- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
- 323
yeşil çay da yogurtlu sodada çok faydalı ben faydasını görmüştüm yogurtlu sodanın içine yarım limon sıkmayı ihmal etmeSindirime ve zayıflamaya yardımcı olacak ne önerirsiniz? Yeşil çay, yoğurtlu soda gibi. Eğer faydasını gördüğünüz bir şey varsa ben de yapayım
Peki yeşil çayı nasıl ve nerden almak daha iyi olur ki acaba. Hazır yerine alıp demleyeyim miyeşil çay da yogurtlu sodada çok faydalı ben faydasını görmüştüm yogurtlu sodanın içine yarım limon sıkmayı ihmal etme
ben aktardan alıp demliyorum hazırlar işe yaramıyor pekPeki yeşil çayı nasıl ve nerden almak daha iyi olur ki acaba. Hazır yerine alıp demleyeyim mi
Teşekkür ederim . İngiliz karbonatını da deneyeyimben aktardan alıp demliyorum hazırlar işe yaramıyor pek
ben çok umutluyum canım ya 10 aylık bebegim var emziriyorum inşallah sütüm de azalma olmaz
Olabilir bunun içn ne yapmam gerekiyor. Ben de öğretmenim çalışmadan fırsat bulamıyorum toplu olarak yapıldığı için ben de yaparim gibi geliyoralımları kapattım canım. çok kalabalık olduk. ama daha şimdiden bazıları devam etmeyecek gibi takıl istersen bir kaç gün
inşallah işe yararTeşekkür ederim . İngiliz karbonatını da deneyeyim
kurallarımız 1. sayfada canım..Olabilir bunun içn ne yapmam gerekiyor. Ben de öğretmenim çalışmadan fırsat bulamıyorum toplu olarak yapıldığı için ben de yaparim gibi geliyor
chıa ya doktorum onay verdi yeşil çayıda gunde 2 bardaga kadar içebilirsin dedi ve daha önce de içtin bi zararını görmedim ama açlık otu hakkında bi fikrim yok yabi zararı hakkında hergün olmasada haftada 2 gün içsemmi açlık otunu yaaaaaa olmadı o zaman... açlık otuyla yeşil çayı içme canım.. bebeğe zararı olur.. chia hakkında fikrim yok. ben de emziriyorum.
kurallarımız 1.
Gün içerisinde yaptıklarımı yazarım ben de o zaman
bilemiyorum benim doktorum yeşil çaya izin vermedi canım.chıa ya doktorum onay verdi yeşil çayıda gunde 2 bardaga kadar içebilirsin dedi ve daha önce de içtin bi zararını görmedim ama açlık otu hakkında bi fikrim yok yabi zararı hakkında hergün olmasada haftada 2 gün içsemmi açlık otunu ya
Ay ise yariyor mu3 yemek kasıgı yogurt 1 dogal maden suyu yarım limon suyu karıstır sabah kahvaltısından yarım saat önce iç ve birde gece yatmadan önce
dikkat edersen verirsin inşallah canım. kilo hedef kilo boy yazar mısın? menülerini yaz her gün...Yaza tüp bebek yapmayı düşünüyoruz kesinlikle 8 9 kilo vermem lazim
geröekten bende en çok işe yarayan şey oldu umarım sende de ile yararAy ise yariyor mu
Kilom 62 boy 150 hedef 55dikkat edersen verirsin inşallah canım. kilo hedef kilo boy yazar mısın? menülerini yaz her gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?