Niye güldün kiz o kadar hemşehrimhahahhahahhah güldürdün vallla
Cocuk varmiydi senin yas kacaynennnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Cocuk varmiydi senin yas kac
Güler öyle o çaktırma boşver takılsın öyleNiye güldün kiz o kadar hemşehrim
Son çeyreğe girdin hala buçuk mu diyon sen29.5 canım
çocuk yok da istiyoruz 15 aydır olmuyor inşallah olur:) bu agustosta 3 yıl olacak evleneli:)
Bugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göreGüler öyle o çaktırma boşver takılsın öyle
Yanlış mu yazmışım. Duzelteyim canım. Ne güzel çok sevindim canım inşallah hep beraber çıtır fit hatunlar olacağız.Bugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göre
Anammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.29.5 canım
çocuk yok da istiyoruz 15 aydır olmuyor inşallah olur:) bu agustosta 3 yıl olacak evleneli:)
Ay bi an sende mi ağustosta doğdun ben de diceksin sandımAnammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.
Ivet hem de agustosta da doğdumAy bi an sende mi ağustosta doğdun ben de diceksin sandım
Aslan mısın yoksa :OIvet hem de agustosta da doğdum
Kim bilirNe kadar çok ortak ozelliğiniz var yesaylasen gıcık değilsin sanırım bi tek. ya da daha çıkmadı içerde kaldı
Anammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?