Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay herkesin goguslerinde degisim olmus hem de kimilerinin taa 10 gun once. Ama bende tik yok bat 5 gun sonra olmasina ragmen. zaten kucuk gogusluyum hayatimda hic goguslerim sismedi 🙄 Ne adetten once ne adet zamani o yuzden hic anlayamiyorum aynanin karsisinda bakiyorum bakiyorum ayni tas ayni hamam 😁 hicbir belirti de yok
Al benden de o kadar. Ama benim goguslerim evlendikten sonra çok büyüdü doğum kontrol hapindan dolayı sanırım

2286506

Bata 6 gün kala gölge çizgi normal kaset test
2286508

Bata 5 kala normal kaset test
2286509

Bata 4 kala erken gebelik testi
2286510

Bata 3 kala erken gebelik testi

Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar 🤗

Eki Görüntüle 2286506
Bata 6 gün kala gölge çizgi normal kaset test
Eki Görüntüle 2286508
Bata 5 kala normal kaset test
Eki Görüntüle 2286509
Bata 4 kala erken gebelik testi
Eki Görüntüle 2286510
Bata 3 kala erken gebelik testi

Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar 🤗
seninki baya bi erken cikmis canim ya benim yumurtlama bittiginde baslamis senin ki nasil oldu acaba boyle :) demkki yok bende yoksa cikardi mutlaka seninkikere bakinca ole anlasiliyi

aaa ben de ayni oyle aldim 30lu 😂 evet gordum ama kopkoyu degildi ikisi de hemen hemen ayni koyulukta oldugu gunler degerlendirdik zaten sonra siliklesti 😀 sen ne zaman gordun ben 12. ve 13. gun gordum
Benimki cok karisik bu loqubick bence o kadar hassas degil tam yumurtlamayi gostermiyo bazi kisilerde inniovata daha iyiymiş

Oooo o zaman iyi yapmışsın canım ben erken yaptın sandım naptın kan vermeye gittinmi peki

Kuzum çok sevindim valla benimde bata 4 gün kaldı acaba bende mi yapsam sonra hüsrana ugruyorum valla kimler bugün yapacak erken gebelik testi varmisiniz bı çılgınlığa içim içimi yiyor 😂

Kuzum çok sevindim valla benimde bata 4 gün kaldı acaba bende mi yapsam sonra hüsrana ugruyorum valla kimler bugün yapacak erken gebelik testi varmisiniz bı çılgınlığa içim içimi yiyor 😂
Bnm 5 gun var normal gebelik testi negatif mallesef goguslerim cok hassas bide damarlar belirginlesti

Nerdeki damarların belirginleştigine bakıyoruz canım

Ay bekleyelim canlar valla üzülmek istemiyorum bişey çıkmazsa

Kuzum göğüs ucunda dokunca nasıl denir tatlı bı sizlama var birazda sertlik var ama büyüdüğünü hissediyorum acaba adet gününe yakın olduğu için mi böyle işte ikisini ayırt etmek çok zor ya 🤣

Back