13 ayda 54 kilo verdim!!

Selam kızlar bayıldım bu hikayeye tebrik ederim arkadaşım benimde öyle bi hikayem var 110 kilodan herşeyi yiyerek ama ölçüyü azaltıp ilk 3 ayda 20 kilo verdim ve hiç kilo almadım senelerce aksine 30 35 kiloya kadar verdim uzun bi Zaman verdiğim tek gramı almadım şubat ayında hamile kalmaya karar verdim ve şubattan bu yana bi sürü düşüğüm oldu ve ben şuan 94 kiloyum dün kürtaj oldum 6 ay Bebek yasak bu arada bende aldığım kiloları yeniden vermeye karar verdim nerden başlayım Nasıl başlayım derken burayı buldum daha düne kadar temmuz ağustos annelerinin formundayken bugün itibariyle buradayım inşallah birbirimize destek olup şu fazlalıkları veririz
Hazırmıyız :)

Geçmiş olsun ve başınız sağolsun verebileceginize eminim

muska77 Tebrikler başka ne denebilir ki darısı başıma Azmine hayran oldum ve hikayen beni gerçekten duygulandırdı, resmen şuan yaşadığım sıkıntılar, şuan aç yatıyorum mesela, ben de bu yola 112 yle başladım 17 gün önce şuan 105 im, kilon durduğunda uyguladığın karbonhidrat kesmeyi biraz daha açarsan çok sevinirim

Ben napacam ben yaş 21 boy 172 kilo en son 86 ama şimdi 90 a varmıştır ben nasıl zayıflamaya ya

muska77 seni tebrik ederim.hikayeni kaç kere okudum artık hatırlamıyorum.tatdığın o güzel duyguları inşallah bende bir gün tadacam.keşke burayı bırkmasaydın yardımcı olsaydın bizlere bide fotolarını silmeseydin.

Sçok tebrik ederim darısı inşallah başıma bende senin gibi kilolarım yüzünden çok mutsuzum 110 kiloyum ve birtürlü kurtulamıyorum bu kilodan

Sizi tebrik ediyorum. Azminizin ve sabrınızın karşılığını almışsınız. Diyet sürecinizde, kas artışı ve yağ yakımı açısından yaptığınız yürüyüşlerin de çok faydası olmuştur, değil mi?
Benim de 43 kilo fazlam var ve bir hafta evvel diyete başladım. Bu süreçte 3,4 kg vermişim.
Başarı hikayenizi okumak bana da umut ve moral verdi.
Dilerim başarırım ve sizlerle bu mutluluğumu paylaşabilirim.

Selam defne
hatırlar mısın bilmem bir ara mefkure bacımın grubundaydık.bayağı bir zaman geçti .inşallah kilonu koruyabilmişsindir ve herşey yolundadır .benim bu arada 2. bebeğim dünyaya geldi elhamdülillah..her güzel şeyin bir bedeli oluyor. şimdi 3.5 aylık bebeğim ve 20 kilo fazlam var.
şimdi yeniden diyete başlayacağım.sütümü kesmeyecek şekilde tabii ki.
öyle güzel yazmışsın ,anlatmışsın ki duygularını ,yazın bana şevk verdi.sanki yeni okumuşum gibi.
tekrar tekrar tebrikler.
kendine iyi bak güzel insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…