• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben emziriyorum.
Kızım 8 aylık . Ve hala dolu dizgin emiyor🥴
Bende emziriyorum canim
Menü neden yazmıyorsun

5 emziren anneymişiz, süper. Ankacım neden koptum yazmadım bilmiyorum, yazınca daha da dikkat ediyor aslında insan, ağzına bi lokma bile almıyor.

Maşallah takımda 4anne emziriyor .
kaptanı da say, 5 anne.
Yok canım bıraktım yoğunluktan
Kızım öksürüğü hafifledi ateşi yok Çok şükür okula gondermedim çarşamba iyi olursa göndereceğim
geçmiş olsun canım geçsin artık.
Emzirdiğimiz için aslında daha şanslıyız. Daha kolay gidiyor kilolar. Biz yapabiliriz merak etme. Benim 1.5 ayda 8 kilom gitti. Çok şükür
haklısın canım, 2 çocuk olunca spor yapamıyorum ben, onu da yapsam daha da hızlı gidecek eminim.

Yürüyüşle güzel veriyorsun zaten sen zorlama kendini. Çocukların odası bitti çok şükür bu gün oruca niyetlenmiştim halsizlik var vurdu baya acıktım 🙈
Bende bugün çok acıkıyorum anlamsız bir şekilde aksam 6yi bekliyorum salatami yemeğimi yaptım
Hava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum :KK53:
Haa bi de bu gün 68 gördüm :KK53:
Helal valla sana 4 cocukla kiz kardeşim arada yigenimi bize birakir işi olunca evin altini ustune getiriyorlar iki çocuk

Insan kilo verdikce daha fazla hevesleniyor kilo vermeye dimi🥰
Bu sene bizim senemiz olsun yaza zayif girelim 👍👍🤩🤩

Kızlar,
Menümü paylaşayım,

07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 Dilim peynir, 7-8 Zeytin, 2-3 Çeri Domates
13:00
4 Parça Et köfte, 1 Bardak ayran,
1 Türk Kahvesi,
14:30
1 soda
15:30
1 Elma
16:30
1 Yeşil Çay
19:30
Ispanak yemeği
Türk Kahvesi

2,5 lt Su
Yapabilirsem sporu yarın yazarım.

Vayyyy süpersin. Bu hafta herkes iddialı. Hadi birinci olalım bu hafta
Vaaaav kim tutar seni iyi moral olmustur😎😎😎
Bende bugün çok acıkıyorum anlamsız bir şekilde aksam 6yi bekliyorum salatami yemeğimi yaptım

Helal valla sana 4 cocukla kiz kardeşim arada yigenimi bize birakir işi olunca evin altini ustune getiriyorlar iki çocuk

Insan kilo verdikce daha fazla hevesleniyor kilo vermeye dimi🥰
Bu sene bizim senemiz olsun yaza zayif girelim 👍👍🤩🤩
Anka Anka 68 lerimi gördün süpersin ya maşallah
Sağolun kızlar:36:
68 dediysem 68,8 aslında ama olsun yine de moral oldu bana 😅😅 inşallah herkes tartıda istediği kiloyu görür kısa zamanda :36: iftardan sonra geleceğim geçmişe bakacağım inşallah :36: son sayfaya bakıp kaçıyorum.

Kızlar,
IF diyetini araştırıyorum bi taraftan da yapmaya çalışıyorum. Listesi olan var mı? İnstagram da listeler var ama; denenmiş bi liste olsa iyi olurdu.:KK64:

merhaba ben yapıyorum if diyeti
listesi yok bu diyetin önemli olan saatleri kendine göre ayarlamak ve ögünlerde kaçamaksız yaparsan güzel kilo verirsin

Back
X