- 23 Aralık 2016
- 2.175
- 5.695
- 108
- 34
İlk günden beri okuyorum orayı da baya faydası dokundu ama yazmaya fırsat olmuyor cnmKorhilalp ben seni bizim Karatay topiğinde dw görüyorum oraya neden yazmıyorsun hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günden beri okuyorum orayı da baya faydası dokundu ama yazmaya fırsat olmuyor cnmKorhilalp ben seni bizim Karatay topiğinde dw görüyorum oraya neden yazmıyorsun hiç
Olsun artık yeni bir başlangıç yaparsın.almadın ya boşver.ama dediğin gibi koca 2 ay geçti.bnde en az 6 kilo vermeliydim diyorum..Olsun yine de iyi verdin sen. Ben yerimde saydım ya çok pişmanım.
Sen çok kilo vermişsin ama yavaşlaması çok normal canım.Olsun artık yeni bir başlangıç yaparsın.almadın ya boşver.ama dediğin gibi koca 2 ay geçti.bnde en az 6 kilo vermeliydim diyorum..
bende 2 aydır yapamadım zaten ondan dedimE
Evet şeker orucunda 2 aydır 2. güne geçemedi
Teşekkür ederiz bu arada sayende açtık
Aynen ilk günler çok zorlandım doymak için ama alışıyormus insanEvet çok haklılar ama Karatay yapıyorsan yulaf yok maalesef
Diyetisyenlerde hep öneriyo canim yulafi kaloriside dusuk sagliklidaEvet canim haklisin yalniz bazi havaci tipler bir hafta once canimi sıktı, yok efendim o da buğday, ha ekmek yemissin ha onu yemissin vs dediler ben de onu da kestim bu aralar
Hoşgeldin canım boyun kilon ve hedef kilonu yazar mısın?Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
bende 2 aydır yapamadım zaten ondan dedim
Bende bugün bu gruba uyup sağlıklı beslendim :) saat 19.00 dan sonra birsey yemedim ve o gözümün önündeki çikolataya dokunmadim :) Anka canım bugün vücut analiz tartisi aldım ve şok oldum. Senin yağ oranın kaç ? Benimki inanılmaz artmış
Aynen ilk günler çok zorlandım doymak için ama alışıyormus insan
Diyetisyenlerde hep öneriyo canim yulafi kaloriside dusuk sagliklida
Kızlar çok sevindim bu takımın tekrar açılmasına daha dün neden kapandı acaba diye sormuştum arkadaşlara bugun açıldı valla kalbim temizmis hepinize bol eksiler dilerim bende 8.takimda yarışıyordum izindeyim sizle dönerim artık
12. takım hayırlı olsun geleyim bir merhaba diyeyim dedim
yesa sende mi burdasın yine karşılaşık yıllar sonra seni görmek çok güzel bu arada sen de mi şeker orucundasın bende şeker orucundaydım ya bozdum ama yarın tekrar başlayacağım seninle hep aynı şeyleri yapıyorduk bir ara hala aynı sanki
Evet cnm.bnde ona bağlıyorum ama yine de daha dikkatli olsam giderdi..bide d vitaminim 18 çıktı geçen aydan beri takviye alıyorum.ondan da yavaşladı herhaldeSen çok kilo vermişsin ama yavaşlaması çok normal canım.
D vit hızlandırıyor canım.Evet cnm.bnde ona bağlıyorum ama yine de daha dikkatli olsam giderdi..bide d vitaminim 18 çıktı geçen aydan beri takviye alıyorum.ondan da yavaşladı herhalde
Kızlar adınızın yanına kilo hedef ve boy ekleyin.
Anka_misali
Yesa1 kilo: 54.6 hedef kilo 49 boy:1.57
Sily kilo: 68.4 hedef kilo: 60 boy 1.63
eylul7158eylul kilo 60 hedef kilo:55