13.01.25 Birlikte Diyet ve Spora başlayalım mı?

Herkese merhaba bugün yürüyüş tamam yarında yürüyüş yapıcam hafta sonu dinlendirmeliyim bacaklarımı. 4. Günüm spor ve kalori açığı yapmayı başarabildim. Şimdiden sıkıldım istediklerimi yiyememekten ama küçülen kıyafetlerimi ve küçüldüğü için belimi ağrıtan pantolonumu düşünüp devam ediyorum azim ve motivasyon dilerim kendime ve sizlere

Aynen canım haftada 1 kg gayet sağlıklı. bende gece aynı senin gibi açlıktan dalamadım uykuya. tartıda karşılığını görünce değdi diyor insan inşallah bende görürüm senin gibi emeklerimin karşılığını.

İnan bende öyle sıkıldım pilates hocasıda zamanını bir türlü ayarlayamıyor beni düzenli çağırsın. Bir hevesle basladıgım enerjimde kacacak diye korkuyorum zaten acıktıkça vazgeçesim geliyor. Ah hemen bir 3,4 kilo versem motive olacağım da.. beklemek böyle yorucu gerçekten

Merhabalar 73.5 kilo olmuşum, boyum 1.62. araya doğumgünü girince biraz ertelendi
Yarın planlı bir şekilde başlamayı düşünüyorum. Çok fazla ödemim var ilk hafta glutensiz sebze ağırlıklı bı program çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…