Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Havuç, bezelye, patates.. kendinden şekerli.. diyetisyen diyete yeme demişti. .
Anladimmm bezelye patates yemiyorum ama havucun sekeri pistiginde cikiyor diye biliyorum, biz havucu çiğ olarak tüketiyoruz,, bak kafama takıldı biraz araştırayım

Ne güzel bir mesaj canım çok çok sevindim hadi darısı başımıza canım tebrik ederim
Kızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedim Bi daha dolma yapmicam. Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
Kaptan cezanı yapınca yaz bize

Kaptancığım bize cezalar verdiğinde bu bahaneler hep sana geri dönecek biliyorsun değil mi
Bekarım ama sezaryen oldum diyeceğim ben de hahahaha
Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa

Kızlar şişkinlik yapan şeyler eler bilen var mı?
Yürüyüş spor da mı şişkinlik yapıyor?
Ona göre günü planlayacağım.
Tuz, hamur işleri, bulgur, bazen bakliyat şişkinlik yapar canım ve son öğrendiğim de dolunay şişkinlik yapıyormuş.

Valla uc cocukla yine maşallah ben daha birde Perte cıktım 3 senede bide ikinciyi istiyorum :)

Bak bak duygu sömürüsü. Tamam o zaman 75 squat olsun ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…