Sodali ayran ne canim, nasil yapicazve ne zaman icicezdogum yaptıktan sonra aldıgım kiloları veremedim 67 kiloydum daha sonra 1 ay kadar düzenli bi şekilde diyet yapıp 59 kiloya ulaştım ve ara verdim bir dahada başlayamadım yeniden alıyorum kiloları bende sodalı ayran çok işe yaramıştı midenizde sorun yoksa tavsiye ederim kızlar
Canım dahiliye veya endokrinoloji bölümüne git kan tahlillerine baktır tatlım. B12 ve dvit düşük olabilir. Troidlerini falan incelesinler.Hayırlı olsun
İki yıllık evliyim çocuk yok evlendiğimde 62 kilo iken şimdi 72 kiloyum boy 1.64 yaş 24 evliliğe adapte olmada sorun yaşadım galiba bunalım depresyon falan derken aldım kiloları. Sabahları erken kalkamıyorum on biri falan buluyor moralim bozuk olduğu zaman yemek yiyorum hemen spor yapamıyorum halbuki bir sürü vaktim var tükenmişlik ten mı artık neyse kendim için hiç bir şey yapamıyorum bu aralar da doğru düzgün yemek bile yemiyorum ama bir gram yine veremiyorum iki aydır ekmek pilav yemiyorum mesela ama nasıl bir bünye varsa gitmiyor kilolar
Vayyyy başlık bile yapılmış harikasınEvet istersek veririz canım hem nasipse bayramdan sonra ikinci aşılama düşünüyorum o zaman a kadar en azından beş altı kilo gitmiş olsun
Troid lerde sıkıntı yok dedi doktor ama galiba b12 de eksiklik varCanım dahiliye veya endokrinoloji bölümüne git kan tahlillerine baktır tatlım. B12 ve dvit düşük olabilir. Troidlerini falan incelesinler.
Kolay gelsin canimEvetttt herkesi uyuttum bilgisayarımı açtım çayımı alıp geçmişe gidiyorum kızlar. Bakalım kimler katılmış aramıza. Hedefler neymiş görelim toplu halde
Kıskandığını zannetmiyorum canım bence o rahatı bozuluyor çocuklara 1 saat bakıyor diyeŞimdi kiskaniyor mu güya benim eşim de sağlık için diyor ama içten içe beni beğenmediği ni hissediyorum
Bebek de olmayınca hep kilo yüzünden deniyor üzülüyorum
teşekkur ederizHayırlı olsun hanımlar ...
Yardıma ihtiyacınız olursa Bi tık yakınınızdayız 7. Takımda ...
çok teşekkur ederim ausencia sayende açtımHadi bakalım ... bol bol kilo verilen .. güzel paylaşımların olduğu haftalarınız olsun ...
Kolay gelsin kaptanımAnka
Hayırlı olsun arkadaşlar
ama ben kendimi toparladıktan sonra katılmayı düşünüyorum.
teşekkur ederizHayırlı olsun kızlar.
bana açıldı diye bildirim geldi ama ?
diyet mi yapıyoruz
Cathy varım diyor59.7 kiloyum..boy 1.65
Bir hayırlısı ile atanip bir de kilo verdiğimde kendime güvenim geri gelecekKıskandığını zannetmiyorum canım bence o rahatı bozuluyor çocuklara 1 saat bakıyor diye
Inşallah canımBir hayırlısı ile atanip bir de kilo verdiğimde kendime güvenim geri gelecek
tatlım senin çok uçuk bir hedef olmuş sanki. boyuna gore zaten ideal kilonun altındasın.Ay heyecanlandım vallahi
Başlıyorum o halde
Haydi hayırlı olsun
173-55 hedef 48 yas 21
Günde en az 2 bitki çayı ve 2 buçuk litre su içmeyi planliyorum
Merhaba.Ben de katilmak istiyorum Boy 163 kilo 68 hedef 58teşekkur ederiz
çok teşekkur ederim ausencia sayende açtım
her zaman beklerim tatlım
teşekkur ederiz
bir de hedef kilo alayım canım
b 12 eksikliği de kilo vermeyi bir nebze zorlaştırıyor diye duymuştumTroid lerde sıkıntı yok dedi doktor ama galiba b12 de eksiklik var
46 kiloydum ben bir depresyonla boyle oldu kısa sure içinde öyle olduğunu biliyorum ama sanırım bu kiloda olmak modumu düşürüyortatlım senin çok uçuk bir hedef olmuş sanki. boyuna gore zaten ideal kilonun altındasın.
her zaman bekleriz tatlım. çok geç kalma ama ertelediğimiz her gün hedeflerimizi ve hayallerimizi uzaklaştırıyoruzAyy hayırlı olsun herkes hedefine ulaşabilsin inşallah :)
Şu aralar yediğim içtiğim şeylere pek özen gösteremiyorum Allah affetsin
"Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" kontenjanına yazdırabilir miyim adımı
En yakın zamanda aktif olarak aranızda olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?