Ben butun performans gösterip kilo verenleri 19 mayısta alacaktım ama maalesef olmuyormuş bir sonraki haftaya inşallah. Şimdi paylaşımlara, diyete ve spora tam gaz devam.ben de yakaladım mı anlamadım ya ...
merhaba 19 mayıs' tan sonraki cumaya kadar düzenli olarak menü bildirimi yaparsak listeye girebiliyor muyuz? yani bu msjdan ben bunu anladım da :)Kızlar menülerinizi akşamları toplu olarak da yazmayı unutmayın.
Bu arada 6 ve 7 mayısta başlayanlar maalesef 19 mayısta listeye giremiyormuş. Bir sonraki cuma gireceklermiş. 5 mayısta başlayanlar 19 mayısta girebilecekler.
hayırlısı kuzum ben buradayım pür dikkat :)Ben butun performans gösterip kilo verenleri 19 mayısta alacaktım ama maalesef olmuyormuş bir sonraki haftaya inşallah. Şimdi paylaşımlara, diyete ve spora tam gaz devam.
Sonuçta sonraki hafta da olsa en çok kilo verenler girecek listeye
Ebru şallı 21 günde yağ yakma plates videosunu açın haftada 1 kilo kesin gidiyor. Tabi yemeye de dikkat etmeli. Ben 15 martta 74 kiloydum. Nisan sonu 65 kilo olmuştum. Ara verdim durdu hala 65 im
ben 3 gün yapıp o programı tutulmustumAyyyy süpermis ben de bakayım bu videoya
Kızlar menüleri akşam toplu olarak yazalım mi
Menü
spor
Su
Şeklinde
Daha derli toplu olur yorum yapmak da güzel olur :)
Öyle deme canım bizde azar azar gramlar giderken senden daha çok çok kilolar gidecek. Hiiiiç takılma zaten bir kaç güne 2 li rakamlarda olursunüç sayılı kilolarda tek ben varım heralde aslında çoğu arkadaşlar fit ama yine de kilo vermek istiyorlar ne güzel gerçekten de kendimizi saldık ne oldu
Üzme kendini cancazım herkesin yaşadığı bir değil.biz çocuk isteyenler için zor süreç.hormon ilaçları falan şişiriyor bizi.ama direnicez yapcak bişey yoküç sayılı kilolarda tek ben varım heralde aslında çoğu arkadaşlar fit ama yine de kilo vermek istiyorlar ne güzel gerçekten de kendimizi saldık ne oldu
Cnm moral bozmak yok sen eger dikkat edersen burdaki bir cok arkadaştan daha hızlı verirsin senın Ödemin ve suyun fazladır bir haftada cabucak gider dikkat edersen sonrası sabırla İnş cok guzel olacak inan :)üç sayılı kilolarda tek ben varım heralde aslında çoğu arkadaşlar fit ama yine de kilo vermek istiyorlar ne güzel gerçekten de kendimizi saldık ne oldu
Aynı seyleri yazmışız :)Öyle deme canım bizde azar azar gramlar giderken senden daha çok çok kilolar gidecek. Hiiiiç takılma zaten bir kaç güne 2 li rakamlarda olursun
Yedik yedik de yağları vücudumuzda kaldı işte
Kesinlikle öyle zaten belli bir kiloyu aştıktan sonra korumaya da alsan kendiliğinden gidiyor :) başlangıçta biraz sabırla her şey hallolacak insallahCnm moral bozmak yok sen eger dikkat edersen burdaki bir cok arkadaştan daha hızlı verirsin senın Ödemin ve suyun fazladır bir haftada cabucak gider dikkat edersen sonrası sabırla İnş cok guzel olacak inan :)
KızKesinlikle öyle zaten belli bir kiloyu aştıktan sonra korumaya da alsan kendiliğinden gidiyor :) başlangıçta biraz sabırla her şey hallolacak insallahbiz mi basaramicaz
Aynen :) 58 neden merak ettim bende de var ya :)Kesinlikle öyle zaten belli bir kiloyu aştıktan sonra korumaya da alsan kendiliğinden gidiyor :) başlangıçta biraz sabırla her şey hallolacak insallahbiz mi basaramicaz
Boya göre ben de tombişim tatlım. Öyleki ayakkabımı bağlamak için katlanamıyorum. Katlansam nefesim kesiliyor. Bu kış üç ayda 9 kilo aldım . Yazık bana !!ay tombiş benim ya :)
ben de 2-3 aydır kilo almadım ama veremedim de anca bir kilo falan canım artık dur demek lazımBoya göre ben de tombişim tatlım. Öyleki ayakkabımı bağlamak için katlanamıyorum. Katlansam nefesim kesiliyor. Bu kış üç ayda 9 kilo aldım . Yazık bana !!
ben ayın 6 sında girmiştim gruba şimdi biz grup dışı mı kaldık yani anlayamadımKızlar menülerinizi akşamları toplu olarak da yazmayı unutmayın.
Bu arada 6 ve 7 mayısta başlayanlar maalesef 19 mayısta listeye giremiyormuş. Bir sonraki cuma gireceklermiş. 5 mayısta başlayanlar 19 mayısta girebilecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?