• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 13.5 aylık bebek ne kadar yoğurt yemeli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cigdmk

My soul is painted like the wings of butterflies..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
12
0
286
İstanbul
arkadaşlar merhaba 13.5 aylık bır kızım var 6 aydan ıtıbaren yoğurt vermeye basladım 1 yasına kadar kendım mayaladım 1 yaşından sonra sutaşın babymixini verıyorum.Ancak sanki babymix artık onun ıhtıyacını karşılamıyor gıbı gelıyor bana.Hem mıktarı az gelıyor hem de normal yoğurt vermeye baslamam gerektıgını dusunuyorum.Sizin önerileriniz neler 1 yasından sonra hangı yoğurdu verdınız ve mıktar olarak ne kadar verdınız onerılerınızı beklıyorum...:44:

kızım 16 aylık 6.aydan itibaren babymix yoğurt verdim 12.aya kadar.1 yaşından sonrada normal bizim yediğimiz yoğurttan vermeye başladım.her akşam yemeğinde 1 kase mutlaka yer kızım.1 yaşını geçtiği için artık sizin yediğiniz yoğurttan yemesinde bir sakınca olmaz sanırım.ortalama bir kaseyi ölçü olarak kullanabilirsin.ben öyle yapıyorum bir sıkıntı da yaşamadık çok şükür şimdiye kadar.

bana kalırsa kendin mayalamalısın,ben yoğun olmadığım sürece kendimizebile borcamda mayalıyorum,evet hazır yoğurtta yedi,seçmiyor çok şükür ama yoğurt mayalamak meşakatlibir iş değil.ben 1lt mayalıyorum,2günde bitiyor,bazen 1kasede ben yiyorum,genel olarak günde 2 kase yoğurt yiyor.

1 yaşına kadar kendim mayaladım 1 yaşından sonra kızım mayalanmış yoğurdu kıvamı fazla olmadıgı ıcın yemedı mecburen babymixe başladım ama normal yogurda gececegım heralde 1 kase olarak vermeye başlayabılırım teşekkürler önerileriniz için:8:

Back