Akşama genel kontrol yapacağım uğramayanları çıkaracağım. Ona göre daha çok uğramaya çalış. Arkadaşına da hayırlı olsun inşallah.buradayım buradayım canım bir arkadaşımız da hamiş kalmış ona msj yazmaktan :)
yok yok uğramamazlık eder miyimAkşama genel kontrol yapacağım uğramayanları çıkaracağım. Ona göre daha çok uğramaya çalış. Arkadaşına da hayırlı olsun inşallah.
16 aylik canim ben pek tuketmiyorum zaten bi aabah cayim var bir de bir fincan en fazla 2 fincan kahvem varSenin bebeğin ne kadarlık canım. Bilmiyorum benim bebek kafeinden baya kötü olmuşmuş bırakınca kendine geldi çocuk
canım onu bilmiyorum ama ben içine birax toz tarçın birazda kuru meyve koyuyorum çok güzel oluyorKizlar acil cevap bekliyorum
Yulaf lapasini pisirirken sekerli vanilin katicam keke katilandan kalorisi cok mu zarari olur mu cok oyle daha lezzetli oluyorda
Inşallah da tarih belli değilRanazana kadar ohooo iyileşir bile inşallah.
4 aylıkken fark ettik canım şimdi 2 yaşında ama biraz beklemenizi söylediler düşebiliyormuş. Düşmeyince ameliyat dedilerGecmıs olsun Rabbim Şifa versin ne güzel erkenden fark etmişsiniz İnş cabucak iyileşir kuzu
Inşallah canımÇok geçmiş olsun inş hemencecik iyilesir
Kizlar acil cevap bekliyorum
Yulaf lapasini pisirirken sekerli vanilin katicam keke katilandan kalorisi cok mu zarari olur mu cok oyle daha lezzetli oluyorda
Simdi tatdim canim bayildimmm zaten 1litre sutten yapmistim cok az cikti hepsini yememek icin kendimi zor tuttumTamam aklıma yazdım
Ben de merak ettim nasıl oldu ki acaba. Şimdiden afiyet olsun
2_ cnm valla ben de eşim de peynir delısıyız ınan bazen 6 cesıt olur Bı onlar yeniyor ben cok abartmadan birer Çatal alıyorum valla :)
1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midir
Özū nerde satiliyor canim hic gormedim.vanilya özü koyarsan süper olur canım ya da vanilya cubugu
vanilin yani sekerli vanilin pek tavsiye edilmiyor
Simdi tatdim canim bayildimmm zaten 1litre sutten yapmistim cok az cikti hepsini yememek icin kendimi zor tuttumbebegimda tatsin istiyorum oda seversen hep yaparim artik
Özū nerde satiliyor canim hic gormedim.
Bu sefer icine hakiki 1 tatli kasigi pekmez koyayim bari
Afiyet olsun gayet sağlıklı için rahat rahat yersin ohSimdi tatdim canim bayildimmm zaten 1litre sutten yapmistim cok az cikti hepsini yememek icin kendimi zor tuttumbebegimda tatsin istiyorum oda seversen hep yaparim artik
Bende katıyorum canım çok.gzuel oluyorKizlar acil cevap bekliyorum
Kizlar acil cevap bekliyorum
canım onu bilmiyorum ama ben içine birax toz tarçın birazda kuru meyve koyuyorum çok güzel oluyor
vanilya özü koyarsan süper olur canım ya da vanilya cubugu
vanilin yani sekerli vanilin pek tavsiye edilmiyor
Ohh ne güzel bende pazara gitmek istiyorum eşime söyledim bakalım fırsat bulursam gelirim dedi... İnşallah giderim baya da uzak yuruyuş de olur.Mrhaba kizlar ogluslarla yarım saattir acik hava da yuruyusteydimiyi geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?