• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
Canım ıhlamur veya papatya kullanabilirsin bitki çayı olarak.
Bir de yağsız sütten iç kahveni. Nescafeyi de kafeinsiz olandan tüketebilirsin

Screenshot_2017-05-09-18-25-03-843.jpeg
Screenshot_2017-05-09-18-27-28-590.jpeg

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-09-18-27-57-243.jpeg
    Screenshot_2017-05-09-18-27-57-243.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 26
Uyaninca: 1 ceviz 1 kuru kayisi
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 avuç leblebi
Ara:
Yeni dünya
1 kare bitter çikolata
Yerfistigi
Nescafe
Aksam
çilekli semizotu salatasi
Afiyet olsun epey az yemişsin bravoo. Çilekli semizotu salatası nasıl oluyor gızz

Kızlar menümü yazayım yoksa abur cubur yicem dayanamayıp. Yazarsam buraya yemem.

Sabah 11:30
1 yumurtadan omlet
Yarım simit ve bir küçük ısırık börek, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,1 çk tereyağı ve 1 çk bal,çay

Ara 15:50
yarım muz, 1 ceviz, 7 fındık

Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase marul+kuru soğan salatası

Uyumadan yarım saat önce : Yoğurt kürü yicem

Su: 2 lt (3 lt olcak uyuyana kadar)
Spor:
600 ip
120 mekik (31 günlük mekik programı 3. Gün)
Leslie 3 mile walk

güzel canım afiyet olsun. az diyecektim ama saatlere bakınca iyi. kahvaltı da sağlam. muz da doyurucu :=)

Ne önerirsin ya çok yağlı geliyorlar bana ama ceviz ve badem yiyebilirim çiğ badem hiç yağlı gibi değil

fındık
çiğ badem
ceviz

:)

teşekkürler canimcim:KK200:
4 çilek biraz semizotu doğradım 3 yk yoğurtla karistirdim çok güzel oluyor tavsiye ederim
Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım:kk77:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 köy biberi
lor
çörek otu
zeytin

ARA
kahve
ceviz
2 lokum

ÖĞLE
yarım kase tarhana çorbası
et güveç
2 yk pilav
1 küçük Kemalpaşa

AKŞAM
bezelye yemeği
yoğurt
ayran

evet yanlış duymadınız yoğurt ve ayran yanyana :)

SU
2 litre

SPOR
leslie 2 mil
Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü:super:
Eki Görüntüle 1993352 kızlar bu nohut salatam.. yanına yoğurt. . Daha da bişi yemicem inş..
Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaa :sinirli:ağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.

Allah yardımcın olsun inş zor zamanlar bende herseye kendim koşturdum ailem yurtdışında esım baska sehırde idi ama Bı sekilde Rabbim yardım ediyo sen stres yapma İnş yavas yavas hersey olur mutluluklar şimdiden
Cok tskler canim insallah :))) aminnnn bolcaaa:dua:

Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım:kk77:

Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü:super:

Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaa :sinirli:ağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.
tuzsuz yapınca kotu olmuyor çiğ ıspanağı yoğurtlu armutlu da denemiştim galiba biraz midesizim:KK23:

Sabah:
1 dilim sucuk
1 kk peynir
6 tane yeşil zeytin
1 küçük domates
1 avuç maydanoz

Öğle:
5 çiğ köfte
1 bardak ayran

Akşam:
3 kepçe çorba
1 büyük kase ton balıklı salata

Günü ekmeksiz bitirdim, henüz 1.5 litre su içtim. 20 dk yürüdüm ama saat 20.30 gibi spor yapacağım.
Bitki çayı yok.

Sabah:
1 dilim sucuk
1 kk peynir
6 tane yeşil zeytin
1 küçük domates
1 avuç maydanoz

Öğle:
5 çiğ köfte
1 bardak ayran

Akşam:
3 kepçe çorba
1 büyük kase ton balıklı salata

Günü ekmeksiz bitirdim, henüz 1.5 litre su içtim. 20 dk yürüdüm ama saat 20.30 gibi spor yapacağım.
Bitki çayı yok.
Çiğ köfte ne güzel şey dimi :( ama sanırım cısssss listesinde

Back