• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neler olmuş kızlar bu takımda.bende annemle ilgili bilgi vereyim ve izne ayrılayım dedim. Biliyorsunuz annem trafik kazası geçirdi. Bana iyi olduğunu söylemişlerdi ama malesef geldiğimde hiçte iyi bir manzarayla karşılaşmadım. Oldukça kötü bik kaza ve hala yatıyor malesef. ona bakıyorum çok yoğun ve kalabalık ziyaretçi akınımız var, dolayısıyla burada uzun süre aktif olamayacak gibiyim. bu haberi vermek istedim ancak takım belkide kapatıldı blmiyorum. eğer transfer olduysa bu durumum değerlendirilsin, zira takımdan atılıp hakkımın yanmasını istemiyorum. İnşallah annem iyi olsun tekrra döneceğim..
Sevgiler
Sağlıklı yaşamlar diliyorum.

Neler olmuş kızlar bu takımda.bende annemle ilgili bilgi vereyim ve izne ayrılayım dedim. Biliyorsunuz annem trafik kazası geçirdi. Bana iyi olduğunu söylemişlerdi ama malesef geldiğimde hiçte iyi bir manzarayla karşılaşmadım. Oldukça kötü bik kaza ve hala yatıyor malesef. ona bakıyorum çok yoğun ve kalabalık ziyaretçi akınımız var, dolayısıyla burada uzun süre aktif olamayacak gibiyim. bu haberi vermek istedim ancak takım belkide kapatıldı blmiyorum. eğer transfer olduysa bu durumum değerlendirilsin, zira takımdan atılıp hakkımın yanmasını istemiyorum. İnşallah annem iyi olsun tekrra döneceğim..
Sevgiler
Sağlıklı yaşamlar diliyorum.

Geçmiş olsun cnm

Ya moralim çok bozuk :( dün reçel ekmek yedim sabah kilom 68.80 olmuştu :( bugün çok dikkat ettim şimdi de tartıda 69.50 gördüm şaka gibi. Neden böyle oldu acaba. Karnım ağrıyo acaba adet şişliği mi :( daha sezaryen olalı 2 ay oldu olacağını sanmam. Sabah erkenden kalkıp 2 saat yürüyüş yapacağım

Sabah : domates - peynir - zeytin - salatalık - kıvırcık - rezene çayı

Öğlen : çorba

Akşam : taze fasülye

Aralarda : beyaz leblebi

Bol su

kızlar merhaba.
geçmişe dönük tüm sayfaları okudum, benbirtaneyim isyanında cok haklı.
ben burada hiç bulunamıyorum. ofisim yeni olduğu için gece kaçlara kadar işteyim, bir yandan ev, bir yandan annemin sorumluluğu. biliyorsunuz.
ama inanın hiç bırakmıyorum diyeti. küçük küçük kilolar veriyorum ama emin adımlarla gidiyorum. her gün spor yapmaya çalışıyorum.
sadece oturup geçmişi okumak yazmak her gün mümkün olmuyor.
çirkinim 8.takıma geçerseniz beni de alın bırakmayın olur mu. isterseniz 2 hafta izin verin ben bir toparlanıp geleyim. ya da 2 hafta daha beni böyle idare edin, kilo bildirimini hiç atlamam ama her gün giremiyorum biliyorsun :( sen benim hakımda karar ver, ben bugün girip yine yazacağım canım. izin verseniz de 2 hafta boyunca diyeti bırakmicam tabii ki. ama 8.takıma geçerseniz beni sakın bırakmayın tamam mı :))

Kızlar bir an önce şu belirsizliği bir çözelim şimdi 8. takıma geçiyor muyuz ?
Ben bu durumu çözüp öyle bildirim yapmak istiyorum inannın bu belirsizlikle hiç girmek bile istemiyorum topiğe.

kızlar merhaba.
geçmişe dönük tüm sayfaları okudum, benbirtaneyim isyanında cok haklı.
ben burada hiç bulunamıyorum. ofisim yeni olduğu için gece kaçlara kadar işteyim, bir yandan ev, bir yandan annemin sorumluluğu. biliyorsunuz.
ama inanın hiç bırakmıyorum diyeti. küçük küçük kilolar veriyorum ama emin adımlarla gidiyorum. her gün spor yapmaya çalışıyorum.
sadece oturup geçmişi okumak yazmak her gün mümkün olmuyor.
çirkinim 8.takıma geçerseniz beni de alın bırakmayın olur mu. isterseniz 2 hafta izin verin ben bir toparlanıp geleyim. ya da 2 hafta daha beni böyle idare edin, kilo bildirimini hiç atlamam ama her gün giremiyorum biliyorsun :( sen benim hakımda karar ver, ben bugün girip yine yazacağım canım. izin verseniz de 2 hafta boyunca diyeti bırakmicam tabii ki. ama 8.takıma geçerseniz beni sakın bırakmayın tamam mı :))

canim sen aklimdasin unutmam seni :))

Kızlar bir an önce şu belirsizliği bir çözelim şimdi 8. takıma geçiyor muyuz ?
Ben bu durumu çözüp öyle bildirim yapmak istiyorum inannın bu belirsizlikle hiç girmek bile istemiyorum topiğe.

Valka be derseniz ben uyarim kızlar. ..istersenuz buradan devam edelim cumaya kadar bi deneyelim kendimizi..istersenizde gecelim...herkes fikrini yazsin...

2.TAKIM 326. ETAP** DÖRDÜNCÜ

dalin26 ( 74.5 ///%) bildirimde bulunmadı.
değişimgünlüğüm ( 63,5/63 /0,5/%0,79)
cirkinordekyavrusu (68/68/0/% 0)kilosu sabit.
benbirtaneyim ( 72.8/72,4/0.4/%0.55) geri dönmek üzere ayrıldı.
adayaren38 (69.3/69/0.3/%0.43)
rabia1984 (87.3/86/1,3/%1.49)
luveyla (68.8///%) bildirimde bulunmadı.
TheBeyin (66/66/0/%0) kilosu sabit.
maviask (55.6/55.4/0,2/%0.36)
phalanx(68.8/67.7/1.1/%1,60)

bu listeyi düzenleyip paylaşım alanında sunacagız cumaya... bence yapabılırız...denmeye var mısınz??

canım yarından itibaren daha cok girmeye calısacagım. eger cuma günü toplantı olmazsa öğleye dek verilen sonuçların listelenmesinde de yardım ederim. ben varım diyorum :)

Tamam tatlim..bi aksilik olmazsa ben bu cuma musaitim...hepimizde saat 10 a kadar bildirimlerimizi yaparsak tamamdir bu iş. ..

Ben de varım ama bir kaptanın olması şart ya kaptan değişsin yada 8. Takıma taşınalım

Belki kaptan gelir o zamana bi hafta yerimizde kalalim olmazsa geceriz 8. Takima..cunku dalin donerse ayip olur diye dusunuyorum..

selam kızlar:3:
takımınızın bizim takıma katılmasında hiç bir sorun yok,istediğiniz her an transfer olabilirsiniz:16:
sanırım bu haftayı takımınızda geçirmek istiyorsunuz,ben listenizde elimden gelen yardımı yaparım:29:
takıldığınız her şeyi sorabilirsiniz:34:

kapımız her zaman açık:54:

Dediğiniz gibi olsun bakalım kızlar ama kimse kalmadı bakın motivasyon falan kalmadı bende :/

selam kızlar:3:
takımınızın bizim takıma katılmasında hiç bir sorun yok,istediğiniz her an transfer olabilirsiniz:16:
sanırım bu haftayı takımınızda geçirmek istiyorsunuz,ben listenizde elimden gelen yardımı yaparım:29:
takıldığınız her şeyi sorabilirsiniz:34:

kapımız her zaman açık:54:

Tamam o zaman hadi hep birlikte gecelim 8. Takıma. .kimsenin motivasyonu dussun istemem kendimde dahil olmak uzere....

Back