- Konu Sahibi Sofiasofia
Hanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugun 9. Günüm . 3 . Gün embriyosuydu, bi kaç gün önce kasik karın ağrım vardi ancak 2 gündür onlar kayboldu. Hissettiğim hiç bir belirti yok. Normalde test günüm çarşamba ancak yarın vermek istiyorum çünkü merak ediyorum artik siz nasılsınızHanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
Ben,Hanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
Benimde 2 tane 6.gün embriyosuydu yarın test günüm 1 saat kadar önce şiddetli biagrı hissettim kasıklarımda inşallah tutunmuştur meraktanda çatlamak üzereyimBenim bugun 9. Günüm . 3 . Gün embriyosuydu, bi kaç gün önce kasik karın ağrım vardi ancak 2 gündür onlar kayboldu. Hissettiğim hiç bir belirti yok. Normalde test günüm çarşamba ancak yarın vermek istiyorum çünkü merak ediyorum artik siz nasılsınız
İnsallah ya ,Allah hepimizin de kalbindekini nasip etsin. Sonucu mutlaka yazın bize deBenimde 2 tane 6.gün embriyosuydu yarın test günüm 1 saat kadar önce şiddetli biagrı hissettim kasıklarımda inşallah tutunmuştur meraktanda çatlamak üzereyim
Sabah erkenden gitmeyi düşümüyorum umarım öglen güzel sonuçlarla yazarımİnsallah ya ,Allah hepimizin de kalbindekini nasip etsin. Sonucu mutlaka yazın bize de
İnsallah dualarımda olacaksınız bugün akşamSabah erkenden gitmeyi düşümüyorum umarım öglen güzel sonuçlarla yazarım
Ben 5 6 8 de negatif gördüm ama yarın son kez kan verip netleştireceğim hakkımızda hayırlısı olsun.Hanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
Hiç cesaret edip idrar testi yapamadım bir sürüde almıştım hala korkuyorum inşallah sizde kanda pozitif görürsünüzBen 5 6 8 de negatif gördüm ama yarın son kez kan verip netleştireceğim hakkımızda hayırlısı olsun.
AminHiç cesaret edip idrar testi yapamadım bir sürüde almıştım hala korkuyorum inşallah sizde kanda pozitif görürsünüz
Bende yarın ilk iş kan veriyorum inşallah güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olurHanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
inşallah güzel haberlerBende yarın ilk iş kan veriyorum inşallah güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olur
Benimde öyle nasılsa kan günü bitecek az kaldı dayan diye diye yaptım o iğneleri. Ama inşallah güzel sonuç alırızBenımde salı gunj kan testım ama 8.gunde ıdrar halı negatıf hıc umudum yok agla ağla perısan oldum tek belırtı kasık agrısı o da ılactan heralde, ıkı gundur ılacları ıgneyı yapmak çok zoruma gdıo
Hayırlıısı olsun canım benımde 9.gun ıdrar negatıf yarında kan günüm ama umudum kalmadı10. Gün erken gebelik testim malesef negatif kizlar. Üzgünüm ama hayirlisi belki böyleydi bilmiyorum. Yine de 12. Gün kan tahliline kadar dikkat edip ilaçlarımı kullanacağım
Verdınmı kan canım cıktı mıBen 5 6 8 de negatif gördüm ama yarın son kez kan verip netleştireceğim hakkımızda hayırlısı olsun.
Benimde umudum gitti malesef ,amin inşallahHayırlıısı olsun canım benımde 9.gun ıdrar negatıf yarında kan günüm ama umudum kalmadı
Daha vermedim vereceğim birazdan inşallah ama sonuç belli ilaçları bırakmak için veriyorumVerdınmı kan canım cıktı mı