• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

120+ dan zayıflamaya doğru

verdiğin kilolara hem çok sevindim hem de çok imrendim. ben de 9 kilo versem bir hafta oynardım. acaip hafiflemişsindir. bu başlık da baya sahipsiz kalmıştı. birbirimizi boşta bırakmayaşım. sevgiler

verdiğin kilolara hem çok sevindim hem de çok imrendim. ben de 9 kilo versem bir hafta oynardım. acaip hafiflemişsindir. bu başlık da baya sahipsiz kalmıştı. birbirimizi boşta bırakmayaşım. sevgiler

Ne yalan söyleyeyim takımlara dahil olmanın da çok faydasını gördüm. Arada kaçamaklarım oldu elbet ama "bu hafta kilo aldım" yazmamak için de kendimi frenledim. Gel bak takıma sen de farkı göreceksin. Zaten biraz kilo verince arkası da geliyor. Gören "zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun..." filan diyor. O sözler de teşvik edici oluyor :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ama-yarismasi-mesaj25315825.html#post25315825

beni de diyete başlatan olay 23 yaşındayken vücut yaşımın 38 çıkmasıydı ama o olaydan sonra 29 kilo verdim, çıktığın yolda başarılar dilerim...

23 kilo vermem gerekiyor 173 boy 86 kilo-o da en son tartıldıgımda 2 hafta olmustur- Nefsime hakim olamıyorum. Düzensiz besleniyorum. Bu gidişle şu kiloydum şu kiloya düştüm diye anlatabileceğim bir hikayem olmayacak..

23 kilo vermem gerekiyor 173 boy 86 kilo-o da en son tartıldıgımda 2 hafta olmustur- Nefsime hakim olamıyorum. Düzensiz besleniyorum. Bu gidişle şu kiloydum şu kiloya düştüm diye anlatabileceğim bir hikayem olmayacak..

ayy yapmayın böyle ama... gerçi ben de böyleydim, hayatım boyunca hep şişman kalcam sandım ama gerçekten isteyip başladıktan sonra yapamazsın diye bi şey yok... hem boyun da uzunmuş bak şanslısın bu konuda.. benim de 34 kilo vermem gerekiyodu, 29unu verdim çok şükür... hadi ne duruyosun sen de başla :)

ayy yapmayın böyle ama... gerçi ben de böyleydim, hayatım boyunca hep şişman kalcam sandım ama gerçekten isteyip başladıktan sonra yapamazsın diye bi şey yok... hem boyun da uzunmuş bak şanslısın bu konuda.. benim de 34 kilo vermem gerekiyodu, 29unu verdim çok şükür... hadi ne duruyosun sen de başla :)

Helal valla. Hırslandım bak :)

beni de diyete başlatan olay 23 yaşındayken vücut yaşımın 38 çıkmasıydı ama o olaydan sonra 29 kilo verdim, çıktığın yolda başarılar dilerim...

LYDNL arkadaş çok güzel anlatmış, gerçekten hep kilolu olacağını düşünüyor insan. Ama bir başlayınca bunca zaman boşuna zaman kaybetmişim diyorsun. Bu sayfalarda onlarca kadın zayıfladı, biz neden zayıflamayalım. Hadi bakalım bugün de senin günün olsun. Sonra yazarsın hikayeni, bizi de anlatırsın :34:

Arkadaşlar merhaba :)

Günlük bir süredir yalnız kalmış. Nerelerdesiniz, ne durumdasınız?

Bir an önce hepinizden güzel haberler almak dileğiyle, takibinizdeyim :103::103:

Back