- 3 Haziran 2024
- 21
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi MckeyMousee
-
66 sabah tartıldımMerhaba benimde hedef 58, günceliniz nedir?
Vazgecmekk yokk istediğini yersen istediğini giyemezsin ama biz giyeceğiz insallah. Evet diyet değilde az yemek mesele. Bol boll su icelim icemiyorsanız limon atın tarcın atinn burayada yazalım ki motive olalımMerhaba bende varım tamda birileri olsa benimle derken çok iyi oldu gerçekten
Ben şimdi tartıldım tok ve giysilerle 75 kg çıkarken şimdi 77 kg çıktım +2 daha eklenmiş tartıdan kaçarken kg alıyorum neyse yarın aç ve uygun şekilde tekrar tartılıcam tartıyı tekrar unutucam 1 ay boyunca.
Ben dün yürüyüşe başladım bugünde yürüdüm diyet değilde az yemek yemeye çalışıyorum dünden beri diyet psikolojisine girebilirsem diyette eklerim inşallahkızlar su içmiyorum onu arttırmalıyım mutlaka ben
Yolum uzun vermek istedim tam 20 kg var yaza kadar burada olun ve beni de burada tutun lütfen bir hafta sonra vazgeçebiliyorum çünkü
Hadi bakalımmmm boll suuu az yemek :)Merhaba hanımlarBende varım sizlerle, yarın aç karna tartılıp başlıyorum
Güncelim maalesef ki 66…Arkadaşlar yarın itibariyle diyet ve spora basliyorum katılmak isteyenler güncel kilolarını ve hedeflerini yazıp katilabilir destek olalım birbirimize..kürlerimizi çaylarımızı egzersizlerimizi yazalım
Hedef: 58
Günceli sabaha yazacagım..
Günaydın güzel bayanlar sabah tartıldım yürüyüş yaptım kahvaltıya geçmeden yazmak istedim net 76 kg ile başlıyorum Allah azmimizi arttırsın motivasyonumuz bol olsun akşamları unutmazsam ne yedim yazıcam iyisiyle kötüsüyle dürüstçe yürüyüşe başlangıç tarihim 13 OcakVazgecmekk yokk istediğini yersen istediğini giyemezsin ama biz giyeceğiz insallah. Evet diyet değilde az yemek mesele. Bol boll su icelim icemiyorsanız limon atın tarcın atinn burayada yazalım ki motive olalım
Hiç üzülme yolun benden daha kısa ve kolay başta kontrolünü ele aldın diye düşün benim kadar salmadan yaz olmadan eminim istediğin vücuda sahip olacaksınGüncelim maalesef ki 66…
Umarım öyle olurHiç üzülme yolun benden daha kısa ve kolay başta kontrolünü ele aldın diye düşün benim kadar salmadan yaz olmadan eminim istediğin vücuda sahip olacaksın
Ben suan spor yapamiyorum sadece dikkatli yemek ve bol su ile devam ediyorumGünaydın güzel bayanlar sabah tartıldım yürüyüş yaptım kahvaltıya geçmeden yazmak istedim net 76 kg ile başlıyorum Allah azmimizi arttırsın motivasyonumuz bol olsun akşamları unutmazsam ne yedim yazıcam iyisiyle kötüsüyle dürüstçe yürüyüşe başlangıç tarihim 13 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?