Ne İsveç'iBende İsveç diyeti yapmak istiyorum ama emziriyorum. Allahım ben napsam ki??
Öyle yapıyorum zaten ama kilolara söz geçmiyor.Ne İsveç'i
Ye gitsin zaten emziriyormuşsun
Sonra yaparsın
Hay yaşazamanında ben de isveç diyeti yapmıştım. Ve gerçekten çok iyi kilo vermiştim. Ama önemli olan biter bitmez saldırmamak. Zaten yapılan en büyük hata, diyet yaptım eskisi gibi yemeye devam edeyim arzusu.
Bir de şu sağlıksız, ayy hasta olup yataklara düşersiniz bla bla muhabbetleri çok gereksiz. Sen yıllarca ye yağlı yağlı börekleri, şekerleri hüplet, tantunileri götür bir şey olmasın. 7 gün yağsız biftek yiyince hastanelik ol. Oldu canım....
Merhaba , isveçten önce 2 gün detox uyguladım dediğiniz kısmın detoxunu nasıl yaptınız acaba?
En az 2 saat ben genelde öğlen 2 akşam 2 saat yaptım. 2 saat belirli makul aralıklarla yaptım sporu yani mesela 300 ip atladıysam bölerek 10 -5 - 1 dakika gibi araliklar verdim. Akşam 2 saattede yüzüp saunaya, buhar odasına giriyordum.Birde 2 saat sporu başlayıp aralıksız olarak mı yaptınız
Yoksa gün içi sabah akşam diye böldünüz mü?
Bildiğimiz kapuska yapın afiyetle yiyin ben vejetaryen olduğum için alternatif yiyecekler yiyorum bu şekilde isterseniz salatasınıda yiyebilirsiniz. Yeşil mercimek nohut vs etten alacağınız besin değerlerini verecektirBirde lahanalı yeşil mercimek çorbası nı İsveç'te de et yerine mi tükettiniz
Nasıl yapılıyor bu çorba ne kadar lahana ne kadar mercimekle yapılıyor
Ayh çok soru sordum galiba
Sizin bu diyeti yapmanız uygun değil tabiki diyet yapabilirsiniz ama doktor gözetiminde sütünüzü etkilemeyecek diyetler olmalı. Ama eğer normal doğum yaptıysanız bol bol spor yapın. Ve herkese tavsiyem (bu spor eğitmenimin tavsiyesidir) eğer yağ yakıcı kullanmıyorsanız spordan önce şekersiz türk kahvesi için metabolizmayı hızlandırıyorBende İsveç diyeti yapmak istiyorum ama emziriyorum. Allahım ben napsam ki??
Çok teşekkürler umarım tansiyonu çok düşürmez deneyip göreceğim :))Merhaba ayran detoks yaptım ( standarttır tarifini internette bulabilirsiniz) bir nevi şok diyet 3 saat kadarda spor yapıp (tempolu yürüyüşte olur) maydonoz suyu ve limonlu su tüketiyorsunuz bu gün içinde yaklaşık 4 5 litreye tekabül ediyordur. İçtikten sonra sık sık idrara çıkacaksınız ve idrarınız renksiz olacaktır bu doğru yolda olduğunuzu gösterir
Merhaba yeniden :) yağ yakıcı olarak spor öncesi hangi ürünü kullanıyosunuz ?Nutrend carnitin 3000 shot hakkında fikriniz var mı ?Sizin bu diyeti yapmanız uygun değil tabiki diyet yapabilirsiniz ama doktor gözetiminde sütünüzü etkilemeyecek diyetler olmalı. Ama eğer normal doğum yaptıysanız bol bol spor yapın. Ve herkese tavsiyem (bu spor eğitmenimin tavsiyesidir) eğer yağ yakıcı kullanmıyorsanız spordan önce şekersiz türk kahvesi için metabolizmayı hızlandırıyor
Merhaba,
İnternette gördüğüm zaman "hadi canım, bu kadar zaman içinde böyle kilomu verilir" derken arkadaşımın denemiş olması ile ikna oldum... 13 günü tek bir kaçamak yapmadan uyguladım. Günde 6 litre kadar su içtim. Her gün sauna eşofmanlarımı giyerek en az 2 saat spor yaptım (zumba,ip atlama,koşu)
-Sonuç 13 günde 10 kilo!
Bu kuru tamamladıktan sonra 10 günlük farklı bir diyete başladım. Bu diyetle de 3 kilo verdim.
Sonra 3 gün ayran diyeti yaptım (şok diyet) bu diyetle de 4 kilo verdim
Sonuç; Toplamda 26 günde 17 kilo verdim. Başlamak isteyen olursa detaylı yazabilirim ikinci üçüncü diyet ve spor listelerini...
Merhaba sütünüz kesilebilir doktora danışın lütfen.emzirenlerde yapabilir mi?? 75 kiloyum
Selam canım 3 günlük ayran diyeti konusu forumda nerede link atabilir misin
Merhaba yeniden :) yağ yakıcı olarak spor öncesi hangi ürünü kullanıyosunuz ?Nutrend carnitin 3000 shot hakkında fikriniz var mı ?
O ne canım, zayıflatıyor muEvet bende onu kullanıyorum. Spordan 20 30 dakika önce içerek spora başlayabilirsiniz. Oldukça iyi üründür.
Sporcu içeceği yağ yakıcı spordan önce içiliyor shot şeklinde ama siz emziriyormuşsunuz içemezsiniz onun yerine spordan önce şekersiz türk kahvesi içerseniz yağ yakımını hızlandıracaktır.O ne canım, zayıflatıyor mu