- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Kizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
21.30 da lesliemi yapacagim 3 mil ve gun benim icin bitecek..
Sizler ne durumdasiniz canimlar?
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi
Diyet listesinde 6 sıkım çiğ köfte var aslında. Cumartesi gününde bendeÇiğ köfte ne güzel şey dimiama sanırım cısssss listesinde
Kim kıskandı ki menünüKizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi
Bu kadar az yiyince spora takatim kalmaz benim valla tebrik ederimKizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
O zaman az yemişsin ay bir tane eksik sanırımDiyet listesinde 6 sıkım çiğ köfte var aslında. Cumartesi gününde bende
Eki Görüntüle 1993359 Eki Görüntüle 1993360 Eki Görüntüle 1993361 Eki Görüntüle 1993362 Eki Görüntüle 1993363 Eki Görüntüle 1993364
Canım bana bu tarifi diyetisyenim vermişti. Öğlen yemeği olarak. . Bende demir eksikliği var. Diyet listem ona göreydi.. nohut biberle yeşillikle limonla yenilince direk kana geçiyormuş içindeki bütün vitaminler..Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım
Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü
Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaaağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.
Heheh tesekkur ederim sekizinci haftam bu benim, su zamana kadar 11 kilo verdim insallah geri almam hicbirini :)))Bu kadar az yiyince spora takatim kalmaz benim valla tebrik ederim
Tesekkurler canim, seninki nasildi? :))günün güzel geçmiş canım :)
Kim kıskandı ki menünüyoo hiç de kıskanmadım.
Maşallah kııız süper menüüüü
Aahh esine bir guzel cay sofrasini hazirlaaa ancak yeme canim :)))) sonra da gece boyu kendinle gurur duy, buyuk motivasyon kaynagi var icerikte benceDiyetteyim ve eşimin çayla birlikte yiyecekleriEki Görüntüle 1993369
Canım 2 gündür çocuk hasta yazamıyorum ama başladım haber vereyim dedim.Ilk fırsatta yazacam kalın sağlıcaklaGünaydınnnnn herkeseee. 12. Takım tam anlamıyla kurallarıyla bugün başlıyor.. Açılışa özel pasta ikram etmek isterdim ama ilk günden kaçamak yapmayalım herkese benden yeşil çayyyy...
Kilolarımızdan kurtulup fit kadınlar olmak için attığımız adımda herkese başarılarrrrr....
Bir benim.esim yapiyor saniyordum.Diyetteyim ve eşimin çayla birlikte yiyecekleriEki Görüntüle 1993369
Diyetisyen ilgili birine benziyor. Begendim ☺Diyet listesinde 6 sıkım çiğ köfte var aslında. Cumartesi gününde bende
Eki Görüntüle 1993359 Eki Görüntüle 1993360 Eki Görüntüle 1993361 Eki Görüntüle 1993362 Eki Görüntüle 1993363 Eki Görüntüle 1993364
Ben resim.ekleyemiyorum. Nasil ekleniyor yardimci olur musun?Eki Görüntüle 1993352 kızlar bu nohut salatam.. yanına yoğurt. . Daha da bişi yemicem inş..
Ben cok yorgunum.İyiyiz heralde :)) sen nasılsın?
Maşallah, böyle devam ederse almazsınızHeheh tesekkur ederim sekizinci haftam bu benim, su zamana kadar 11 kilo verdim insallah geri almam hicbirini :)))
Tesekkurler canim, seninki nasildi? :))
Hehe canim kosturmaktan da yiyemedim dogru Duzgun, ben ozellikle spordan sonra cok acikiyorum var midir caresi acepp?
Diyetteyim ve eşimin çayla birlikte yiyecekleriEki Görüntüle 1993369
İnadına yapıyor gibiBir benim.esim yapiyor saniyordum.
Benim diyetisyenm değil, kuzenimin:) Öyle neler yeniyor bakayım diye örnek liste almıştım.Diyetisyen ilgili birine benziyor. Begendim ☺
Kendi alıp gelmiş bir de, bu ne ya dedim ben diyetteyim sen ye... Yeme sen de çok mu zor diyorAahh esine bir guzel cay sofrasini hazirlaaa ancak yeme canim :)))) sonra da gece boyu kendinle gurur duy, buyuk motivasyon kaynagi var icerikte bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?