İnşallah istediğimiz gibi olur canımÇok merak ettim seni hadi inşallah istediğin kiloya kavuşursun o zaman
Vallahi kaptan bizi dövecek. Kaşar yasakmış
Cok tesekkur edwrim canim sag olasin firsat bulabilirsem bebegime yemek yedirwyim cikip yuruycemGeçmiş olsun canım. Akşam yaparsın sporunu evde ufak olmaz mı?
tamam canım düzelteyimAnka canım listede benim başlama tarihim yanlış sanırım., çünkü ben korhilapden önce başladım.. birde hedef kilom da arada kaynamış o da 58 canım
nerde yazdın canım.Merhaba tekrar.
Yufka ekmek yemedim. Diger yazdiklarimi yedim. Sporu da aksam yapacagim
yemek mi gerekiyormuş. bir ara oğun yapılabilir ama akşam yemeğini 19.00 dan sonra bırakmamak lazım.Akşam 19:00 dan sonra yememek kötüymüş. Bu aralar spor yapmam biraz zor ama en azından kural gereği 15 dakika yapmaya çalışacağım. Daha önce kefir ile kilo vermiştim, bir süredir içmiyordum tekrar başlıyorum
ben yeni başladım canım. ama sen menülerini yazdıkça oturturuz inşallah. şunu çıkar şunu kat diye diye bi yol buluruzCanım sen şimdi diyetisyene gidiyorsun tecrubelisin sende benim diyetisyenimolsan
O açıdan değil, geç uyuduğum için o saatten önce yediysem çok acıkıyorum. Benim için kötü oldu yaniyemek mi gerekiyormuş. bir ara oğun yapılabilir ama akşam yemeğini 19.00 dan sonra bırakmamak lazım.
alımları kapattım canım. çok kalabalık olduk. ama daha şimdiden bazıları devam etmeyecek gibi takıl istersen bir kaç günben de girebilir miyim takımasuan diyete yapmam lazım ama tek başıma yapamıyorum
anladım canım. ben 4 ten önce uyumuyorum alışırsın yavaş yavaş. 9,30 gibi süt yoğurt ayran vb ile ara öğün yapabilirsin istersen.O açıdan değil, geç uyuduğum için o saatten önce yediysem çok acıkıyorum. Benim için kötü oldu yani
akşam menünü tam olarak yazar mısın bu şekilde takip etmem çok zor.Merhabalar, gunde iki ogun yiyorum.
Sabah 11de probiyotik yogurdun icine kuru kayisi ve incir koyup yedim, icine tarcin attim biraz, bir de 1saat once sekersiz cay ictim, aksam yemegi icin saat 7yi bekliyorum...
Siz neler yediniz?
sayılır ama ben yarından itibaren saymaya başlayacağım canımŞimdi ben bırsuru msj yazdım sayılır mı kaptan :)
Bende katilmak istiyorum ne yapmaliyim hanimlar.
olacağız inşallah canımkızlar diyet için alışverişe çıktım yeşil öay açlık otu ve chıa tohumu aldım yarın için maratona hazırım inşallah hepimiz incecik oluruz
Tamam bakalım zararsız sıvılar ile doldururum mideyianladım canım. ben 4 ten önce uyumuyorum alışırsın yavaş yavaş. 9,30 gibi süt yoğurt ayran vb ile ara öğün yapabilirsin istersen.
ben çok umutluyum canım ya 10 aylık bebegim var emziriyorum inşallah sütüm de azalma olmazolacağız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?