• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Mayıs ta ameliyat oluyorum

Leylacım hiç endişelenme, kendini strese sokma. O sedyeden kaçamıyorsun maalesef. :1: Her şey çok güzel olacak, kafana takılan ne varsa sorabilirsin. Bak ben bugün çıktım evime geldim ama pire gibiyim. :1: Keyfini çıkartmaya bak, sonucu düşün ve bundan güç al.
İnan ben dün ameliyattan çıkmama rağmen bugün koridorda tekerlekli sandalyeyle hız testi yaptım. :1: :1: :1: :1:

Leylacım hiç endişelenme, kendini strese sokma. O sedyeden kaçamıyorsun maalesef. :1: Her şey çok güzel olacak, kafana takılan ne varsa sorabilirsin. Bak ben bugün çıktım evime geldim ama pire gibiyim. :1: Keyfini çıkartmaya bak, sonucu düşün ve bundan güç al.
İnan ben dün ameliyattan çıkmama rağmen bugün koridorda tekerlekli sandalyeyle hız testi yaptım. :1: :1: :1: :1:

gecmiş olsun canım!:71:kasaltımı oldu?leylacım senin nasıl olacak kasaltımı merakettim...benim öle olcak ya kendime yaren arıyorum...:66:

tekerlikli sandalye :53: :53: o niye :44:
bu arada cnm yemek yerken zorlandın mı :56:

canım operasyon sonrası narkozlu olduğundan yürümek de zorlandğın için başdönmesi vs. olduğundan bineceğin arabaya kadar tekerlekli sandalye kullanıyosun genelde benim öle olmuştu... tahminim bu da bu sebebtendir..:10:

tekrar okudum arkadaşımızın mesajını dün ameliyattan çıkmış bugün hız testi yapmış:)canı sıkılmış demekki..ameliyatıda ii gecmiş..mutluluktan...aman allah nazardan saklasın..

Son düzenleme:

canım operasyon sonrası narkozlu olduğundan yürümek de zorlandğın için başdönmesi vs. olduğundan bineceğin arabaya kadar tekerlekli sandalye kullanıyosun genelde benim öle olmuştu... tahminim bu da bu sebebtendir..:10:

Korkma tatlım ben kendim nazlandım diye getirdiler, hazır gelmişken de biraz oynadım. :1:
İştahım süperdi. Narkozun etkisi giderken, hamburger istiyorum ben demişim. :1: :1: :1:
Ama tabii yasaktı 1 gün boyunca et tarzı şeyler. Zaten 2. serumdan sonra gidiyor o açlık hissi. Bu sabah eve gelmeden önce getirilen kahvaltıyı istemedim çünkü yanımda tuzlu kurabiyeler vardı, onları yedim. Bol bol su ve meyve suyu içtim. Eve de gelince bir şeyler atıştırdım. İştahımda hiçbir düzensizlik olmadı. Ama zaten halsizlikten bir şey yemek istemiyorsun ilk gece.

tekrar okudum arkadaşımızın mesajını dün ameliyattan çıkmış bugün hız testi yapmış:)canı sıkılmış demekki..ameliyatıda ii gecmiş..mutluluktan...aman allah nazardan saklasın..

Amin canım, teşekkür ederim. Hemşirelerden azarı yedim tabii öyle yaptım diye. :1:
İkinci gün ağrılar geçtiği için gerçekten sıkılıyorsun, sağolsun doktorum erkenden çıkışımı yaptılar.
Mutluyum gerçekten. Ha, ama sorsalar bir daha olur musun diye biraz tereddüt ederim. Çünkü ilk gece rüyalarımda sürekli o ameliyathaneyi gördüm. :1: :1:

leyla ne yaptın kalacak yer olayını cnmcm?

tatlım maalesef ertelemek zorunda kaldık.YaGmurluktan da üzülerek benim konumu kapatmasını rica ettim.inan çok üzüldüm ağladım ama demekki şimdi hayırlısı değilmiş.dün baya bi uğraştık ama ameliyata arkadaşımla gideceğim için otelde kalmak istemedi.

uzun hikaye yani.neyse eşimle konuştuk dün gece yıllık iznime erteleyim ben bakacağım sana merak etme dedi biliyor çok üzüldüğümü dayanamadı bana.kısmetse ağustosta yaptıracağız.o zamana kadar bütün ameliyat olan ve olacak olan arkadaşlarımı takip etmeye ve tecrübe edinmeye devam edeceğim.böyle işte...

:6:
tatlım maalesef ertelemek zorunda kaldık.YaGmurluktan da üzülerek benim konumu kapatmasını rica ettim.inan çok üzüldüm ağladım ama demekki şimdi hayırlısı değilmiş.dün baya bi uğraştık ama ameliyata arkadaşımla gideceğim için otelde kalmak istemedi.

uzun hikaye yani.neyse eşimle konuştuk dün gece yıllık iznime erteleyim ben bakacağım sana merak etme dedi biliyor çok üzüldüğümü dayanamadı bana.kısmetse ağustosta yaptıracağız.o zamana kadar bütün ameliyat olan ve olacak olan arkadaşlarımı takip etmeye ve tecrübe edinmeye devam edeceğim.böyle işte...

cnm bnm,üzülme sakın her işe bir hayır var derler..geç olsun güç olmasın hayatım..:16::16:

Back
X