Bana anlatirmisin nasıl yaptığını zahmet olmazsa kuzumMerhaba,
İnternette gördüğüm zaman "hadi canım, bu kadar zaman içinde böyle kilomu verilir" derken arkadaşımın denemiş olması ile ikna oldum... 13 günü tek bir kaçamak yapmadan uyguladım. Günde 6 litre kadar su içtim. Her gün sauna eşofmanlarımı giyerek en az 2 saat spor yaptım (zumba,ip atlama,koşu)
-Sonuç 13 günde 10 kilo!
Bu kuru tamamladıktan sonra 10 günlük farklı bir diyete başladım. Bu diyetle de 3 kilo verdim.
Sonra 3 gün ayran diyeti yaptım (şok diyet) bu diyetle de 4 kilo verdim
Sonuç; Toplamda 26 günde 17 kilo verdim. Başlamak isteyen olursa detaylı yazabilirim ikinci üçüncü diyet ve spor listelerini...
Merhaba. Ne zaman bitti diyetiniz? İsveç diyetini uygulamak çok zor oldu mu? ve 13 gün hiç ara vermeden mi devam ettiniz ?Merhaba,
İnternette gördüğüm zaman "hadi canım, bu kadar zaman içinde böyle kilomu verilir" derken arkadaşımın denemiş olması ile ikna oldum... 13 günü tek bir kaçamak yapmadan uyguladım. Günde 6 litre kadar su içtim. Her gün sauna eşofmanlarımı giyerek en az 2 saat spor yaptım (zumba,ip atlama,koşu)
-Sonuç 13 günde 10 kilo!
Bu kuru tamamladıktan sonra 10 günlük farklı bir diyete başladım. Bu diyetle de 3 kilo verdim.
Sonra 3 gün ayran diyeti yaptım (şok diyet) bu diyetle de 4 kilo verdim
Sonuç; Toplamda 26 günde 17 kilo verdim. Başlamak isteyen olursa detaylı yazabilirim ikinci üçüncü diyet ve spor listelerini...
Merhaba. Ne zaman bitti diyetiniz? İsveç diyetini uygulamak çok zor oldu mu? ve 13 gün hiç ara vermeden mi devam ettiniz ?
Benim 12 kilo falan fazlam var. Şimdi karatay yapmaya başladım çünkü misafirim falan olacak isveçi uygulayamam. ama çarşamba günü başlamayı düşünüyorum. gaza geldim yazdıklarınıza.3 diyeti ara vermeden toplam 26 günde bitirdim. İsveç diyetini 13 gün aralıksız devam ettirdim. Ve zor bir diyet doğrudur çünkü doymuyorsunuz. İlk gün iyi ya düşündüğüm kadar acıkmadım diyorsunuz ama daha ikinci gün bıkıyorsunuz. Zor lakin değer...
Benim 12 kilo falan fazlam var. Şimdi karatay yapmaya başladım çünkü misafirim falan olacak isveçi uygulayamam. ama çarşamba günü başlamayı düşünüyorum. gaza geldim yazdıklarınıza.
Diyet öncesi ve sonrası tüm tahlillerimi yaptırdım bende herhangi bir kas erime olayı yok. Şok diyetler kontrolsüz ve uzun süreli yapıldığında sorunlara yol açar. Mesela isveç diyeti kullanım amacı ameliyat olması gereken kilosu fazla olan hastalara hızlı bir şekilde kilo verdirmek için kullanılıyormuş. Vücudun ihtiyacı olan besin değerleri bu diyette karşılanıyor sadece kalori alımınız günlük alımınıza göre kontrollü ve düşük olduğu için hızlı kilo veriyorsunuz. Herkeste farklı sonuçlar doğurabilir eğer kuşkunuz varsa benim gibi ölçüm yaptırabilir veya doktorunuza danışabilirsiniz.13 gunde 10 kilo kaslari eritir
Bnm okuduğum İsveç diyetine farklı bu neden acabaTekrar merhaba,
Öncelikle isveç diyeti standarttır listeyi internette isveç diyeti olarak aratın liste çıkacaktır.
13 gün isveç diyeti sonrasında devam ettiğim 10 günlük diyet listesi;
1. ve 2. Gün
Sabah - ilk uyandığınızda bir su bardağı limonlu maydonoz suyu..
Arada en az yarım saat fark bırakarak kahvaltınıza geçebilirsiniz.
2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 adet geçmeyecek şekilde siyah yada yeşil zeytin
Bol yeşillik (özellikle aynı zamanda detox için maydanoz)
Limonlu yeşil çay (gün içinde en fazla 6 bardak içebilirsiniz)
Ara öğün yok.
Öğlen; bol yeşil salata bir kase yoğurt ben vejetaryen olduğum için et yemedim. 1 tabak tuzsuz lahanalı yeşil mercimek çorbası (yada 200 gram haşlama tavuk)
Ara öğün yok!
Akşam; çoban salatası 2 haşlanmış orta boy patates yada sebzeli mantar sote.
3. ve 4 Gün
Sabah; Kahvaltıdan yarım saat önce ılık limonlu maydonoz suyu
1 kase mısır gevreği yağsız süt (diyet olan) Limonlu yeşil çay (gün içinde en fazla 6 bardak kadar içebilirsiniz)
Ara öğün yok!
Öğlen; 1 porsiyon nohut yemeği, bir küçük kase yani 6 kaşığa tekabül ediyor bulgur pilavı. 1 kase yoğurt ve 1 tane elma veya portakal.
Ara öğün yok!
Akşam; bol salata zeytin yağlı brokoli veya yeşil fasulye veya enginar 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği yemekten bir saat sonra yağsız süt içebilirsiniz.
5. ve 6. Gün
Sabah; ılık limonlu maydonoz suyu
Bir tane ceviz 2 tane haşlanmış yumurta 2 dilim yağsız peynir 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği bir tane salatalık yeşil çay
Ara öğün yok
Öğlen; bir porsiyon sebze yemeği yada ızgara et (kırmızı veya beyaz fark etmez) 1 kase yoğurt yeşil salata bir tane portakal yada sıkma portakal suyu (sıkma olmak zorunda hazır değil) 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmek
Ara öğün yok!
Akşam; kepekli tost içine kaşar yada beyaz peynir koyabilirsiniz. 1 bardak ayran 1 tane muz
7. ve 8. Gün
Sabah; ılık limonlu maydonoz suyu1 tane simit yeşil çay ve 1 elma veya armut
Ara öğün yok
Öğlen; mercimek çorbası yeşil salata bir porsiyon fırında sebzeli tavuk veya yeşil fasulye
Ara öğün yok!
Akşam; türlü yemeği yeşil salata yemekten 1 saat sonra yağsız süt
9. ve 10. Gün
Sabah; ılık limonlu maydonoz suyu
Bir tane ceviz 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim yağsız peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen;
1 kase sebze yemeği yoğurtlu mor lahana salatası 5 6 kaşık pirinç yada bulgur pilavı
Ara öğün yok!
Akşam; bir porsiyon ızgara veya nohut/fasulye/barbunya yemeği yeşil salata 1 portakal
Arkadaşlar 10 günlük diyet bu bir gün içinde içebildiğiniz kadar bol su için. Ve en geç saat 6 da akşam yemeğinizi yemiş olun buna çok ama çok dikkat edin.
Her gün spor yapmalısınız 2 saat tempolu yürüyüş yada 2 saate zumba ip atlama ve bisiklet sığdırın. İp atlama olayı birebir kilo vermenin en iyi yoludur.
Ayran detox diyeti ve isveç diyetinde de aynı spor programını uygulayın. Yemeklere salatalara kesinlikle 1 gram bile tuz yasak ihtiyacınızdan fazlasını yiyeceklerden yoğurttan falan alıyorsunuz zaten. Şekerde yasak onuda meyvelerden fazlasıyla karşılıyorsunuz.
Bnm okuduğum İsveç diyetine farklı bu neden acaba
Özür dilerim dikkat etmemişim ya bnm ufaklık nevrimi döndurmus resmen bende yarın isveç diyetine başlıcam doğum kiloları gitsin inşallah peki zorlandinizmi isveç diyeti ile13 gün isveç diyeti sonrasında devam ettiğim 10 günlük diyet listesi; diye ifade etmiştim fakat o kısma dikkat etmemişsiniz. İsveç diyeti değil sonrasında devam ettiğim diyettir.
Özür dilerim dikkat etmemişim ya bnm ufaklık nevrimi döndurmus resmen bende yarın isveç diyetine başlıcam doğum kiloları gitsin inşallah peki zorlandinizmi isveç diyeti ile
Merhaba 90'dan 80'e düştüm. Diyetten önce isveç diyetinde su ödem ile kilo vermemek için 2 gün detox uyguladım.Merhaba acaba İsveç diyeti yaparken kaç kilodan kaça düştünüz
Ben tüm ölçümlerimi tahlillerimi yaptırdım diyetten önce ve sonra dediğim gibi ödemi detoksla attım isveç ve devam diyetiyle yağ takımı gerçekleşti. Ama bu sadece diyetle olmadı tabiri caizse deli gibi spor yapmak tabirini dibine kadar kullandım. Yani ay diyet halsiz yapıyor beni deyip uyumadım evde Doğru şekilde uygularsanız verirsiniz yaşanmış örneği bizzat ben ve arkadaşımdır.yarısı su yarısı kastır arkadaşın dediği gibi sanmıyorum ki 13 gunde yağdan gitsin keşke öyle kolay verilse ama en azindan vücudundaki fazla ödem sudan kurtulmuş oldun
Merhaba , isveçten önce 2 gün detox uyguladım dediğiniz kısmın detoxunu nasıl yaptınız acaba?Merhaba 90'dan 80'e düştüm. Diyetten önce isveç diyetinde su ödem ile kilo vermemek için 2 gün detox uyguladım.