Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba 19 mayıs' tan sonraki cumaya kadar düzenli olarak menü bildirimi yaparsak listeye girebiliyor muyuz? yani bu msjdan ben bunu anladım da :)

hayırlısı kuzum ben buradayım pür dikkat :)

Ayyyy süpermis ben de bakayım bu videoya
ben 3 gün yapıp o programı tutulmustum
Sanırım spora alışkın olanlar için aman dikkat kizlar Super başladık vallahi inşallah kaslı bol eksili hanımlar olarak bitiririz mekik ve planka uymaya calisirim diye düşündüm ama plank 30 en başlayacağım 2 dk denemiştim sonuç hüsran kasar maalesef güzel olmasına rağmen oldukça yagli kızlar aman dikkat

üç sayılı kilolarda tek ben varım heralde aslında çoğu arkadaşlar fit ama yine de kilo vermek istiyorlar ne güzel gerçekten de kendimizi saldık ne oldu
Öyle deme canım bizde azar azar gramlar giderken senden daha çok çok kilolar gidecek. Hiiiiç takılma zaten bir kaç güne 2 li rakamlarda olursun
Yedik yedik de yağları vücudumuzda kaldı işte

üç sayılı kilolarda tek ben varım heralde aslında çoğu arkadaşlar fit ama yine de kilo vermek istiyorlar ne güzel gerçekten de kendimizi saldık ne oldu
Üzme kendini cancazım herkesin yaşadığı bir değil.biz çocuk isteyenler için zor süreç.hormon ilaçları falan şişiriyor bizi.ama direnicez yapcak bişey yok

Cnm moral bozmak yok sen eger dikkat edersen burdaki bir cok arkadaştan daha hızlı verirsin senın Ödemin ve suyun fazladır bir haftada cabucak gider dikkat edersen sonrası sabırla İnş cok guzel olacak inan :)

Cnm moral bozmak yok sen eger dikkat edersen burdaki bir cok arkadaştan daha hızlı verirsin senın Ödemin ve suyun fazladır bir haftada cabucak gider dikkat edersen sonrası sabırla İnş cok guzel olacak inan :)
Kesinlikle öyle zaten belli bir kiloyu aştıktan sonra korumaya da alsan kendiliğinden gidiyor :) başlangıçta biraz sabırla her şey hallolacak insallah biz mi basaramicaz

Kesinlikle öyle zaten belli bir kiloyu aştıktan sonra korumaya da alsan kendiliğinden gidiyor :) başlangıçta biraz sabırla her şey hallolacak insallah biz mi basaramicaz
Kız miiniik2558 zaten zayıfcacıksın hedef kilona gelip yok olmayı mı düşünüyosun ay

Boya göre ben de tombişim tatlım. Öyleki ayakkabımı bağlamak için katlanamıyorum. Katlansam nefesim kesiliyor. Bu kış üç ayda 9 kilo aldım . Yazık bana !!
ben de 2-3 aydır kilo almadım ama veremedim de anca bir kilo falan canım artık dur demek lazım

ben ayın 6 sında girmiştim gruba şimdi biz grup dışı mı kaldık yani anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…