Kızlar leslie 3 fast miles, 30 squat, 30 sn plank 10 sn wall sit yaptım. Dehşet acıyor bacaklarım. Squat ve wall site bu gün başladım bakalım.
Kötü.. Güzel olsa anlatırdımanka diyetisyen randevun nasıldı anlatsana :)
Kötü.. Güzel olsa anlatırdım
Gıcıklık var mı soyundaanladım zaten bilerek sordum
Neden nasil kötü geçebilir diyetisyenle randevu hiç gitmedim daha once merakimdan soruyorumKötü.. Güzel olsa anlatırdım
Neden nasil kötü geçebilir diyetisyenle randevu hiç gitmedim daha once merakimdan soruyorum
Diyetisyenin zayıf mı!?Kötü.. Güzel olsa anlatırdım
HmmmŞöyle oluyor. Diyetisyene gidiyorsun. Sana özel liste hazırlıyor. Sonra sen o listeye uymuyorsun kontrole gidiyorsun aaa kilo verememişsin tabii. Doktordan azarı işitip geliyorsun
Hmmmne desem bilemedim insallah bundan sonra muhtesem geçer o zaman
Hayırlı kandiller canım.nasıl geçti hastane randevunuz?Selamlar kızlar hayırlı kandiller hepinize....
Hayır canım kapatmıştım özel mesajı. Prolukla alakası yok.
Diyetisyen de bir yere kadar canım.önemli olan kafada bitirmek ve iradeli olmak..bu kadarHmmmne desem bilemedim insallah bundan sonra muhtesem geçer o zaman
Zayıf canım zayıf. Beraber başladığım arkadaşım 2.5 kilo yağ vermiş 15 günde. Ben 400 gr yağ vermişimDiyetisyenin zayıf mı!?
Neden sordum. Çünkü 3 yıl önce diyetisyenin birine gittim zayıflatsın bemi diye?! Tavsiye üstüne tabi . Kadın benden kiloluydu.3 seans gittim baktım aynıyım .
Dedim sen kendine faydan yok. Kalsın senin diyetin dedim bıraktım
Yani kaptan olarak size örnek olmam lazım artık. Mecbur muhteşem geçecekHmmmne desem bilemedim insallah bundan sonra muhtesem geçer o zaman
O irade kısmından yok bende. Fabrika çıkışından yokDiyetisyen de bir yere kadar canım.önemli olan kafada bitirmek ve iradeli olmak..bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?