• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Mayıs ta ameliyat oluyorum

LEYLA10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.063
8
116
Diğer
Evet büyük güne az kaldı.
Heyecanım her geçen gün artıyor.
Burada bana yardımcı olan, karar verme sürecindeki sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Oralet , Poisa , Kalem81,Ayşegül41 ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım sizi çok seviyorum.

Bu arada Doktorum Barış ÇAKIR

hadi gözün aydın leylacım sonunda seninde bekleyişin son buluyor :16:
inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende :46:

Burada bana yardımcı olan, karar verme sürecindeki sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Oralet , Poisa , Kalem81,Ayşegül41 ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım sizi çok seviyorum.

Canim hayirlisi olsun, umarim coook memnun olursun, darisi benim basima :)

sanki kendim ameliyat olacakmışım gibi seviniyorum :)
birimiz daha portakallı greyfurtlu olacak ne güzel
ben hala limoncuklarımlayım ve umarım bende portakal greyfurt yaptırmaya cesaret edicem
:82:

aYYYY çok sevindim leylacımmm, :66: hadi hayırlısı tatlım gözün aydın kavuşuyosunnn sonundaaaaa:64: :64: :64:

sağol tatlım.ama ne kadar korkuyorum tahmin bile edemezsin dicem ama tabi ki biliyorsun :9:
sedyeden kaçmasam bari :18:

hadi gözün aydın leylacım sonunda seninde bekleyişin son buluyor :16:
inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende :46:

sağol bitanem umarım sende içine sinen doktoru bulup biran önce olursun ameliyatını :16:

Canim hayirlisi olsun, umarim coook memnun olursun, darisi benim basima :)

inşallah canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

sanki kendim ameliyat olacakmışım gibi seviniyorum :)
birimiz daha portakallı greyfurtlu olacak ne güzel
ben hala limoncuklarımlayım ve umarım bende portakal greyfurt yaptırmaya cesaret edicem
:82:

meyvelerden gidiyoruz anlaşılan :9: hadi bakalım inşallah kısa zamanda cesaret edersin.:3:

Son düzenleme:

leylacım yarın itibariyle geri sayım başlıyor.... yupppiiii... hadi bakalım her şey gönlüne göre olacak inşallah

leylacımm cok sevindim senin adına :)
gercekten korkma.sedyeden de kaçmazsın sana zaten sakinleştirici vermiş olacaklar.ben sana bişey söyliyim bana regl olmak mı bu amelıyat surecı mı deseler amelıyatı secerım.gercekten reglden bıle daha rahat gectı benımkı :)
aynenn bu sekılde darısı başına

leylacımm cok sevindim senin adına :)
gercekten korkma.sedyeden de kaçmazsın sana zaten sakinleştirici vermiş olacaklar.ben sana bişey söyliyim bana regl olmak mı bu amelıyat surecı mı deseler amelıyatı secerım.gercekten reglden bıle daha rahat gectı benımkı :)
aynenn bu sekılde darısı başına

vakit yaklaştıkça kendimi daha çok korkutuyorum sanki.inşallah dediğin gibi kolay olur tatlım

leylacım senin adına çok sevindim şimdiden çok geçmiş olsun canım:)ayy ne heycanlı:62:şunun şurasında 11 gün kaldı:)ameliyat sürecini merakla ve heycanla takip edicem tatlım.

vakit yaklaştıkça kendimi daha çok korkutuyorum sanki.inşallah dediğin gibi kolay olur tatlım

canım hayırlı olsun.. çok sevindim senin adına..:16:ben de gün yaklaştıkça korkmaya başladım..:18:okadar konu okudum cesaretlendim,fotoğ.görerek imrendim... meme estetiği başlığı altında açılan bazı konularda olumsuz mesajları okudukça cesaretim kırıldı:59:işh. hepimiz için hayırlısı olur...allah pişman etmesin.. okuduğumuz olumlu mesajalar gibi olumlu şeyler yazmayı nasip etsin allah bize işh...sevgiler canım:70:

canım hayırlı olsun.. çok sevindim senin adına..:16:ben de gün yaklaştıkça korkmaya başladım..:18:okadar konu okudum cesaretlendim,fotoğ.görerek imrendim... meme estetiği başlığı altında açılan bazı konularda olumsuz mesajları okudukça cesaretim kırıldı:59:işh. hepimiz için hayırlısı olur...allah pişman etmesin.. okuduğumuz olumlu mesajalar gibi olumlu şeyler yazmayı nasip etsin allah bize işh...sevgiler canım:70:

amin canım benim.Allah pişman etmesin inşallah.dediğin gibi umarım güzel mesajlar doldurur sayfalarımızı :16:

leylacıımm ameliyat tarihin hayırlı olsuuun :66: İnşallah her şey gönlünce oluur istediğin göğüslere kawuşrsun :92: Barış Çakıra ameliyat olman ayrıca sewindrdi benii:34:

cnm hayırlısı olsun..başlığını görünce çok heyecanlandım ve hemen yazmak istedim..herşey çoookk güzel olacak hayatım..az kalmış gün saymaya başlıyoruz:))bende seni çok seviyorum cnm arkadaşım bnm..:16:

cnm hayırlısı olsun..başlığını görünce çok heyecanlandım ve hemen yazmak istedim..herşey çoookk güzel olacak hayatım..az kalmış gün saymaya başlıyoruz:))bende seni çok seviyorum cnm arkadaşım bnm..:16:

inşallah canımcım.:16:
yanlız bugün yer ayırtmak için aradık.ayın 15ine kadar doluymuş kalacağımız yer maalesef çok üzüldüm.şimdi kalacak yer problemimiz var maalesef ne yapsak bir türlü karar veremiyoruz.şehir dışından gelip yaptıran arkadaşların hiçbiri artık girmiyor siteye soramıyorum nasıl yaptılar diye.inan heyecan falan kalmadı düşünüp duruyorum.

leylacin cook sevindim hiic telaslanma ne kdr istedigini düsün bu ameliyati bak yaptiranlar ne kdr mutlu sen de öyle olacaksin inss:62:

Back
X