B Busra1205 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2019 107 32 98 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Busra1205 #1 Merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin 13 günlük bebeğim dün geceden beri uyumuyor. Uykusu var esniyor ama uykuya dalamıyor. En küçük bi seste uyanıyor sürekli emiyor.
Merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin 13 günlük bebeğim dün geceden beri uyumuyor. Uykusu var esniyor ama uykuya dalamıyor. En küçük bi seste uyanıyor sürekli emiyor.
Ondokuzdokuzondokuz Çekirdek ailem Kocam ve Oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 787 3.210 33 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Busra1205 #2 Ac olabilir mi acaba doyduguna emin misin benim oglumda hep 5 dk uyurdu devamli az az uyurdu megersem cocuk acliktan uyumuyormus
Ac olabilir mi acaba doyduguna emin misin benim oglumda hep 5 dk uyurdu devamli az az uyurdu megersem cocuk acliktan uyumuyormus
B Busra1205 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2019 107 32 98 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Busra1205 #3 Ondokuzdokuzondokuz .!.: Ac olabilir mi acaba doyduguna emin misin benim oglumda hep 5 dk uyurdu devamli az az uyurdu megersem cocuk acliktan uyumuyormus Genişletmek için tıkla... Sürekli emiyo ama bazen fazlasını cikartiyo hatta. Oeki ac oldugunu nasil anladin
Ondokuzdokuzondokuz .!.: Ac olabilir mi acaba doyduguna emin misin benim oglumda hep 5 dk uyurdu devamli az az uyurdu megersem cocuk acliktan uyumuyormus Genişletmek için tıkla... Sürekli emiyo ama bazen fazlasını cikartiyo hatta. Oeki ac oldugunu nasil anladin