- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Bende varım bi de hergün paylaşımda bulunuyorumbi dün yazamadım oğlum hastaydı onu da akşam yazdım.
Gruba başladığımda ki kilom 69,60
kızlar midem yine çok kötü allah ne çektim ben bu midemden yayarın kesin doktora gidiyorum randevu aldım. şuan nefes aldırmıyor allahm yardım et
geçmiş olsun , gastrit falan mı ? daha önce gittin mi doktora ?
ben de çok çektim mideden ,özellikle hamileyken
eğer uyursa bende spor yapacagım
ana grupta en Şişko benmişim :26::26::26:
derhal zayıflamam gerekli
tatlım çok geçmiş olsun ALLAH en kısa zamanda annene şifa versin
daha önce gittim ama sağlık ocağına gitmiştim bu sefer dahiliyeye gideceğim canımsağol tatlum :)
Zayıflarsın canım merak etme bende 78 lerdeydim az değil yani şimdi 69lardayım hala 10 kilo fazlalığım var..
Rabiacığım çok sağol canım.. Seslerini duydum iyi geliyordu sesleri..
KIZLAAAAR annemler pazartesi döneceklermiş bende dolayısıyla yarın akşam çıkacağım yola cuma araçta net varmı bilmiyorum yok olma ihtimaline karşılık bildirimimi yarın akşamdan yapayım diyorum ama gurupta fazlalık varmış.. hemde cuma bildirim yapmayan.. beni elemeyin ya tüm motivemi kaybederim yoksa.. Tartımı bile götürüyorum gerekirse araçta inip tartılıp bildirim yapacağım :) sadece gün içinde sık sık giremem rapor ve yorumda bulunmak için buda muhtemelen ilk günlerde olur çünkü gelen giden çok olacak geçmiş olsuna..
sağol canım yarın gideceğim :)canım geçmiş olsun iki haftaya yalaştı buradayım hala mide sorunun devam ediyor. Ihmal etme doktora git bence..
Zayıflarsın canım merak etme bende 78 lerdeydim az değil yani şimdi 69lardayım hala 10 kilo fazlalığım var..
Rabiacığım çok sağol canım.. Seslerini duydum iyi geliyordu sesleri..
KIZLAAAAR annemler pazartesi döneceklermiş bende dolayısıyla yarın akşam çıkacağım yola cuma araçta net varmı bilmiyorum yok olma ihtimaline karşılık bildirimimi yarın akşamdan yapayım diyorum ama gurupta fazlalık varmış.. hemde cuma bildirim yapmayan.. beni elemeyin ya tüm motivemi kaybederim yoksa.. Tartımı bile götürüyorum gerekirse araçta inip tartılıp bildirim yapacağım :) sadece gün içinde sık sık giremem rapor ve yorumda bulunmak için buda muhtemelen ilk günlerde olur çünkü gelen giden çok olacak geçmiş olsuna..
Akşam yemeğinide yemiş bulunuyorum
4 ufak köfte
Biraz patates
Bu arada 7 bardak kadar su içtim şimdiye kadar :)
selam güzel hatunlar
kızımla markete gittim bişerek uzak olana gittim yürüyüş olsun diye
sonra 1 saat plates yaptım ( kızım uyumadı bantta çıkamadım kızımla beraber plates yaptım)
şimdi kız uyumak üzere bende akşam yemeğimi yiyicem çok açıktım ya
ögleden sonra 1 yeşil çay içtim sabahtan beri içtiğim su 1.5 lt olmuştur
akşam menüm:
kuru fasulye
yayla çorbası
semiz salatası
dünden kalan bamyayıda yiyem çöpe gitmesin
sonra biraz dinlenip bantta hızlı tempo yürücem
grubun 1. si ben olcam işte( ama tatilde ne olur bilmiyorum:44:)
yanına salata ekleyebilirsin hem sebze yemiş olursun
Evet cnm seni de ekliyoruz :))
Hep bu yüzden kilo alıyoruz işte çöpe gitmesin tabak bitsin yazık diye ama bence bamya çok olur ya fasuye ya da bamyayı tercih edin derim
Bu arada bi şey sorucam bir türlü beceremedim o kilo verme çizelgesini nereden nasıl yaptıgınızı anlatabilir misiniiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?