım, hatırlıyor musun? Kan iğnesi olurken. O dönemde canım nasıl tatlı istiyordu, anlatamam. Belki kan şekerini geç düşürücü şeyleri daha fazla tüketirsen tatlı krizin azalır. Mesela elma, mandalina, ayran. Bi denesen diyorum, belki faydasını görürsün:))

Canlarım, bi geleyim, sizlere bakayım dedim.
Deryacım, artık eve gitmişsindir sanırım, iyi tatiller :))
Neler yediğimi yazayım:
arada 4 kuru kayısı
akşam da 4 kaşık bezelye, 1 baget, 1 dilim ekmek ve ayran. Bu hafta akşam yemeklerinden eti atmalıyım. Ne yapabilirim sizce? Önerilerinizi bekliyorum.
Bisiklete binemedim. Halsiz hissediyorum kendimi.
2 bardak yeşil çay içtim, 1 litreye yakın su içtim, şimdi de adaçayı içiyorum.
Okuldan bir arkadaş limon, zencefil çayı almış, çok beğendim. Tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

Canım mısır patlağı kan şekerini hızlı yükseltiyor diyorlar. Ama sen güzel güzel kilo verdiğine göre seni çok etkilemiyor demekki.

Süpersin arkadaşım haftaya beni geçeceksin gibime geliyor.Kendimi sıkmakm lazım. of rahat brakmıyorsun beni aaaaa ne zor rakipmişsin sen ..olumunekankayizsmile

Canım yaa bugün kaçamak yaptım, bir de bugün spor yapamadım. Spora bir tek gece gidebilecektim onda da gidemedim. Neden dersen tembellikten. Birgün iyi gitti hemen şımardım. Ama yarın toparlarım, peşindeyim bırakmam olumunekankayizsmile

O yemeyince stres oluyorsun herhalde. Ben de stres olunca yiyorum. Zaten onun bir çözümünü bulsak hayat çok daha kolay olurdu yaa boshayallersmile

Canım et yemekleri yerine sebze yemeği yiyebilirsin ama tok tutmuyor dersen bakliyatı öneririm. Kurufasülye, nohut, barbunya vs. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de tok tutuyorlar.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Tavuk, 4 kaşık pilav, 7-8 patates kızartması, salata, 1 bardak ayran
Ara: 16 badem, 2 mandalina,
Akşam: Kurufasülye, salata, 1 bardak süt (bir önceki öğünü dengelemek için ekmek yemedim)
Ara: 4 mandalina

Yemek: Öğlen yediğim 4 kaşık pilav normal yemek kaşığıylaydı. 2 dilim ekmeğe denk geliyor. Akşam ekmek yemeyerek onu hallettim. Ama öğlen yediğim 7-8 patates kızartması yüzünden 1 puan kırıyorum kendimden. Yemeğime 9 puan veriyorum.

Spor: Yok :mymeka:

kızlar iyi geceler offf delirmek üzreyim inanın sabahtan bu yana daha oturmdım bizim ev sobalı boruları temizledik ev battı işler bitmedi ben daha duş alıcam yediklerim kasik kahvaltı çok az sarelle ara yok öğlen 4-5 k makarna ara 1portkl aşam mantarlı pilv vardı elimden geldiince az yemeye çalıştıöm ben kaçar sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…