günaydın herkese Dün akşam balığı fazla kaçırdım ekmeğide 4 dl yedim galibabirde 2 kare çikolata yedim pişmanım ama çok değil bugün kaldığım yerden devam ama dün çok yememin cezası sabah midem çok köytüydü çok bulanıyordu kahvaltı yapamadım taze elma suyu yaptım koca bir bardak onu içtim şimdide yeşilçayımı içiyorum öğlen brokolim var haşlama limonlu akşamda kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yiyeceğiim bugün menümde hiç ekmek yok bugünle telafi edeyim dün akşamı. şu balığa dayanamıyom ya :)
bu sabah yürümedim öğleden sonra akşama kadar temizlik yapacağım onu telafi eder herhalde şimdi işyerindeyim temizlik yapacağımiçin yorulmak istemedim :) ama yarın evde 1 saat yürüyüş yerine bisiklet yapacağım.
bu arada ben pazar günleri ve akşamları giremiyorum evde net yok bizim işyerinden idare eediyorum. o yüzden hafta sonları gelmiyorum sanmayın. :)
yine kimsecikler yok ama ben yinede yazayım 30dk koşu bandıma çıktım
akşam üzeri bi 30dk daha düşünüyorum
Çok güzel canım böyle devam et bak nasıl gidiyor kilolar her hafta:) bu arada balık kızartmaydı ondan yksa hiç takmazdım :) neyse bugün telafi ediyorum artıkım bende.
günaydın herkese Dün akşam balığı fazla kaçırdım ekmeğide 4 dl yedim galibabirde 2 kare çikolata yedim pişmanım ama çok değil bugün kaldığım yerden devam ama dün çok yememin cezası sabah midem çok köytüydü çok bulanıyordu kahvaltı yapamadım taze elma suyu yaptım koca bir bardak onu içtim şimdide yeşilçayımı içiyorum öğlen brokolim var haşlama limonlu akşamda kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yiyeceğiim bugün menümde hiç ekmek yok bugünle telafi edeyim dün akşamı. şu balığa dayanamıyom ya :)
bu sabah yürümedim öğleden sonra akşama kadar temizlik yapacağım onu telafi eder herhalde şimdi işyerindeyim temizlik yapacağımiçin yorulmak istemedim :) ama yarın evde 1 saat yürüyüş yerine bisiklet yapacağım.
bu arada ben pazar günleri ve akşamları giremiyorum evde net yok bizim işyerinden idare eediyorum. o yüzden hafta sonları gelmiyorum sanmayın. :)
günaydıııııınnnnnn a.s.
akşam ne güzel kaynatmışsınız ... eşimle biraz sohbet ederken pc açık kalmış
melis ve nac.. canım bölümümü doğru hatırlıyorsunuz ama bi farkla lise de programlama y.okulda donanım okudum
lise eğitimim ii olduğu için kendimi daha çok programcı olarak görüyorum ama asıl donanımcıyım :))
sabah kahvaltımı 1 dilim ekmekle yaptım
şimdi bi etrafı toparlayayım koşu bandına çıkacağım
ben 51 hiç olmadım ama 52 idim. biz ne zaman böyle olduk cevap vereyim evlendikten sonra evlilik bizi niye böyle yaptı diye düşünüyorum bazen sanırım hızlı yemek yiyorum eskiye göre eskiden çok yavaş yerdim annemler benim yarı vaktimde sofradan kalkarlardı şimdi eşimi bile geçiyorum bazen :tomato:
nachtiallcim iyiyim canım buradayım ama melis izin vermiyor yazmama bir türlü.
beni tanırsınız ama yeni arkadaşlar için şöyle bir geçeyim üzerinden sizlerin yazdıklarınızın yanında biraz boş kalacak ama :) önce yazdığımı buldum kopyaladım
ben melis doğduğundan beri çok bir kitap okuyamıyorum genelde okuduğum kitaplar akademik yada ekonomi ile ilgili. Eskiden bulduğum herşeyi okurdum şimdi çok seçici olmak zorundayım vakitsizlikten. Müzik de aynen kaliteli olan her müziği dinlemeyi severim film de aynı eşim bulur seçer her ikisini de ben seçenekler arasından tercih yaparım vakitsizlik böyle yapıyor işte. Kayak yaparım yapardım diyeyim aslında.
giyim olarak spor da klasik de giyerim işim gereği ders günlerim klasik diğer günler oldukça spor. Koca taşlı yüzükler göbeğime kadar kolyeler takmaktan hoşlanırım altın sevmem (beyaz hariç) gümüş ve incik boncuktur favorilerim. Her gittiğim yerden değişik takılar alırım salı pazarını dolduracak kadar takım var. Bir panom var yatak odasında kolyelerim oraya takılı iğnelerle bayramda gidişimde 5 kolyeyle döndüm asacak yer bulamadım :)
burcum aslan.
başka aklıma birşey gelmiyor.
aldım canım yaa nedense 64 çıkıyorum ama ilo olamaz su toğluyor vücudum bir şekilde su daiçmiyorum bugün en çok içtiğim gün yarım lt oldu henüz sanırım ondan oluyor.
evet istesem yapabilirim bunu biliyor. oda arkadaşım çok zayıf onu çok kıskanmama rağmen çaba göstermiyorum ben böyle değildim hep en güzel olmak övgü almak için çalışırdım (iğrenç bir aslan burcu takıntısı) ama artık böyle bir heves yok yaşlanıyorum galiba :kedi:
inşallah 2 günde 1 tepsi keki bitirdikten sonra bugün karar verdim, yemekhanenin yemek listesine batım haftaya öğlen neler yiyeceğimi bile planladım.
sen de ümidini kırma çok güzel gidiyorsun.
Canım benim, iyi uykular, tatlı rüyalar ona :)))
Ben de çok heyecanlıyım, hepimiz tanışacağız :)))))
Melisim, bence sen yaşlandığın için değil de önceliklerin değişti diye kilo veremiyorsun :))) Hayatında çok çeşitli kalemler var ve önceliklerin arasında bu aralar zayıflamak üst sıralarda değildir :) Ama kafanda çizgiyi geçtiğin anda şakır şakır kilo verirsin
Ben diyetisyene gitmeni tavsiye ederim canım. Çünkü nasıl beslenmemiz gerektiğini de öğretiyorlar. Hedef sadece zayıflamak değil sağlıklı ve kaliteli beslenmek :))) Denk gelirsen hiç olmazsa bir iki ay gidebilirsen hayatım çok şeyler öğrenirsin, bence :))
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Ara: 16 badem, 2 mandalina,
Öğle: Nohut yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
Akşam: 2 porsiyon köfte, salata, 1 bardak süt (bir önceki öğünü dengelemek için ekmek yemedim)
Ara: 2 mandalina
Öğle yemeğini geç yiyip arada 2 ara yapmak zorunda kaldım. Diyetisyen zorunda kalınca böyle şeylere izin veriyor.
Yemek: Yanlışım yok.
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
Çağla canım,merhaba nasılsın?Sabah okula geç kalmışsın.Seni gidiseni uyukucu...Sana sanberke göndereyim sabah erkenden uyandır seni.
Sanberk bugün daha iyi en azından ateşi yok ama hala burnu akıyor ve iştahsız,zar zor bişeyler yedirdim.
Keşke en bu kadar iştahsız olsaydım.Nedense o yemeğince ben tama tersi oluyrum deli gibi acıkıyoru ve hep tatlı isityorum.Stresli olunca aklımda hep çiklata geziyor. İtraf etmeliyim bugün yine çikolata yedim :umursamaz: uf
of ya çıkamadım hala işyerindeyim temizlik planlarım suya düştü saat kaçta çıkcağım bile belli değil şuan hala çok sinir olddum işim olmadığı halde izin vermiyorlar gitmeme çok canım sıkıldı.
Tam benim düşüncelerim yazmışsın canım.Aynı şeyleri ben de düşündüm ama nasıl ifade edeceğimi bilmiyordum,teşekkürler arkadaşım benim yerime yazmış gibisin :roflol:
Canım sen de istanbuldasın bana yakındamısın acaba ben Çapada oturuyorum ya sen.:dance:
Çağla canım,merhaba nasılsın?Sabah okula geç kalmışsın.Seni gidiseni uyukucu...Sana sanberke göndereyim sabah erkenden uyandır seni.
Sanberk bugün daha iyi en azından ateşi yok ama hala burnu akıyor ve iştahsız,zar zor bişeyler yedirdim.
Keşke en bu kadar iştahsız olsaydım.Nedense o yemeğince ben tama tersi oluyrum deli gibi acıkıyoru ve hep tatlı isityorum.Stresli olunca aklımda hep çiklata geziyor. İtraf etmeliyim bugün yine çikolata yedim :umursamaz: uf
Canım ya ben de temizlik yapmak istedim ama oğlumla ilgilenmyi tercih ettim. Karşı komşular çok güzel sık sık temizlik yapıyorlar perdeleri yikadılar,camları.benim camlar da yikasalar ya çok güzel olurdu.:jeyyar: Aslında temizlik yapmayı çok severim ama evde kimse olmayacak yalnız olcam ve evi alt yüst yapacam.Herşey ayrıntılı silerim yikarım.Şöyle hergün yukardan yukardan temizlik yapmak canımı sıkıyor sanki hep kirliymiş gibime geliyor.Titiz insan değil ama elim heryere sürmedimi sanki temiz değilmiş gibime geliyor.
Canım dr diyorsun hiç gidesim yok açıkçası.Bilmiyorum ben hep tatlı severim canım sıkı olunca dhaa da çok düşkün oluyorum.Daha küçüklüğümden tatlı krizleri geçiriyorum max 1 hafta tatlısız daha doğrusu çikolatasız durabilirim sonra artık dayanamıyorum.Mesela sab ah uyandığımda ik işim çikolata yeme ve gündüz rahat oluyorum bu konuda.Çikolata hap gibi geliyor bana rahatlatıyor beni:)))))
Canlarım, sabah bir uyandım, okula koştur koştur gittim. Sandviçimi yolda yedim. Kahvemi okulda içtim. Saat uykumun en güzel yerinde araya girdi((
Şekerler, kahvaltım, aynı idi. Öğleye doğru yarımdan fazla etiform mısır patlağı yedim. Öğlen 2 dilim ekmek arası 2 baget ve ayran içtim. Bir saat sonra falan da 2-3 mandalina yerim. Akşama da bakalım ne yerim. Ya karnabahar ya da bezelye. Karar veremedim. Hele bi acıkayım..
Şimdi de derslerimi ayarlamalım. Okunacak sınavlarım var, çıkıyorum.
Sevgiler, güzel haftasonları..
Süpersin arkadaşım haftaya beni geçeceksin gibime geliyor.Kendimi sıkmakm lazım. of rahat brakmıyorsun beni aaaaa ne zor rakipmişsin sen ..olumunekankayizsmile
Canlarım, bi geleyim, sizlere bakayım dedim.
Deryacım, artık eve gitmişsindir sanırım, iyi tatiller :))
Neler yediğimi yazayım:
arada 4 kuru kayısı
akşam da 4 kaşık bezelye, 1 baget, 1 dilim ekmek ve ayran. Bu hafta akşam yemeklerinden eti atmalıyım. Ne yapabilirim sizce? Önerilerinizi bekliyorum.
Bisiklete binemedim. Halsiz hissediyorum kendimi.
2 bardak yeşil çay içtim, 1 litreye yakın su içtim, şimdi de adaçayı içiyorum.
Okuldan bir arkadaş limon, zencefil çayı almış, çok beğendim. Tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?