çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.Neler olmuş kızlar bu takımda.bende annemle ilgili bilgi vereyim ve izne ayrılayım dedim. Biliyorsunuz annem trafik kazası geçirdi. Bana iyi olduğunu söylemişlerdi ama malesef geldiğimde hiçte iyi bir manzarayla karşılaşmadım. Oldukça kötü bik kaza ve hala yatıyor malesef. ona bakıyorum çok yoğun ve kalabalık ziyaretçi akınımız var, dolayısıyla burada uzun süre aktif olamayacak gibiyim. bu haberi vermek istedim ancak takım belkide kapatıldı blmiyorum. eğer transfer olduysa bu durumum değerlendirilsin, zira takımdan atılıp hakkımın yanmasını istemiyorum. İnşallah annem iyi olsun tekrra döneceğim..
Sevgiler
Sağlıklı yaşamlar diliyorum.
canım sanada geçmiş olsun,rabbim şifa versin.kızlar merhaba.
geçmişe dönük tüm sayfaları okudum, benbirtaneyim isyanında cok haklı.
ben burada hiç bulunamıyorum. ofisim yeni olduğu için gece kaçlara kadar işteyim, bir yandan ev, bir yandan annemin sorumluluğu. biliyorsunuz.
ama inanın hiç bırakmıyorum diyeti. küçük küçük kilolar veriyorum ama emin adımlarla gidiyorum. her gün spor yapmaya çalışıyorum.
sadece oturup geçmişi okumak yazmak her gün mümkün olmuyor.
çirkinim 8.takıma geçerseniz beni de alın bırakmayın olur mu. isterseniz 2 hafta izin verin ben bir toparlanıp geleyim. ya da 2 hafta daha beni böyle idare edin, kilo bildirimini hiç atlamam ama her gün giremiyorum biliyorsunsen benim hakımda karar ver, ben bugün girip yine yazacağım canım. izin verseniz de 2 hafta boyunca diyeti bırakmicam tabii ki. ama 8.takıma geçerseniz beni sakın bırakmayın tamam mı :))
bize geliyorsunuz çay içicezselam kızlar artık evimdeyim
ne oldu şimdi nereye gidiyorsunuz biz ne yapıcaz:44:
günaydın kızlar bu benım yenı dıyetım yapan arkadas kım yaptıysa 1 haftanın sonunda 4 kılo verıldıgını söylüyor ıstersenız ben ılk önce deneyım sonra yapın
1gün:kahvaltı 2 dılım kepek ekmegı 1 yumurta ve ne ıstersenız yıyebılırsınızfisfisfis
butun gün sınırsız corba ne corbası olursa olsun sınırsız yanında meyva bıde salata
kahvaltı aynı ve bır hafta boyunca sınırsız corba hergungun gun corbanın yanında ne yıyecegımızı yazacagım asagıya
2 gün:sebze yemegı salata ögunlerde
3 gun:meyva sebze yemegı salata
4 gün:3 bardak sut ve 3 tane meyve muz olabılır
5 gun3 haslanmıs patates 6 domates
6gün:balık salata
7 gun:1 tabak etlı pılav
gocmenım bu günlere sınırsız corba ve kahvaltı dahıl
dıyetı aldıgımda zayıflayan arkadasıma dedım kı ben bu 7 gunun sonunda 4 kılo alırsam gelır senı öperımbenneyaptımki o da kesın dedı ben basladım ..900 gr gıttı ama 3.gunden sonra verılmeye baslanıyomus benım bugun 3. gunum hayırlısı artık
bu arada 1 mayıs işçi bayramımız herkese kutlu olsunŞeniz
kız bu takım 1 sene önce kapandıMerhaba kızlar
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum
Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum
kız bu takım 1 sene önce kapandı
Hoşgeldin canım hoşgeldinVayyyyy 12. Takım mi
2 yıl sonra mı
Yupppppiiiiiiiii
Hadi bakalım gün kilo verme günüdür :)
Kurallarımızı belirleyelim hep beraber. İki hafta sonra listedeyiz inşallah 2,hafta deneme suremiz var. Yavaş yavaş sindire sindire ver kilolarını. Az zaten hemen bitmesinler
Cuma bildirim günü zaten. Burada takım olarak diğer takımlarla yarışıyoruz. Cuma günleri bütün takımlar bildirim yapıyor.canım cuma yine bildirim günü olsun
her gün paylaşım zorunlu olsun
haftada bir kere tatlı hakkımız olsun onun dışında tatlı varsa ceza olsun :)
günde 1.5 litre en az su zorunlu olsun
olsun da olsun :)
Tamam canım çok iyi olur kolay gelsin sana bekliyoruz.Herkese günaydın kızlar Hayırlı sabahlar
Anka canım hepimize hayırlı olsun
Ben ara ara gelir uğrarım. Ama takıma giremem.En dön kendi isteğimle ayrıldım 4.takimdan. zaten verecek fazla kilom da yok .ama motıve amaçlı uğrarım canım. Sizi yanlız bırakmam. Bu haftayı atlatayım da bir.çok telasliyim şimdi
Tamam öyle yapalım. Ama öncelik burası olsun olur mu. Yarın tartılıp kilo ve hedef kilo olarak bildirim yapacağız.Kizlar ben geldim yanliz 15 mayis gurubunu da kapamayalim oradaki hedef de bir son bulsun ayni zaman da burada da paylasim yapariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?