Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selamlarrr hanımlarr
Ben 5.takım kaptan yardımcısıyım.. Paylaşım alanına bakayım dedim gördüm sevindirik oldum gelip bi selam vereyim dedim..
İstediğiniz zaman etiketleyebilirsiniz beni de yardıma ihtiyacınız olursa,kız Özge gel bi el at;arada kahve ıcmeye gel ya daaa gel ıkı lafın belini kıralım diyebilirsiniz her zaman Benden cookk tecrubelı arkadaslar vardır ama corbada tuzumolsun isterim
Takım hayırlı,yenı uyelerıne ugurlu olsun ınsallah Anka bol bol mezun vermenız dılegıylee

Hoşgeldin canım çok teşekkür ediyoruz. Biz etiketlemeden de gel lütfen.

Canım Anka'm ne güzel yapmışsın Bende ara ara uğrayıp motive mesajlarınızı okurum. Paylaşım yaparım. Sen çok iyi geliyorsun bana bende bu sayede dikkat ederim azıcık
Anammmm kim gelmiş hoşgelmişşş... Sen de bana çok iyi geliyorsun canım. Mutlaka beklerim.

Ay maşallah yeni farkettim ne kadar çok kilo vermişsiniz maşallah maşallah... Darısı başımıza inşallah.

Evettt besmeleyle takımın açılışını yapayım. İnşallah bol paylaşımlı bol motivasyonlu bir takım oluruz....
yeni takımın hayırlı uğurlu olsun canım
2 yıl oldu sanırım takım can çekişiyordu takımı kapatıp o zamanlar kaptanı olduğum 8.takıma kalan üyeleri transfer etmiştik,en çok üzüldüğüm şey bir takımın kapanıyor olması..
şu an o kadar sevindim ki anlatamaminşallah her daim 12.takım var olur,çok güzel kilolar verilir burada
sanada bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum ne iyi ettin de tekrar can verdin buraya
2 takım daha var kapalı olan 11. ve 13.takım ben 13.takımı açmayı çok istiyorum bir müddet sonra inşallah açıcam
birileride 11.takıma can verirse hiç eksiğimiz kalmayacak

Çıktık bir yola ama bakalım inşallah alnımızın akıyla çıkarız içinden. Çok sağol canım desteğin için.. Sık sık ziyarete gel sen de.

Listeyle daha çok motive oluyoruz aslında ama tabii yoğunsan bişey diyemem. Beklerim her zaman

Ayyy insallah yaaa aynanin karsisina gecince kendimi begenmek istiyorum:) bu arada ne zaman baslayacak nasil olacak ilk defa duydum bu takımı
Canım yarın sabah kilomuzu ve son hedef kilomuzu yazacağız. 19 mayısa kadar deneme suremiz var 19 mayısta biz de listedeyiz inşalllah. Yarından itibaren her cuma kilo bildirimi yapacağız.

Takım olarak diğer takımlarla yarışıyoruz. O yüzden çok dikkiat edecğiz. Kaçamak yok artık. Ve hem yarışarak eğleneceğiz hem de kilolarımızdan kurtulup manken gibi olacağız

Her gün menu paylaşımı en az 1.5 lt su en az 15 dk spor ve diğer arkadaşların menulerini yorumlama mecbur. Bu kadar zaten sonra yavaş yavaş başka kurallara getiririz hep beraber Fırsat buldukça girsen yine yaparsın

Kiz gelmemmi tabiki gelicem hadi bakalim allah yüzümüzü kara çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…