canım çıktığın yolda başarilar dilerim takip edeceğim burayı sabır herşeyi halleder
merhaba papatya. ben de 125 kiloyu görüp kıpırdamayacak hale gelince kafama çok pis dank etti. oturamıyor ve yürüyemiyorum. 34 yaşındayım. 18 yaşımdan beri hayatımda sürekli diyet var. yazdıklarının çoğunu ben de yaşıyorum. bizim evde de eliptik bisiklet çamaşır kurutucu olarak görev yapıyor::) benim de tirodi bezlerim yavaş çalışıyor. o kadar çok diyetisyene gittim ki evde diyet listesi ansiklopedisi oluştu. endokrinolog bana glukopage diye bir ilaç verdi. ondan da bir sonuç alamadım. çünkü çok hareketsiz bir yaşamım var. doktor bana başka bir ilaç önerdi. diyetle birlikte zayıflamaya da karar verdim. umARIM birbirimize destek oluruz. sevgilerle
diyette tecrübe bir işe yarasaydı sanırım durumum farklı olurdu :))) bu konuda tecrübe sahibi olmamayı çok isterdim. ben dün akşam yağsız pişirdiğim yayla çorbasından iki küçük tabak ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata ve iki dilim de ekmek yedim. şu tickerfactory yi çözemediğim için biraz komik durmuş olabilir. bu tarz forum sayfalarına da alışık değilim. yine de iyi bir haberim var yarım kilo vermişim. umarım her hafta böyle gider. sevgilerle
bu uzun ama sonu güzel bitecek yolda başarılar dilerim
Allah yardimcin olsun canim.
Sabrin sonu selamettir.
Insallah sagligina tekrar kavusursun.
Öncelikle çıktığınız bu yolda başarıya ulaşmanızı diliyorum birde nacizane fikrimi beyan edeyim. Tartıyla çok haşır neşir olmayın ve çokta binmeyin bende kilo vermeye çalışıyorum 5 aydır. Diyetisyenimde sadece tartıya çıkıyorumki evde çıkınca hiç oynama olmadığını görünce moralim bozuluyordu ondan evde hiç çıkmamaya başladım. Kilolarım kaçamaklarıma rağmen yavaşta olsa yolu tuttu ve gidiyor psikolojik olarak motivasyon içinde olmanızda çok önemli
İlk başta vücut belli bir direnç verebiliyor aldırmamak lazım. Sabırla devam edin bence gerisi gelir. Bende kilo vermiştim iki ayda sekiz kilo sonra yavaşlattım toplamda 12 kilo oldu. Bir iki kilom kaldı sadece. Verilecek kilonun az ya da çok olması önemli değil spor cidden çözüm. Ben bu Leslie Sansone videolarını yaptım. İyiydi sonuç. Ama ilk aylar çok disiplinliydim tabi ilk başlar değil alışma süreci yani. Sonra artık yeme düzenim haline geldi çok hani diyet yapıyorum fikri yok normal hale gelen yeme biçimi devam ettiriyorum kilo almadım kilo veriyorum. İnşallah sende vereceksin bi de zihninde hemen hop 60 kiloyum diye düşünme bu stres yapar. Tartıda sürekli eksi ivmede olmayı hedefle. Bazen durabilir hiç takılma devam et benimm çok kere durdu ama gene de hedefime ulaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?