Bir yemek yapiyorum 3 gun yeniyor vallaAyyy canım tavuklu pilav çekti ama ne kadar çok kalorisi öyle. Çok uzun zamandır pilav ve tavuk yemedim.
Tesekkur ederim ☺☺☺Menünü çok sevdim afiyt olsun
O yumurta yenmez sabah ay. Sabah üzerini giyene kadar haşlanır yumurta niye şimdiden yapıyorsun.Yarın için hazırlık yapıyorum şuan yumurta hasliyorum sabah icin
Ben meyveyi bile aksamdan dogruyordum. Anliyorum arkadasi. ☺☺O yumurta yenmez sabah ay. Sabah üzerini giyene kadar haşlanır yumurta niye şimdiden yapıyorsun.
Menün gayet güzel canım
Su ne kadar içtin?
Kahvaltı çok zayıf canım.daha çeşitli yesen süper olur
Aslinda bana da iyi gelmez canim cok sık aralikla yemek yemek ama istahim.cok acikti tutamadim kendimk bakalim yarin baskule nasil yansiycak
Bu spora göre menün az gibi geldi bana canım.sporunun maşallahı var süper ya yarısını bize yollasan
Akşam yediklerinin mazareti varmış.sıkıntı yokyarınki menüne bakarım bugünü saymayalım canım
Çoook iyi bir menü.sabaha kesin eksilirsin canım
Canım sık sık yemek bana hiç iyi gelmiyor.sende nasıl etki yapıyor? .Aslında cıss bir şey yememmişsin de çok sık olmuş araları
Menün iyiymiş canım.kesin ama kesin eksi görürsün sabaha .
Ayy bnde hamburgerciydim amaa çook eskide kaldı.şu ana ağzıma bile sürmem hele ki burger king ve mcdonalds.oğluş isterse büyüynce evde yaparım en kötü
Vericez canım.ben en son ne zaman 55tim bilmiyorum.ama olmak için ne yapmalıyız hepsini biliyoruz
Ay inanmıyorum anka.çok şanslısın bence
Canim 4 4luk olmus ögūnlerinMenüm
Kahvaltı 8.00 karatay kahv. 1 yum
Öğle 12.30
3 yk mercimekli bulgur pilavı.1 büyük kase cacık.1 köy tav.göğüs haşlama.2 k kayısı.
Akşam 18.30
4 yk mantar sote.1 parça haşlanmış tavuk.
bol yeşillik.1 kase cacık.
1 avuç kuruyemiş.çay 2 kupa
Su 3lt
Spor 1 sa tempolu yürüyüş.8000 adım
Okula da yürüyerek gidip geldim. 3000 adım
Baya hareketli bir gündü.
O yumurta yenmez sabah ay. Sabah üzerini giyene kadar haşlanır yumurta niye şimdiden yapıyorsun.
Bizi bizden başkası anlamiyorBen meyveyi bile aksamdan dogruyordum. Anliyorum arkadasi. ☺☺
Sen Karatay yap o zaman 2 öğün yeterli acıkmazsın da çok da iyi verirsinKöye gittiğim için erken kalkmak zorunda kalıyorum onun hazır olduğunu bilmek rahatlatır benieve gelene kadar beni tok tutsa yeterli eve geldikten sonra çorba salata bişeyler yaparım artik
Mümkün değil o yumurtayı soğuk yiyemem ben.Bizi bizden başkası anlamiyor
İnternetten araştırayım o zaman olabilirSen Karatay yap o zaman 2 öğün yeterli acıkmazsın da çok da iyi verirsin
Mümkünse kitabını oku canımİnternetten araştırayım o zaman olabilir
Benm karnımı doyursun sürece sıkıntı yokMümkün değil o yumurtayı soğuk yiyemem ben.
Afiyet olsun ozamanBenm karnımı doyursun sürece sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?