13 ayda 54 kilo verdim!!

Tebrik ederim, resmen içinizden bir insan çıkarmışsınız. Allah sevdiklerinizle beraber sağlıklı ömür versin :)

Çok guzel olmuşsunuz azminize bayıldım maşallah subhanallah inşallah o kiloları vermek bize de nasip olur

Ay bende zayıflamak istiyorum ama kendimi yemekten geri alamıyorum. Doymak bilmeyen bir midem var
Zaten yiyerek zayıflamalısın canım.Aç kalarak sağlıklı bi zayıflama olmaz. Sağlıklı ve diyete uygun şeyler yiyerek kaçamağı minimumda tutarak da zayıflanabilir.
Tabiki Muskam bu konuda hepimizden bilgili istersen sana yardımcı olur.

Oy oy oy maşallah sana
Bizlere iki tane fazla geliyor allah sana peygamber sabrı vermiş olmalı....
Yok canım ya. İki çocuğa bakmaktan daha ki olay 5 tanesi. 6yı bilemiyorum ama :)
Kaçıncı bebeğin ki??
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım teşekkür ederim. 6.
Allah bağışlasın canım.Hepsini sağlıkla buyutt
Amin inşallah. :)

Canım hayat sanada istediklerini versin
Oluyormuş yapılıyormuş dedirttiysem ne mutlu bana.
Çıtır resimlerini görmeyi merakla bekliyorum.

Birilerinin pes etmesini engellediğimi bilmek bile mutluluk kaynağı.
Ayrıca bu takım olmasa daha yavaş olurdu sürüncemeye girerdi diyet hikayem biliyorum.
Hasetlere gelince daha son halimi görmeyenler var dumur edecem onları dumur

Ay bende zayıflamak istiyorum ama kendimi yemekten geri alamıyorum. Doymak bilmeyen bir midem var
O zaman küçük tavsiyeler sana..
İlk lokman protein olsun. Tavuk, yumurta, peynir yoğurt vs.
Her zaman bebek lokmalarıyla ye ve mümkün olduğunca uzun tut lokmayı ağzında.
Her lokmayı yutunca bir yudum su iç.
Başlangıçta işine yarayacak eminim.
Mesela tabağın küçük olsun çorba kaşığı ve büyük çatalı unut tatlı kaşık-çatalıyla ye..

Darısı başıma
Amin canm.
O kızlara bende sinir oldum ama şimdi teşekkür borçluyum umarım burayı okurlar ve beni hatırlarlar.
15 kiloyu en geç temmuza kadar verip 67yi görebilirsin canım herkese aynı şeyi tavsiye ediyorum kral gibi kahvaltı (ama erken saatte)
öğle ve akşamda tek çeşit yemek Yanına ya salata yada yoğurt..
Ne kadar çeşit yersen farketmeden fazla yersin..
Akşamı protein+salata ile en geç 17de bitirirsen her gün eksi görmen kaçınılmaz.

bitanem, tatlı dilli arkadaşım benim, basarı hikayeni okuyunca aklıma sana yazabilecegim tek bir kelime geliyor EFSANESİN
Oyy şirinem gelmiş.
Canım arkadaşım sen tutturmasaydın "hayııır 60 olacaksın" diye ben 65te mezundum ya kız.
Birtaneciğim benim yanımda olduğun için arkadaşım olduğun için çok mutluyum.
Seviyorum seni şirinem

Canım gulerek okudum hayatındaki değişim umarım hep böyle güzel yönde olur kilolar geri gelmesin mutluluğun daim olsun
Komik dimi okuyunca bende güldüm yazdıklarımı ama ozaman ağlatıyorlardı
İnşallah korumadada başarılı olup en azından 65i geçmemeye çalışacağım.
Teşekkür ederim.

massssAllah o sisman diyen insanlar harbi harbi cekilmiyor ama baya baya kilo vermissin hayirli olsun
Sağol tatlım.
Zayiflayan arkadaşlar ne yeyip ictiniz?
Hikayenin sonunda örnek bir günümü yazdım canım ufak değişikliklerle uygulayabilirsin.

Ah ah o mucizeleri hepimiz beklemişiz anlaşılan ne dualar ederdim...
Bir keresinde "Allahım önemsiz bir hastalık ver bana zayıflayayım sonrada iyileşeyim" diye dua etmiştim
O kadar ümitsizdi durum yani. Gece yatarken kahvaltıda ne yiyeceğimi hayal ederdim.
Çok güzel kilo vermişsin arkadaşım Sakın pes etme ve kurtar vücudunu ağırlıklardan.
5 kiloluk suyu bile 15 dk taşıyınca yoruluyoruz düşünsene..

Hayır göğüsler haricinde sarkmam olmadı ama her gün 2 saat yürüdüm yürüyüş en güzel yağ yakan spor..
Ve her duştan sonra nemlendirdim vücudu onunda etkisi var tabi suyu çok iç.
Sarkmazsın tatlım.

Tebrik ederim, resmen içinizden bir insan çıkarmışsınız. Allah sevdiklerinizle beraber sağlıklı ömür versin :)
Öyle hakkaten
Amin sağol canım.

Çok guzel olmuşsunuz azminize bayıldım maşallah subhanallah inşallah o kiloları vermek bize de nasip olur
Amin inşallah canım.
Ay canim ya ne iyi etmissin ne kadar guzel anlatmissin allah saglikla mutlulukla ailenle bi omur nasip etsin
Amin hepimiz mutlu bir ömür sürelim inşallah.

günaydın defne hanım
bir sorum olacak hergün tartıldınz mı?
ben dıyetteyken her sabah tartılma ıhtıyacı duyuyorum gram dahı olsa gitmişmi gitmemısmı diye?
birde kendınıze hedefı nasıl koydunuz 50 kılo verıcem diye mı yola cıktınız,yoksa atıyorum şu tarıhtre şu kıloda olucam gibimi

Her günmü? Ben takıntılıyım sabah akşam tartılırım halada öyle..
İlk hedefim iki rakam görmekti tartıda yani 99 inan bana o zamanki sevincim şu ankinden büyük oldu.
Sonrada 10ar kiloluk hedefler koydum 89-79-69 diye süre vermedim kendime.
En önemliside veremeyince pes etmedim kaçamak yapınca pişman olmadım. Oh dedim bu benim ödülümdü şimdi aynen devam.
Ne istersen sorabilirsin herkes için geçerli.
Her soruya ergeç cevap veririm ve kilo vermenize ufacık bir katkım olursa çok mutlu olurum.

Merhaba Öncelikle sizi canı gönülden tebrik ediyorum bende yaklaşık 2.5 adır yediklerime dikkat ediyorum. 2 lt yakın su içiyorum. 2,5 ayda hepi topu 6 kilo verdim.Çalıştığım için maalesef yürüyüş yapamıyorum. Akşamları eve yorgun düşüyorum 2 yaşında kızım var bide. Az verdim gibi geliyo bana eczaneye vücut analizi yapan tartı gelmiş tartıldım şu an 62 kiloyum. Eczacı emilim problemin olabilir dedi çörek otu yağı tavsiye etti sabhları içiyorum ama yine de aklıma takılıyo işte. Normal mi sence 2.5 ayda 6 kilo az mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…