• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka canım hayırlı olsun yeni takımınız.bende sohbete motive olmaya uğrarım.verilecek çok az bir kilom kaldı.onu da yavaş yavaş kendimi yormadan vermek istiyorum.gruba ayak uydurmam herhalde.sizin adınıza çok sevindim.dilerim hepiniz hedefinize ulaşırsınız ve bende tabii.rastgele kaptan :KK36::KK36::KK36:

Anka Anka canım hayırlı olsun yeni takımınız.bende sohbete motive olmaya uğrarım.verilecek çok az bir kilom kaldı.onu da yavaş yavaş kendimi yormadan vermek istiyorum.gruba ayak uydurmam herhalde.sizin adınıza çok sevindim.dilerim hepiniz hedefinize ulaşırsınız ve bende tabii.rastgele kaptan :KK36::KK36::KK36:
Evet sohbete çağırdım zaten seni. Ama 2 hafta daha diğer topiğe bildirim yap olur mu. Birinci seçeceğiz ya. Belki de sen olursun. ;)

Bugun ki menum
Sabah
1.5dilim tam bugday cia tihumlu ekmek
2 yumurtadan omlet
Salatalik
5 zeytin
Yesil biber

Öglen
Meyveli yulaf lapasi
Resim ekliycem birazdan

Aksam
Güne gittim kizlar
Ankara tava yedim
2 elmali kurabiye yedim kücüktü
Yigurtlu havuc yedim
Dimates salatalik
1 cig kofte
Dibek kahvesi
Tiramisu bir kac catal

IMG_20170504_141107_882.jpg
kizlar ben onceden yulafi prk sevmezdim sutle katistitip yerdim doymazdim da lapasini yeni ögrendim ve bayildim burda 3 yemek kasigi yulaf var sutle yaptim he bunun hepsini bitiewmwdim düsünün tadi nefiss yerken sisiriyo ve cok su iciriyo

Muhakak ama muhakak denemeyen varsa siddetle öneriyorum lapayi

Eki Görüntüle 1991572 kizlar ben onceden yulafi prk sevmezdim sutle katistitip yerdim doymazdim da lapasini yeni ögrendim ve bayildim burda 3 yemek kasigi yulaf var sutle yaptim he bunun hepsini bitiewmwdim düsünün tadi nefiss yerken sisiriyo ve cok su iciriyo

Muhakak ama muhakak denemeyen varsa siddetle öneriyorum lapayi
Nasil ne kadar pisiriyosun bende yiyorum ama lapa yapmasini bilmiyordum

Nasil ne kadar pisiriyosun bende yiyorum ama lapa yapmasini bilmiyordum
Canim ölcü veremiycem be goz karari karistiriyorum sütü sen video izle youtube den kaynayana kadar posoriyorum puding kivaminda seviyorum ben pismeye yakin icine yarim sekerli vanilin kattim ve kako pisincede alip uzerine istedigin meyvelerle yiyebilirsin

Canim ölcü veremiycem be goz karari karistiriyorum sütü sen video izle youtube den kaynayana kadar posoriyorum puding kivaminda seviyorum ben pismeye yakin icine yarim sekerli vanilin kattim ve kako pisincede alip uzerine istedigin meyvelerle yiyebilirsin
Canim tatli isteyince olabilir aslinda gerci bir haftadir yulaf yemeyi de biraktim sifir bugday :KK48:

12. takım hayırlı olsun geleyim bir merhaba diyeyim dedim :KK49:

Burdayım canimm benim

Yarın bi kiloları yazalım kişiler netlessin bol bol etiketleyerek cagiririz :)
yesa sende mi burdasın yine karşılaşık yıllar sonra seni görmek çok güzel :KK53::KK37::KK37: bu arada sen de mi şeker orucundasın bende şeker orucundaydım ya bozdum ama yarın tekrar başlayacağım seninle hep aynı şeyleri yapıyorduk bir ara hala aynı sanki :sampiyon:

Cok doyurucu canim 3 yemek kasigini bile bitiremedim evet tatli istegine birebir cok da bi kalorisi yok baktim da
Evet canim haklisin yalniz bazi havaci tipler bir hafta once canimi sıktı, yok efendim o da buğday, ha ekmek yemissin ha onu yemissin vs dediler ben de onu da kestim bu aralar :işsiz:

E
12. takım hayırlı olsun geleyim bir merhaba diyeyim dedim :KK49:

yesa sende mi burdasın yine karşılaşık yıllar sonra seni görmek çok güzel :KK53::KK37::KK37: bu arada sen de mi şeker orucundasın bende şeker orucundaydım ya bozdum ama yarın tekrar başlayacağım seninle hep aynı şeyleri yapıyorduk bir ara hala aynı sanki :sampiyon:
Evet şeker orucunda 2 aydır 2. güne geçemedi :D

Teşekkür ederiz bu arada sayende açtık :KK200: :5:

Back