- 19 Mart 2017
- 116
- 104
- 18
- 29
kızlar leslie yi nerden yapıyorsunuz desem cahilliğim çok mu belli olurHehehe :))) bence hic yeltenme canim, yoksa uykun gelmek bilmez :)
Ben bu aksam 45 dk leslie yaptim canim, spordan sonra cok pis acikiyorum tutuyorum kendimisen hangi sporu yapiyorsun? :)
YouTube da ara,1 mil, 2 mil, 3 mil, 5tk. Kolaydan zora doğru.kızlar leslie yi nerden yapıyorsunuz desem cahilliğim çok mu belli olur
boy da alayım.
Estagfurullah, youtubeden zorluk derecelerine gore videolarini bulabilirsin. Leslie 3 mil 45 dk diye biliyorum, yalniz acaip yoruyor, bittikten sonra canim atistirmak istiyor tutuyorum kendimikızlar leslie yi nerden yapıyorsunuz desem cahilliğim çok mu belli olur
Kolayliklar diliyorumBen yarın sabah başlayacam ınsallh.
Ben ara öğünümu leslie öncesi yiyorum, 30-45 dk. 3 kuru kayısı ve 3 ceviz. Hem şeker iyi geliyor hem karbonhidrat. Ben 12 gibi yapıyorum ama, kahvaltıyi 8.30-9.00 gibi yaptığım için ara öğünüm denk geliyor. Sonrasında duş vs yeşil çay, 4-5 gibi de yemek yiyorum.Estagfurullah, youtubeden zorluk derecelerine gore videolarini bulabilirsin. Leslie 3 mil 45 dk diye biliyorum, yalniz acaip yoruyor, bittikten sonra canim atistirmak istiyor tutuyorum kendimi
Çok ağrı yapıyor mu acaba ilk kez yaptıktan sonra fitness gibiBen ara öğünümu leslie öncesi yiyorum, 30-45 dk. 3 kuru kayısı ve 3 ceviz. Hem şeker iyi geliyor hem karbonhidrat. Ben 12 gibi yapıyorum ama, kahvaltıyi 8.30-9.00 gibi yaptığım için ara öğünüm denk geliyor. Sonrasında duş vs yeşil çay, 4-5 gibi de yemek yiyorum.
Maalesef kapattık alımları. Ama siz zaten mezun olmuşsunuz yeni farkettim tebrikler..Kızlar selam.
Bildirim gelince gördüm takımı.
Üye ihtiyacınız var mı? :)
merhaba beni de alır mısınız gruba ?
Yaş 28
boy 174
başlangıç 76 (5 mart 2017) hamilelik nedeniyle kilo aldım
güncel 67,3 ( 7 mayıs 2017 )
hedef : 58
Arkadaslar bende katilmak istiyorum sayiniz tamamlandi mi
Günaydın tatlım. Yaz bakim bu gün neler yiyeceksinGünaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?