Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Umarım böyle devam eder bu ben henüz aynaya bakınca bi fark görmüyorum ama kendi kendime diyorum ki 2 kilo nasıl farkedilsin ki zaten diyorum kendimi mi kandırıyorum ?:26:

canım bende mesela 7 kilo falan verdim aynaya bakınca insan anlamıyor doğa yani aynada iri yarıda olsan tığ gibide olsan hep doğal ve güzel geliyor :)

canım ben 25mg kullanıyorum doktor gece iç dedi bana öyle içeceğim :) senin daha yüksek mg olduğu için uykusuzluk yapabilir :)

Evet, 25 mg çok düşük bir miktar. Lustral zaten en hafiftir ve en az yan etkilere sahip olan ilaç olarakta bilinir. Ama lustral kişinin daha hareketli olmasına sebep olur o yüzden öyle aksam hiç duymadım. İlaç prospektüsünde de yazıyor diye biliyorum sabah alınması konusunda. Akşam dene istersen. Ben sabah lustral, gece de desyrel alıyorum uyumak için.

canım ben istemediğim için ve genç olduğum için yaşımdan dolayı böyle verdi. ayrıca ilaçlar bende uyku etkisi yapar o yüzden geçe içmem daha iyi:)

günaydınnnnn
henüz kahvaltı yapmadım kaptanımız bana sadece bugün kilomu yazmamı söylediği için kilomu yazıcam
şimdi tartıldım

4 gün önceki kilom 70.200
bugünkü kilom :69.900
fark:300gr

Son düzenleme:
Bu arada akşam yediğim;

1 kase kıymalı arpa şehriye çorbası

Sabah;

5 adet kuru kayısı
2 dilim kepekli ekmek arası peynir
2 bardak şekersiz çay

artık sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.Bünyem buna alıştı gibi
Şu 80 li rakamlardan bir aşağıya düşsem

Ben bu hafta takımda yokum ama bildirimimi yapayım , benbitaneyim e söz verdim

günlerdir 64.400 gösteren tartım nihayet 64.200 ü gösterdiiiiii

kahvaltımı da yazayım :
avuç içi kadar beyaz peynir
zeytin
1 yumurta
şekersiz çay

herkesler çok hafiflemiştir inşallah

ben artık hiç yemiyorum ekmek

inşallah en kısa zamanda 70 leri ,60 ları görürsün şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…