• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar kaptanınız ne zamandır yok bu birinci sorum

hiç paylaşım alanında etap değerlendirme raporu okumadınız mı? 2 haftadır listenizde sorun varmış ve geri dönüş yapmadığınız için ceza puanı almışsınız

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
12. Takım : 2 Ceza Puanı (324. ve 325. etap değerlendirme raporu)
:44:

bu şekilde olmuş ve eğer 1 ceza puanı daha alırsanız yukardaki yazanlar gibi olacak

Başımızda kaptan yok ki :(((

Uff ya bu ceza puanlari hic silinmiyor mu peki???

Ya sorumlulugun fazlaydı katılıyorum ama listeye girmemek neden. ..gayet iyi kilo verirken takimi bırakmak neden :))

Listeleri ben yapiyorum ve sende listedesin o kadar :))

canım ceza puanlarıydı insanların sorumsuzluklarıydı derken valla iyice soğuyorum buradan valla biz zayıflamak için geldik nelerle uraşıyoruz. benim geri gelmemek üzere ayrıldı yazıyor bu durumda gelmem mümkün bile değil. benim moralim bozuluyor böyle ufak şeylerle :(

canım ceza puanlarıydı insanların sorumsuzluklarıydı derken valla iyice soğuyorum buradan valla biz zayıflamak için geldik nelerle uraşıyoruz. benim geri gelmemek üzere ayrıldı yazıyor bu durumda gelmem mümkün bile değil. benim moralim bozuluyor böyle ufak şeylerle :(

tatlım yanlış okudun sanırım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyor sadece 2 hafta listede olmayacaksın. sen dün artık gelmicem filan diyince ben listenizi tehlikeye atmak istemedim sordum ve seni izne ayırdım evet aslında böle şeylerle uğraşmamanız lazım kaptanınız olsa bu kadar görev düşmicek üstünüze ama ayakta durmakda sizin elinizde

tatlım yanlış okudun sanırım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyor sadece 2 hafta listede olmayacaksın. sen dün artık gelmicem filan diyince ben listenizi tehlikeye atmak istemedim sordum ve seni izne ayırdım evet aslında böle şeylerle uğraşmamanız lazım kaptanınız olsa bu kadar görev düşmicek üstünüze ama ayakta durmakda sizin elinizde

izine ayrılmam iyi oldu canım sağol teşekkür ederim :16:

merhaba:3:
ben 8.takım kaptanıyım,zor durumda olduğunuzu okudum ve bir şeyler yapabilme çabalarınızıda takdirle karşılıyorum:46:
ben ve takımım elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız:16:

bizde takım olarak zor günler geçiriyoruz. şöyleki,yaz dönemi olması sebebiyle izinler çok fazla takımda ve haliyle paylaşım azlığından motivasyon da sınırlarda.üstüne bende tatildeydim ve izinliydim bu hafta döndüm.şu anda izinler hariç takımda sadece 5 kişiyiz.
şöyle bir fikrim var sizler kabul ederseniz ve isterseniz,bizim takıma gelebilirsiniz bu bir fikir ve paylaşım alanında paylaşıp sevgili püsküüt'e sunarız. püsküüt'de uygun görürse transferleri gerçekleştiririz.tabiki isteyen istediği takıma da geçebilir.
ben kendi takımım adına,gerçekten zayıflamayı kafasında bitirmiş arkadaşları aramızda görmekten mutlu olurum.
fikirlerinizi bekliyorum.
iyi geceler:54:

ben 8.takım kaptanıyım,zor durumda olduğunuzu okudum ve bir şeyler yapabilme çabalarınızıda takdirle karşılıyorum:46:

bizde takım olarak zor günler geçiriyoruz. şöyleki,yaz dönemi olması sebebiyle izinler çok fazla takımda ve haliyle paylaşım azlığından motivasyon da sınırlarda.üstüne bende tatildeydim ve izinliydim bu hafta döndüm.şu anda izinler hariç takımda sadece 5 kişiyiz.
şöyle bir fikrim var sizler kabul ederseniz ve isterseniz,bizim takıma gelebilirsiniz bu bir fikir ve paylaşım alanında paylaşıp sevgili püsküüt'e sunarız. püsküüt'de uygun görürse transferleri gerçekleştiririz.tabiki isteyen istediği takıma da geçebilir.
ben kendi takımım adına,gerçekten zayıflamayı kafasında bitirmiş arkadaşları aramızda görmekten mutlu olurum.

Bence de mantıklı 3-4 kişilik gruplar yerine kalabalık grup daha motive edici olur

Ben kendi adima kabul ediyorum ve tum takim arkadaşlarımla da bir arada olmak istiyorum...herkes kabul ederse bana uyar...teklifin icin Teşekkürler :))))

İyi geceler dünkü göz dönmemden sonra bugün yediklerim
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen salata
Arada 1 meyve ve bol bol bitki çayı içtim
Akşam balık ve salata yedim
Bol bol yüzdüm

Kilomuda şimdiden yazıyorum kızlar
Başlangıç kilom 70.200
Bugünkü kilom 70.00
Hedef kilo 58

Alsen adlı arkadaş sanırım tatildesiniz sallanan beşikle alakalı sizi umutla bekliyoruz simren06@hotmail.com

Bence iyi fikir ben geçerim 8. takıma şu kiloları kaybetmek istiyorum:)

Genel olarak kabul cikacak sanirim...8. Takimdan devam edebilecegiz gibi gibi
evet olumlu tepkiler geldi.püsküütümde olumlu karşılarsa ben ve takımım sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz:16:

takım kurallarını bugün yeniledim ve baya katı yaptırımlar uygulamaya koydum,bu gerekti çünkü hepimiz burada bir amaç için bulunuyoruz.en kısa sürede bilinçli,sağlıklı bir şekilde artık şu kilolarımızdan kurtulup hayallerimizin peşinden koşmalıyız.önümüzde yaza kadar çok fazla zamanımız var ve bu bir avantaj:34:
15 eylül/15 haziran tam 9 ay var ayda sadece bir kilo versek 9 kilo ederki bunu haftaya bölsek 250gr.:40:
ayda 2 kilodan 18 kilo:34: e o zaman ne duruyoruz:10:

evet olumlu tepkiler geldi.püsküütümde olumlu karşılarsa ben ve takımım sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz:16:

takım kurallarını bugün yeniledim ve baya katı yaptırımlar uygulamaya koydum,bu gerekti çünkü hepimiz burada bir amaç için bulunuyoruz.en kısa sürede bilinçli,sağlıklı bir şekilde artık şu kilolarımızdan kurtulup hayallerimizin peşinden koşmalıyız.önümüzde yaza kadar çok fazla zamanımız var ve bu bir avantaj:34:
15 eylül/15 haziran tam 9 ay var ayda sadece bir kilo versek 9 kilo ederki bunu haftaya bölsek 250gr.:40:

canım 9 ay durmaya niteyim yok en fazla 4 ay demeden gitmesi gerek bu kiloların :1: gitsin kilolar gelsin incecik hatunlarrr :32:

Ayyy insallah gitsin bu kilolar...bayrama kadar 3 4 kilo versem super olacak valla :)))

Back