Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için o kadar ihtiyacım varki bunları duymaya sizce neden çıkmamış olabilir normalde araştırmalarıma göre çıkması gerekiyordu kanda falan çünkü çoğu gebelikler böyle çıkmış ama benim o kadar geçmesine rağmen neden çıkmıyor anlıyamıyorum...
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için o kadar ihtiyacım varki bunları duymaya sizce neden çıkmamış olabilir normalde araştırmalarıma göre çıkması gerekiyordu kanda falan çünkü çoğu gebelikler böyle çıkmış ama benim o kadar geçmesine rağmen neden çıkmıyor anlıyamıyorum...
Canım ya gebelik yok stresten adet olamıyorsun ya da geç döllenme olabilir ondan çıkmayabilir.
Stres yaparsan adet olmayi da gebe olmayida büyük oranda engellersin.
Canım ya gebelik yok stresten adet olamıyorsun ya da geç döllenme olabilir ondan çıkmayabilir.
Stres yaparsan adet olmayi da gebe olmayida büyük oranda engellersin.
bu aralar gerçekten stres yapmadım normalde her ay yapardım hatta adet olunca çok üzülürdüm ama bu ay öyle yapmadım tatile falan gittik hiç stres yapmadımm