Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende sorayım 6 Mayıs ya benım su anda bildirim msj vs zorunluluğu var mı yoksa bizim gurup sonra mı baslıycak :)
yarından itibaren herkesinnnnnnn zorunluluğu var canım. deneme süresindesiniz.
26 mayısta en çok kiloyu verenler ve bütün kurallara uyanlar listeye girecekler. diğerleri yedekten devam edebilir ya da diğer takımlara geçebilir.

Tamam canım sağol birde mesela acikcasi ben spor falan tamam da menu olayını nasıl yapıcam bilmiyorum cunku ailecek kahvaltı ediyoruz 10 gibi kızım oglen uykusuna yatıyor yemeğini yiyip ben o arada bısey yemiyorum 8 9 gibide corba makarna ne olursa işte çunku kızıma gore yapıyorum esım evde akşam yemeği yemedigı için kızımda yemek seçer nasıl olacak bilmiyorum Bı akıl versen :)

Canım benim 3 çocuğum var. Kızım engelli oğlum yemek seçiyor bebek yeni ek gıdaya geçti... Babayla oğlana aynı yemeği, kıza başka, bebeğe başka kendime başka yemeği yapıyorum. Bilmem anlatabildim mi

Hay maşallah :) Rabbim kolaylık versin kardeşim ben kızıma ne yapıyorsam ondan yiyorum asıl beslenmem esım gelince cay saatinde yediklerim artık onları da bıraktığıma gore o zaman ne yiyorsam onu yazarım hayırlısı artık

Benim kızımla bebeğin yedikleri bana uygun değil. Oğlanla babası da pek sebze yemiyor. O yüzden mecbur böyle oluyor. Ben kendime yemek yapmadığım için ekmek arası geçiştire geçiştire kilo aldım hep. Şimdi yapmaya başladım bakalım.

8-9 çok geç bu arada 5816bursa .. Çocuk için de geç. 7 de bitirmeye çalış yemek işini canım. 9.30 gibi ara öğün yaparsın kızınla.
Haklısın cnm dikkat edicem artık bi sekilde duzene sokarım inşallah aslında eskiden beri gece yatarken bile makarna pilav vs ne olursa yiyip yatardım ama 60 kilonun ustune cıktıgımı bilmem kızım olduktan sonra aktif sporu bıraktım sanırım ondan İnş eski kiloları buluruz yine

Ben de yıllarca 45 kiloydum ama yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor demekki.

Kaptan ben bilgilerimi kontrol ettim.sıkıntı yok.eline sağlık canım.akşam menümü yazarım

Merhabalar, gunde iki ogun yiyorum.
Sabah 11de probiyotik yogurdun icine kuru kayisi ve incir koyup yedim, icine tarcin attim biraz, bir de 1saat once sekersiz cay ictim, aksam yemegi icin saat 7yi bekliyorum...
Siz neler yediniz?

Senin yaptıklarını yapayım bende.Neyi yap dersen onu yapacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…