129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

gunaydın hanımlar yenı gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş.birlikten kuvvet doğarmış:)
gönüllü yaşam koçumuzun isteği üzerine günlük liste paylaşayım bende,
sabah 2 dılım tahıllı ekmek arasında 1,5 dılım diyebılecegım kadar kaşar peynırı ve şekersız 1 kupa çay.
bu benım fiks kahvaltımdır.ekstra bişey eklemem çıkarmam,çünkü yanıma alıp işyerinde yiyorum..

öğlen için pırasa yemegı ve yogurt var yanında..

ayrıca ara öğün yaparım niyetiyle 2 kivi attım çantama..

akşam içinde dün geceden pişirdiğim tarhana çorbası var evde.
bol yeşillikle tıka basa olan dolabımdan güç alarak birde salata yapacagım yanına..
yeterli sanırım.ton blığı ekleme konusunda emın degılım.

sen diyet yaparken detokslardan şok diyetlerden yapmışmıydın LAydLiNe LAydLiNe

yarın akşam şehir dışına çıkıcam ve ist.a dönüşüm salı günü olacak.oyüzden yarın sabahki kilomu baz alacagım bu haftalık.
4 gün benı korkutmuyor değil,ancak dönüşte yanı 5 mayısta yegenımın bebek mevlüdü olacagından kendımı tutmayı başarabılrrım.
onca insanın karşısına gr.olarak bile olsa eksık cıkmak motive edici...

before-after yapmaya karar vermiştim.bunlarda şimdilik burda dursun,aylar sonra yenı rewsımler ekledıgımde farkı daha net görebilirirm:)

Eklentiler

• 20160812_165844_resized.jpg
    20160812_165844_resized.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 20160926_175633_resized.jpg
    20160926_175633_resized.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 71
gunaydın.bu sabah tartı 121,5 gösterdi.
geçen haftaya göre gr olarak eksilmişim.ama gün olarak 2 gün kaybım var.
23 nısan tatili ve bugün kayıp gün.
dolayısıyla yarın kesın 120leri görecekken,şuan 121,5im.bunada şükür.
haftaya regl haftam,onun etkisi oalcaktır illaki..
şimdi 5 mayısta amaç 120.
umarım ulaşabilirirm

bu sabah evde ekmek kalmadıgı için işe gelirken 1 sımıt aldım onunla kahvaltı yaptım.
öğlen ise çok fazla işim vardı dışarıda işe ucu ucuna geldım ve şu gong pirinç patlaklarının yarım paketlık olanı var,ondan aldım ve 1 kutu ayranla...
çok kötü oldugunu biliyorum ama bugünlük böyle olsun...
akşam annemlerde olacagım için ne yiyeceğimi bilmiyorum şimdilik.

Merhaba kızlar bir Tontis daha katıldı aranıza ben cansu 27 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var
110 kiloyla hamile kalıp 130 larda gittim doğuma
Doğum sonrası 123 kılo ile diyete ve spora başlayıp 89 kiloya kadar indim
Sonrası bilindik şeyler şimdi 108.2 kilo ile tekrar başlıyorum
Bu yazda Tontisiz ama seneye böyle olmak istemiyorum artık
Bende sizlerleyim hadi aktif olalım burda kilolarimizi çatır çatır verelim

Maşallah
Nasıl gidiyor şu an :)
İnşallah en Sağlıklı kilonuza en hayırlı şekilde inersiniz

Hayırlı kandiller :)

herkese merhaba,
yıllardır neler çektim bu kilolardan bir bilseniz,al ver,al verlerle geçen bir ömür..yaşım 32,
1 kızım var 2,5 yasında..
hayatım boyunca hep kıloluydum ama hamılelıkle zırve yaptı,ilk zamanlar güzel gitti diyetlerim.hamılelıklte aldıklarımın bir kısmını vermiştim..ama 6 aylık ücretsiz izin almamla birlikte evde geçen 9 aylık süreçte resmen çıldırmış gibi yedim..çok uzun zaman sonra evdeydim ve gelsin kadın günleri,gitsin kahvaltı organızasyonları vs.. derken unutmuyorum 2015 eylülde 138,8e çıktım..bu süreçte işbaşı yaptım ve eylül-aralık arasında 121e indim.kızımın 1.yaşgününde yani..
sonralarda yine sürekli indi çıktı grafik.bir dikiş tutturamadım..şöyle böyle derken,24 nisanda tekrar karar verdim ve 129,3 ile başladım diyete..
90 kilo üstü grubuna katıldım motive olabılmek için,iyi de geldi..geçen cuma 127li bir rakamdaydım..
boyum 1,79 bu arada yuvarlıyorum 1,80:)
ideal kılom değil hedefim,ama 100 olmalıyım ilk etapta..yanı 27 kg atmam lazım ilk hedef..
ama kısa vadeli hedeflerin benı daha çok motive ettiğini bildiğimden ilk hedef olarak 19 mayısı belirledim..o gün 120 görmek istiyorum tartıda..
bakalım başarabilecekiyim?

qarden qarden Tatlım utanarak senden özür diliyorum. Mesajını görmemişim. Geçen perşembeden beri çok yoğundum arada mesajın kaynamış. Bir de son mesajıma cevap vermeyince yardım istemediğini düşünmüştüm. Yanlış düşünmüşüm.

gunaydın hanımlar yenı gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş.birlikten kuvvet doğarmış:)
gönüllü yaşam koçumuzun isteği üzerine günlük liste paylaşayım bende,
sabah 2 dılım tahıllı ekmek arasında 1,5 dılım diyebılecegım kadar kaşar peynırı ve şekersız 1 kupa çay.
bu benım fiks kahvaltımdır.ekstra bişey eklemem çıkarmam,çünkü yanıma alıp işyerinde yiyorum..

öğlen için pırasa yemegı ve yogurt var yanında..

ayrıca ara öğün yaparım niyetiyle 2 kivi attım çantama..

akşam içinde dün geceden pişirdiğim tarhana çorbası var evde.
bol yeşillikle tıka basa olan dolabımdan güç alarak birde salata yapacagım yanına..
yeterli sanırım.ton blığı ekleme konusunda emın degılım.

sen diyet yaparken detokslardan şok diyetlerden yapmışmıydın LAydLiNe LAydLiNe
Yediklerin güzel ama kilona göre çok az olduğunu söyleyebilirim. Kaşar peyniri yerine beyaz peynir ve eğer yiyebiliyorsan bir tane de haşlanmış yumurta ve bol yeşillik eklemeni tavsiye edebilirim. Ekleme ya da çıkarma yapamam demişsin ama bazen değiştirmek gerekiyor. Bir de saat kaçta yediğini yazmamışsın. Mesela kaçta kalkıp işe kaçta gidiyorsun? Genelde iş yerinde yapılan kahvaltıların saati biraz geç oluyor. Ayrıca senin mutlaka ve mutlaka günde iki kez ara öğün yapman lazım ve meyvelerin yanına protein eklemen gerekli. Sadece yenilen meyveler kısa sürede acıkmanı sağlar. Akşamına ton balığı ekleyebilirsin çünkü salata ve çorba karbonhidrat grubunda yanında protein olması çok faydalı olur. Yediklerinin saatlerini de yaz lütfen ki ona göre daha rahat yorum yapabilirim.

yarın akşam şehir dışına çıkıcam ve ist.a dönüşüm salı günü olacak.oyüzden yarın sabahki kilomu baz alacagım bu haftalık.
4 gün benı korkutmuyor değil,ancak dönüşte yanı 5 mayısta yegenımın bebek mevlüdü olacagından kendımı tutmayı başarabılrrım.
onca insanın karşısına gr.olarak bile olsa eksık cıkmak motive edici...
Umarım şehir dışında dikkat etmişsindir yediklerine.

before-after yapmaya karar vermiştim.bunlarda şimdilik burda dursun,aylar sonra yenı rewsımler ekledıgımde farkı daha net görebilirirm:)
Çok iyi düşünmüşsün bu fotoğraf işini. Her 5 kiloda bir mutlaka fotoğraf çek. Çünkü ileride bu sana mucize gibi gelecek :KK39:

gunaydın.bu sabah tartı 121,5 gösterdi.
geçen haftaya göre gr olarak eksilmişim.ama gün olarak 2 gün kaybım var.
23 nısan tatili ve bugün kayıp gün.
dolayısıyla yarın kesın 120leri görecekken,şuan 121,5im.bunada şükür.
haftaya regl haftam,onun etkisi oalcaktır illaki..
şimdi 5 mayısta amaç 120.
umarım ulaşabilirirm
5 mayıs için 120 gayet iyi bir rakam bence başarabilirsin. :KK68:

bu sabah evde ekmek kalmadıgı için işe gelirken 1 sımıt aldım onunla kahvaltı yaptım.
öğlen ise çok fazla işim vardı dışarıda işe ucu ucuna geldım ve şu gong pirinç patlaklarının yarım paketlık olanı var,ondan aldım ve 1 kutu ayranla...
çok kötü oldugunu biliyorum ama bugünlük böyle olsun...
akşam annemlerde olacagım için ne yiyeceğimi bilmiyorum şimdilik.
Diyetteyken de simit yiyebilirsin çünkü ben yerim ve hiç bir zararın görmedim. Hatta yanına 1 tane üçgen peynir bile ekleyebilirsin. Ama öğlen yediğin olmamış. Ayran çok iyi fikir. Ne zaman zor durumda kalırsan eğer ayranla kendini kurtarabilirsin. Akşamını yazarsan daha net değerlendiririz. Ama yukarıda dediğim gibi saatleri de yazman lazım. Çünkü ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de önemli.

Merhaba kızlar bir Tontis daha katıldı aranıza ben cansu 27 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var

Benide alınnn aranızaaaaaa:halay::KK45:

Hoş geldiniz kızlar :KK36:

Eğer isterseniz yapamayacağınız hiç bir şey yok. Yeter ki isteyin ve kararlı olun. :KK39:

merhaba
123ten 89a ındım dedın ya gözlerim parladı resmen.işte tam olarak bende bunu istiyorum.
ne oldu da tekrar çıktın kardeşim 100lere:)
neyse en azından eskı rakamlara varmadan dur diyebılmıssın.inşallah tekrar 80li rakamlarda bulursun kendını bi çırpıda
Benide alınnn aranızaaaaaa:halay::KK45:

gel yamacıma canım benım,birlikten kuvvet doğar..
nice diyetler yaptık beraber,haydi sil baştan:)

qarden qarden Tatlım utanarak senden özür diliyorum. Mesajını görmemişim. Geçen perşembeden beri çok yoğundum arada mesajın kaynamış. Bir de son mesajıma cevap vermeyince yardım istemediğini düşünmüştüm. Yanlış düşünmüşüm.

Yediklerin güzel ama kilona göre çok az olduğunu söyleyebilirim. Kaşar peyniri yerine beyaz peynir ve eğer yiyebiliyorsan bir tane de haşlanmış yumurta ve bol yeşillik eklemeni tavsiye edebilirim. Ekleme ya da çıkarma yapamam demişsin ama bazen değiştirmek gerekiyor. Bir de saat kaçta yediğini yazmamışsın. Mesela kaçta kalkıp işe kaçta gidiyorsun? Genelde iş yerinde yapılan kahvaltıların saati biraz geç oluyor. Ayrıca senin mutlaka ve mutlaka günde iki kez ara öğün yapman lazım ve meyvelerin yanına protein eklemen gerekli. Sadece yenilen meyveler kısa sürede acıkmanı sağlar. Akşamına ton balığı ekleyebilirsin çünkü salata ve çorba karbonhidrat grubunda yanında protein olması çok faydalı olur. Yediklerinin saatlerini de yaz lütfen ki ona göre daha rahat yorum yapabilirim.

Umarım şehir dışında dikkat etmişsindir yediklerine.

Çok iyi düşünmüşsün bu fotoğraf işini. Her 5 kiloda bir mutlaka fotoğraf çek. Çünkü ileride bu sana mucize gibi gelecek :KK39:

5 mayıs için 120 gayet iyi bir rakam bence başarabilirsin. :KK68:

Diyetteyken de simit yiyebilirsin çünkü ben yerim ve hiç bir zararın görmedim. Hatta yanına 1 tane üçgen peynir bile ekleyebilirsin. Ama öğlen yediğin olmamış. Ayran çok iyi fikir. Ne zaman zor durumda kalırsan eğer ayranla kendini kurtarabilirsin. Akşamını yazarsan daha net değerlendiririz. Ama yukarıda dediğim gibi saatleri de yazman lazım. Çünkü ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de önemli.

merhaba,
cuma akşamı güzel yedik şimdi yalan yok:)
ama kalan 3 günde dengeledım bi şekılde hareketle şunla bunla,
dün akşama dogru geldıgımde tartıldım ve 122,3 çıktım ancak bu hafta içerisinde regl oalcagım,etkısı vardır diye düşünüyorum..
şimdi 5 mayısa kadar tartılmayacagım..
bu arada yemek saatlerım şöyle,
kahvaltım 9-9,30 arası
öğle yemeği 12,30-13,00 arası
akşamda genelde 19.00-19,30 arası seklınde oluyor..bu haftaiçi...

haftasonu ise kahvaltı genelde 09,30
bir sonrakı öğünde akşam 17.00-1730 gibi oluyor ve ana öğün niyetine başka bişey olmuyor

merhaba
123ten 89a ındım dedın ya gözlerim parladı resmen.işte tam olarak bende bunu istiyorum.
ne oldu da tekrar çıktın kardeşim 100lere:)
neyse en azından eskı rakamlara varmadan dur diyebılmıssın.inşallah tekrar 80li rakamlarda bulursun kendını bi çırpıda

gel yamacıma canım benım,birlikten kuvvet doğar..
nice diyetler yaptık beraber,haydi sil baştan:)

merhaba,
cuma akşamı güzel yedik şimdi yalan yok:)
ama kalan 3 günde dengeledım bi şekılde hareketle şunla bunla,
dün akşama dogru geldıgımde tartıldım ve 122,3 çıktım ancak bu hafta içerisinde regl oalcagım,etkısı vardır diye düşünüyorum..
şimdi 5 mayısa kadar tartılmayacagım..
bu arada yemek saatlerım şöyle,
kahvaltım 9-9,30 arası
öğle yemeği 12,30-13,00 arası
akşamda genelde 19.00-19,30 arası seklınde oluyor..bu haftaiçi...

haftasonu ise kahvaltı genelde 09,30
bir sonrakı öğünde akşam 17.00-1730 gibi oluyor ve ana öğün niyetine başka bişey olmuyor

Yemek saatlerin oldukça güzel canım ama yavaş yavaş bir tık aşağıya çekebilirsen bir süre sonra çok daha güzel olur. :KK39:

selam LAydLiNe LAydLiNe geçen hafta biraz sekte vurdum kendıme,ama büyük bir kaybım yok,artım yüksek değil.
bu hafta bomba gibiyim adetimde bitiyor.
ctesi harika bir sonucla gelicem allahın izniyle..

selam LAydLiNe LAydLiNe geçen hafta biraz sekte vurdum kendıme,ama büyük bir kaybım yok,artım yüksek değil.
bu hafta bomba gibiyim adetimde bitiyor.
ctesi harika bir sonucla gelicem allahın izniyle..
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o zaman

X