Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de seninle aynı durumdayım.nerdeyse üç aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama gram oynamıyor.daha sıkı yapmak gerek galiba

Ben de seninle aynı durumdayım.nerdeyse üç aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama gram oynamıyor.daha sıkı yapmak gerek galiba
Ben hic 2-3tabak yemek yemem
Misal 1 tabak sebze yaninda yogurt yada salata doyarim

Porsiyonlarim hep azdir
Aburcuburuda cok ama cok azalttim.
Hani gr bile oynamamasi tuhaf degil mi?
Regl oldum hani oynar bu sefer dedim yok yine 58.
Bisileri degistirmeliyiz sanirim vucut alisti
Detox yapmayi planliyorum

Selam kızlarr
sabah bildirim gelince bi bakayım dedim de hoşuma gitti buralar, mesaj atsam bişey kaybetmem heralde dedim

Kilo problemim fazla değil, eylül başında 65'tim baya kilo verdim. Şimdi de 3-4 kilo versem benim için yeterli fakat benim bolgesel problemlerim var yani spor ağırlıklı sıkılaşmaya yönelik çalışmak istiyorum. Eğer kriterlere uygunsa katılmak isterimm...

Güncel kilom sabah tartıldım 58,7
Hedef kilom 55

Her gün yapılacaklarrr;
3 lt su✔
1 kase yoğurt ✔
En az 15 dk karın_bacak_kalca egzersizleri✔
Tatlıya asla hayır diyemeyen biri olarak günde 2 minik kare bitter cikolata hakkı veriyorum kendime ✔ Nefsim körelsin bari....
Bunların dışındaaaa, beyaz ekmek, makarna, pilav, kola, meyve suyu gibi şeyler çooook uzun süredir hayatımda yok yine ayni sekilde devam.

Listeye eklersen sevinirim canım @anka_misali

Edit; kendimle ilgili bilgi yazmayı unutmuşum;

Yaş 21
Boy 1,66
Universite öğrencisiyim, finaller vs araya girince belirtip önceden bildirim yapabilirim, sorun olmazsa...

şimdi yarından itibaren 2 haftalık deneme süreci başlayacak o zaman

ay tombiş benim ya :)

Canim hosgeldin listeye giremezsin malesef verecek kilo en az 5 6 olmasi lazim ama sen yine de paylaşım Yap:)

2
Kizlar gunaydin ne kadar hizli ilerlemis cok sayfa var okumadigum bebegimi emzirirken simdi okuyacagim bastan
Sabah kahvaltim
1 yumurtadan isoanakli peynirli omlrt
1.5 dilim tam bugday ekmek
6 zeytin yedim

Yarim litre su ictim

Kizlat cogunlugumuz ankaradaymisiz belki ilerde toplasiriz diyet kurabiyeler yapip belkide yuruyus yapariz daha cok motuve olmak icin hep beraber

Yapalımmmmm toplaşalımmm zapzayıf olup güzl kıyafetler alalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…