Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sürekli aynı rutinde gidiyor ya diyet psikolojisinden çıkıyor normal yaşama döndüğü için kendimi zayıflıcakmış gibi hissetmiyorum bakalım cuma ne olacak :)

yok yok çıkma sakın , ben de gaza geliyom buranın sayesinde....64 ün altını ne çok hayal ettim biliyon mu
sırada 60 ın altı var , o da oldu mu benden iyisi yok

keşke ben de yapabilsem ama miniğimle birlikte çok zor

o kadar yesem açlıktan dünyayı göremem

Sabahları öyle oluyor canım ya. Ama hadi gün boyu da öyle çok acıkmıyorum akşam geç vakitte acıkmaya başlıyorum. Gerçi bugün öğle acıktım gibi.

Öğle
2 yemek kaşığından az bulgur pilavı
2 kaşık yeşil fasulye.
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
5 fındık

tam gaz devam o zaman :) bende 70 altını görsem az kaldı ha gayret bana :)

ha gayret , durmak yok diyete devam

o zaman yanlış yapıyosun ,akşa acıkması tehlikeli...gündüz daha çok yersen belki akşama da az acıkırsın ne dersin :44:

Dün için kusura bakmayın kızlar evde kalmadım o yüzden yazamadım
Sabah:
Domates-Salatalık
2 Dilim peynir
2 tane ev yapımı poğaça
1 bardak m.suyu

Ara:
Nescafe 3in1

Öğle:
4-5 y.k kısır
2 bardak ıce tea şeftali

Ne yapmışım ben böyle ya, hemen toparlanma moduna girmeliyim.:26:

hiç yakışıyo mu bizim şampiyonumuza poğaçalar kısırlar

kpss için allah kolaylık versin diyorum canım , kursa giderek mi hazırlanıyosun ?

yok tatlım kursa gitmiyorum daha doğrusu hiç fırsatım olmuyor.Bir ümit kapısı elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum bakalım artık, kursa gitmek isterdim ama işten zaten yorgun geliyorsun gece yatana kadar kızımla ilgileniyorum.Bütün gün beni acayip özlüyor bende başka şeylere vakit ayırmıyorum anlayacağın.Diyorum ya tatlım hayırlısı

yakaladımmmmmm

benim de var bi miniğim , kaç yaşında seninki

hiç yakışıyo mu bizim şampiyonumuza poğaçalar kısırlar

Ehe utandım yaa hep benim bu ilkokul arkadaşlarım yüzünden farklı şehirlerde üni okuyolar ve bana baskına geldiler bizde toplandık başka bi arkadaşta kaldık sonra bize geldik e benim anne durur mu tabi kısır yapacak sabah kahvaltıda da diğer arkadaşta olunca böyle bi şeyler oldu işte :26:

Tamam ateş etmeyin teslim oluyorum
Söz akşama sade ve sadece semiz otlu yoğurt yiycem ve tek içeceğimde su

canım tabiki poğaçlar kısırlar yiyebilirsin buna kesinlikle bişi demiyorum ama güzel yemek gitse midene daha güzel olur heleki hazır içeceklerden falan uzakdırsan ii olur :) nescafe ve ıcetea biraz kötü olmuş ben bunları yakaladım :26: bunların karorisi çok fazla içme evladım içma tamammı

29 kcal ıcetea aslında o çok değil nescafe çok ama
Bi de uzun zamandır içmiyodum
:26:

29 kcal ıcetea aslında o çok değil nescafe çok ama
Bi de uzun zamandır içmiyodum
:26:

1 bardak bir bardak derken daha fazla oluyor meyve suyuda gördüm orda bir yerde:) içeceklerin üzerlerinde yazan kaloriler doğru olmuyor genelde :) içeçeksenden 1 bardan iç ama başka hiçbir içecek içme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…